Licor 43 ijsjes

Licor 43 ijsjes

Deze ijsjes zijn niet kidsproof! Het zijn overheerlijke licor 43 ijsjes. Met een scheutje licor 43 dus. Superlekker, maar niet geschikt voor de kleintjes onder ons. Maar voor de kids hebben we ook genoeg ijsrecepten op de blog staan hoor. Deze ijsjes zijn alleen voor jou. De licor 43 staat bekend om de heerlijke combinatie van smaken van onder andere citrus en vanille. Om de ijsjes extra romig te maken voegen we slagroom toe. En om de frisse citrussmaak te benadrukken, voegen we er sinaasappelsap aan toe. Yum!

Deze licor 43 ijsjes maak je in een handomdraai. Heb je een Zoku? Dan zijn ze ook nog supersnel klaar. En anders moet je even een nachtje geduld hebben. Kun je er daarna lekker van genieten. Perfect voor na de bbq of op een lekker zomerse dag.

Licor 43 ijsjes

Ingrediënten voor 4 st. 
125 ml slagroom
150 ml sinaasappelsap
2 tl suiker
30 ml licor 43
1 tl vanille extract

Zo maak je het
Meng de slagroom met het sinaasappelsap, de suiker, de licor 43 en het vanille extract door elkaar.

Giet het mengsel in een ijsvorm, of in de Zoku. Steek de ijsstokjes erin.

Laat de licor 43 ijsjes gedurende 1 nacht hard worden in de vriezer. Krijg je de ijsjes niet goed uit de vorm? Hou dan de vorm even onder warm water. Dan gaat het een stuk makkelijker. Enjoy!

Licor 43 ijsjesLicor 43 ijsjes Licor 43 ijsjes

Pauline en Annika

De nieuwste recepten in je inbox?

We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.

Ja, dat wil ik!

Wat vind jij van dit recept?

5.0 (2 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

More About Us

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vinden we superleuk!

Tags

Cocktail recepten IJs Koningsdag Verjaardag Zomer recepten Nagerecht

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in