Diary Juni #1 Birthday en het grote baby nieuws

Diary Juni #1 Birthday en het grote baby nieuws

De afgelopen twee weken waren leuk. Helaas was Pauline een tijdje geveld door migraine, dus neem ik (Annika) de diary even over. We hebben toch veel leuke dingen beleefd en het hoogtepunt was natuurlijk de aankondiging van onze zwangerschap. Verder vertoefde Pauline een paar dagen in Zeeland, ging ik naar het Seinfestijn en stond ik in de pop up kitchen van Philips op Utrecht Centraal. Kijk je mee?

We vieren de verjaardag van Pauline. Natuurlijk met een stukje taart. Pauline had een heerlijke ijstaart gekocht bij een ijssalon hier in de buurt. Heerlijk was het! En perfect passend bij het mooie weer van die dag.

diary

Daarna had Pauline een paar daagjes vakantie. Samen met Maurits vertoeft ze in een superleuk strandhuisje in Domburg, Zeeland. Zo ontzettend leuk. Ze schreef er een uitgebreid artikel over.

Ik doe het lekker rustig aan tijdens de warme dagen. Ik ga even Haarlem in voor wat leuke baby shoppings. Ik kan nu helemaal los gaan met alle leuke babyspullen, want ik weet inmiddels het geslacht. Woohoo! Er gaat een wereld voor me open op het gebied van baby’s. Ook bbqen we gezellig met vrienden bij ons in de tuin. Het vlees koop ik bij Chateaubriand in Heemstede. Echt een topslager met heerlijk vlees.

In het weekend bezoek ik het Seinfestijn. Dit is een superleuk event met allerlei leuke kraampjes. Je kunt hier terecht voor lekkere hapjes en drankjes, leuke baby,- en kinderkleding, mooie spulletjes voor in huis en nog veel meer. Het aantal kraampjes is enorm gegroeid sinds de vorige keer. Een aanrader om een keer naar toe te gaan. De volgende editie staat gepland op 10 september.

diary

En toen brak het hoogtepunt van de afgelopen twee weken aan. De aankondiging van onze zwangerschappen. We zijn zo blij dat we dit eindelijk met jullie kunnen delen. Nu hoeven we niet meer geheimzinnig te doen. We worden die dag overladen met lieve, leuke reacties op de site en op social media. Het is bijna niet bij te houden, maar we lezen alles. Nogmaals bedankt voor alle felicitaties. Hier worden we heel blij van.

Ik heb een leuke verrassing voor mijn vriend geregeld. Ik geef hem het boek The Dad. Een superleuk boek voor vaders en vaders in spé. Niet truttig en belerend, maar grappig en leuk. Er staan leuke interviews in met bekende vaders, praktische tips (maar niet teveel) en fijne shoptips.

diary

Ik ga met Chris uit eten bij een nieuw restaurantje in Haarlem, Diga. Een Italiaans restaurant met allerlei lekkere gerechten op de kaart die je ook perfect met elkaar kunt delen. Vooraf nemen we een burrata salade, bruschetta met gegrilde groenten en geitenkaas, arancini en Chris neemt nog een soort carpaccio. Daarna eten we een pasta met truffel en een ravioli met ricotta, tomaat en pesto. Superlekker allemaal. Een aanrader om een keer te proberen.

diary

Ik draai een ochtend mee in de Healthy Drinks pop-up kitchen van Philips op Utrecht Centraal. De vrijdag staat in het teken van Feel Good Friday. Die dag delen we een lekkere Feel Good smoothie uit. De smoothie bestaat uit watermeloen, aardbei, munt en limoen. Heerlijk verfrissend. Er werd iedere dag een andere smoothie uitgedeeld tijdens de pop-up week. Tussen het uitdelen door werd ik geinterviewd voor de camera over mijn levensstijl. Hoe zorg ik er voor dat ik mijn dagelijkse portie gezondheid naar binnen krijg? Ik ben beniewd naar het eindresultaat van de video. Het was lekker druk die dag en ik heb veel blije mensen voorbij zien komen die lekker aan het genieten waren van de smoothie. We gaan de komende maanden een supertoffe samenwerking aan met Philips, dus jullie zullen nog veel meer leuke dingen voorbij zien komen hier op de site. Binnenkort vertellen we je er alles over.

diary

Daarna ga ik met Chris en Maurits naar Taste of Amsterdam. Een van de leukste foodfestivals van Nederland als je het mij vraagt. Toch vind ik het dit jaar wel iets minder leuk, omdat ik niet alles mag eten en/of drinken. En dan zie je iedereen lekker genieten van een wijntje, cocktailtje etc. Ik besluit daarom maar een alcoholvrije cocktail te nemen. Samen met een paar kids sta ik in de rij te wachten, haha. Maar ik heb natuurlijk ook veel lekkere dingen gegeten. Zoals deze Caprese salade met een twist van Persijn. Ook  de gerechtjes van Ron Gastrobar Indonesia zijn erg lekker.

diary

De rest van het Pinksterweekend doe ik het lekker rustig aan. De komende weken worden leuk. Ik ga volgende week op vakantie naar Naxos en Santorini, superveel zin in. Voor die tijd gaan we nog lekker aan de slag met video’s en recepten voor de samenwerking met Philips. Dit zullen jullie allemaal vanzelf voorbij zien komen.

una grill bbq

We kregen ook weer heel veel food en nu ook babypost (zo leuk). Hoe leuk is deze Una Grill on to go bbq. Een echte houtskool (want dat is toch het beste) bbq die je in kunt klappen en overal mee naar toe kunt nemen. Handig voor een BBQ in het park. Het is een kickstarter project, dus houd hun website en FB pagina in de gaten voor alle details.

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in