5x de lekkerste burgers

5x de lekkerste burgers

Burgers zijn altijd een goed idee, vind je ook niet? Ik heb de 5 lekkerste burger recepten voor je op een rijtje gezet. Het zijn geen standaard hamburgers met een plak kaas, ui of tomaat. Nee, ik koos voor de burgers met een twist. Want je kunt op allerlei manieren een lekkere burger maken. Ik (Annika) heb thuis een ware burger-addict zitten. Mijn vriend kan elke week wel een burger (of meer) naar binnen werken. Gelukkig zie je er niets van bij hem, hij kan zo tien burgers eten zonder ook maar een gram aan te komen. Toen we een paar jaar geleden een weekje in New York waren heeft hij zelfs een record verbroken. In een week tijd heeft ‘ie maar liefst 11!! hamburgers gegeten. En hij kan dat gewoon. Kijk, als ik dat doe, dan wordt ik meteen gestraft op de weegschaal.

Deze lekkere burgers met een twist zijn soms ook wat lichter verteerbaar. Zo zitten er een aantal vega burgers tussen. Fijn! Maar ook een lekkere kip,- of visburger. Kortom, een heel divers lijstje. Ik ben zelf ook fan van burgers. Het is makkelijk, altijd lekker en vullend. Wat ook leuk is, is om een hamburger party te organiseren. Leuk voor in de zomer. Zet alle ingrediënten op een tafel en iedereen kan zijn eigen burger bouwen. Succes gegarandeerd. Ik ben wel benieuwd. Wat is jouw favoriete burger? Waar loopt jouw het water van in de mond? Laat het weten in de comments, dat vind ik leuk.

Maar dan zijn nu eerst deze 5 lekkere burgers aan de beurt. Klik op de titel boven de foto voor het hele recept.

Courgetteburger met halloumi

Courgetteburger

Aziatische kipburger

aziatische-kipburger

Italiaanse burger

italiaanse burger

Tonijnburger

tonijnburger

Falafelburger

Falafelburger

Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook  of Twitter met de hashtag #UITPAULINESKEUKEN  als je dit gemaakt hebt. Vind ik super leuk! 

25 mei 2017


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in