Menu

5x de lekkerste burgers

Burgers zijn altijd een goed idee, vind je ook niet? Ik heb de 5 lekkerste burgers voor je op een rijtje gezet. Het zijn geen standaard hamburgers met een plak kaas, ui of tomaat. Nee, ik koos voor de burgers met een twist. Want je kunt op allerlei manieren een lekkere burger maken. Ik (Annika) heb thuis een ware burger-addict zitten. Mijn vriend kan elke week wel een burger (of meer) naar binnen werken. Gelukkig zie je er niets van bij hem, hij kan zo tien burgers eten zonder ook maar een gram aan te komen. Toen we een paar jaar geleden een weekje in New York waren heeft hij zelfs een record verbroken. In een week tijd heeft ‘ie maar liefst 11!! hamburgers gegeten. En hij kan dat gewoon. Kijk, als ik dat doe, dan wordt ik meteen gestraft op de weegschaal.

Deze lekkere burgers met een twist zijn soms ook wat lichter verteerbaar. Zo zitten er een aantal vega burgers tussen. Fijn! Maar ook een lekkere kip,- of visburger. Kortom, een heel divers lijstje. Ik ben zelf ook fan van burgers. Het is makkelijk, altijd lekker en vullend. Wat ook leuk is, is om een hamburger party te organiseren. Leuk voor in de zomer. Zet alle ingrediënten op een tafel en iedereen kan zijn eigen burger bouwen. Succes gegarandeerd. Ik ben wel benieuwd. Wat is jouw favoriete burger? Waar loopt jouw het water van in de mond? Laat het weten in de comments, dat vind ik leuk.

Maar dan zijn nu eerst deze 5 lekkere burgers aan de beurt. Klik op de titel boven de foto voor het hele recept.

Courgetteburger met halloumi

Courgetteburger

Aziatische kipburger

aziatische-kipburger

Italiaanse burger

italiaanse burger

Tonijnburger

tonijnburger

Falafelburger

Falafelburger

Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook  of Twitter met de hashtag #UITPAULINESKEUKEN  als je dit gemaakt hebt. Vind ik super leuk! 

Mijn 3e kookboek FEEL GOOD FOOD ligt nu in de (digitale) boekhandel  Boordevol lichte en makkelijke recepten. Bestellen kan hier.

Download nu onze app in de Google Play Store of de Apple store.

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Annika maakt alle foodfoto’s en verzorgt de styling. Maar eigenlijk is ze gewoon de rechterhand van Pauline. Ze denkt mee, werkt aan grote projecten, beheert de website en is in alles betrokken. Annika is dol op mooie plekken, houdt van reizen, lekker eten en hippe koffietentjes.

7 reacties

 • Pauline
  30 mei 2017 om 09:47

  Onderin de nieuwsbrief staat een linkje met afmelden, als je daar op klikt wordt je uitgeschreven.

 • Marianne Gillesen
  26 mei 2017 om 19:13

  Ikhad even een ander vraagje.: Ik ontvang al een hele tijd je nieuwsbrief.. Nu wilde ik het een tijd stopzetten,maar ik kan nergens een link vinden om me af te melden. Kan iemand hier mij duidelijkheid over geven? Met vriendelijke groet: Marianne

 • mary-jongbloed
  26 mei 2017 om 09:23

  hoi hoi, leuke site die ik elke keer krijg maar ik zou willen vragen aangezien ik aan de lijn ben Hoeveel calorieën er in bepaalde gerechten zitten groetjes Mary

 • Annika
  26 mei 2017 om 09:15

  Ja heerlijk he?

 • Corien
  25 mei 2017 om 21:43

  Argh....allemaal erg lekker! Dat wordt de komende dagen burgers eten ?

 • Britt
  25 mei 2017 om 08:50

  Die kip- en tonijnburgers lijken me echt heerlijk, deze sla ik even op!

 • Trui
  25 mei 2017 om 08:00

  Ze zien er stuk voor stuk heerlijk uit !

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.