Uit Pauline's Keuken weekmenu

Uit Pauline’s Keuken weekmenu

Het leek ons een leuk idee om eens een weekmenu met jullie te delen. We hebben al heel vaak verzoekjes gehad om weekmenu’s te delen. En jullie vragen, wij draaien! Maar stiekem heb je ons helemaal niet nodig voor het samenstellen van een weekmenu. Wist je dat je in onze app ook je favoriete recepten op kunt slaan en een weekmenu kunt maken? Superhandig! Dit kan ook op de site. Je maakt eenmalig een account aan, heel simpel via Facebook of mail, en vervolgens kun je aan de slag met het opslaan van je favoriete recepten. Zo weet je altijd wat je wilt eten de komende week.

App

 

 

Dus, zie je een lekker recept voorbij komen? Klik op het ‘hartje’ of op ‘bewaar’ en zet het bij je favorieten. Zo heb je al je favo recepten overzichtelijk bij elkaar en is het maken van een weekmenu een eitje. Heb je de app nog niet geïnstalleerd? De app is gratis te downloaden in de Apple store & Google play store. 

En dan laat ik je nu ons weekmenu zien. Klik op de titel voor het gehele recept.

Maandag | Courgette pasta uit de oven

courgette pasta uit de oven

Het is weer #groenemaandag, dus we beginnen de week weer met een lekker, vega gerecht. Deze courgette pasta uit de oven is echt een aanrader. Lekker licht en makkelijk om te maken.

Dinsdag | Poke bowl met tonijn

poke bowl met tonijn

Dinsdag staat in het teken van vis. Poke, wat? De pokebowl is een Hawaiiaanse vissalade en is helemaal hip op dit moment. Heb je nog een restje vis over? Dat is perfect om in een pokebowl te verwerken. Wij maakten hem met tonijn, yum!

Woensdag | Marokkaanse boekweitsalade

marokkaanse boekweitsalade

Nu het weer lente is, eet ik ook graag een salade als hoofdgerecht. Deze boekweitsalade is lekker en voedzaam. Hij vult goed en de kruidige en frisse smaken zijn een perfecte combinatie.

Donderdag | Kip fajita’s uit de oven

kip fajita's uit de oven

Yes, liefde voor de Mexicaanse keuken. Deze kip fajita’s uit de oven zijn lekker makkelijk te maken en je hebt alleen maar een ovenschaal nodig. Dus weinig afwas, lekker eten en snel klaar. Win, win, win!

Vrijdag | Pizza plukbrood

pizza plukbrood

Yes het is weekend! Op vrijdag eet ik meestal een scharrelmaaltje. Dit bestaat meestal uit een borrelplank met toastjes, kaasjes en brood. Dit pizza plukbrood is ook een goed voorbeeld van zo’n scharrelmaaltje. Lekker makkelijk het weekend in.

Zaterdag | Geroosterde paprikasoep

Geroosterde paprika soep

Niets lekkerder dan een zelfgemaakt soepje. Vroeger at ik standaard iedere zaterdag soep met vers stokbrood thuis. Zo lekker! Ik eet het nu niet standaard elke week, maar een soepje in het weekend is altijd lekker.

Zondag | Aspergetaart van filodeeg

aspergetaart filodeeg

Nog even en dan gaat het aspergeseizoen weer van start. Officieel begint deze op 11 april. En daar moeten we natuurlijk goed gebruik van maken, zolang het kan. Deze aspergetaart van filodeeg is in ieder geval een aanrader.

Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook  of Twitter met de hashtag #UITPAULINESKEUKEN  als je dit gemaakt hebt. Vind ik super leuk! 

Behoort dit recept tot jouw favorieten? Klik op “Bewaar’ of vink het hartje aan, dan wordt dit recept aan jouw favorieten toegevoegd. En wist je dat je tegenwoordig ook je eigen weekmenu kan samenstellen? Dat doe je hier. Handig he? 

Mijn 3e kookboek FEEL GOOD FOOD ligt nu in de (digitale) boekhandel  Boordevol lichte en makkelijke recepten. Bestellen kan hier.


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in