Menu

5 x oranje recepten voor Koningsdag

Yes, vandaag is het Koningsdag. En dat is een goede reden om 5 oranje recepten te delen op de blog. Hopelijk schijnt het zonnetje lekker vandaag en kunnen we Koningsdag gezellig buiten vieren. Ik ben zelf van plan om even Haarlem in te gaan. Ik woon hier nu 9 jaar en ik heb nog nooit Koningsdag in Haarlem gevierd. Dus dat wordt hoog tijd, vind je ook niet? Maar zoals de weersvoorspellingen er nu uitzien, kan het ook zijn dat ik gewoon lekker thuis blijf. En dan maak ik gewoon een van deze lekkere oranje recepten. Om toch een beetje in de Koningsdag sfeer te komen.

Wat zijn jullie plannen vandaag? Ga je het buitenshuis vieren? Of vier je het ook gezellig met een oranje tompouce (vaste traditie)? Met deze oranje recepten kun je misschien wat inspiratie opdoen. En misschien heb je het gemist, maar laatst hebben we al deze overheerlijke oranje donuts met jullie gedeeld. Ook lekker om te maken op een regenachtige dag. Stiekem hoop ik toch dat het zonnetje schijnt, zodat ik lekker op het terras kan zitten. We wensen jullie in ieder geval een hele fijne Koningsdag en dan is het nu tijd voor de oranje recepten. Klik op de titel voor het hele recept.

Sinaasappel mojito

Oranje Hema tompouce

oranje hema tompouce

Zoete aardappel nacho’s

Zoete aardappel nacho's

Uienringen met chipotle dip

Uienringen met chipotledip

Feta peppadew dip

feta peppadew dip

Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook  of Twitter met de hashtag #UITPAULINESKEUKEN  als je dit gemaakt hebt. Vind ik super leuk! 

Mijn 3e kookboek FEEL GOOD FOOD ligt nu in de (digitale) boekhandel  Boordevol lichte en makkelijke recepten. Bestellen kan hier.

Behoort dit recept tot jouw favorieten? Klik op “Bewaar’ of vink het hartje aan, dan wordt dit recept aan jouw favorieten toegevoegd. En wist je dat je tegenwoordig ook je eigen weekmenu kan samenstellen? Dat doe je hier. Handig he? 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Annika maakt alle foodfoto’s en verzorgt de styling. Maar eigenlijk is ze gewoon de rechterhand van Pauline. Ze denkt mee, werkt aan grote projecten, beheert de website en is in alles betrokken. Annika is dol op mooie plekken, houdt van reizen, lekker eten en hippe koffietentjes.

Bestel nu ons jubileummagazine FEEST