Menu

Pasen: 10x recepten voor het Paasontbijt

Vandaag delen we 10 recepten voor het paasontbijt. Deze hele week staat de site in het teken van Pasen. Je hebt deze week al veel lekkere, nieuwe paasrecepten voorbij zien komen op de blog, maar we hebben ook nog een groot archief met allerlei lekkere recepten. Ik koos 10 recepten voor het paasontbijt uit en heb ze voor jullie op een rijtje gezet. Van lekkere zoete broodjes tot aan pannenkoeken en van recepten met ei tot aan ontbijt trifles. Noem het maar op en we hebben het. Er zit voor een ieder wel iets bij denk ik.

Hoe vier jij Pasen dit jaar? Wij gaan lekker brunchen met de familie. Dat doen we bijna ieder jaar, gezellig. Vroeger gingen we natuurlijk paaseieren zoeken in de tuin of noten schieten. Ken je dat laatste? Dat is volgens mij typisch voor het noorden van het land. Je legt 10 walnoten op een rij. Met een speciale kogel probeer je zoveel mogelijk noten van de lijn af te schieten. Hoe meer noten, hoe meer punten je krijgt. Ik vond het altijd wel een grappig spel. Dit jaar hou ik het gewoon bij een uitgebreid ontbijt of lunch. En dat is altijd goed wat mij betreft. Hopelijk is het lekker weer met de paasdagen en kunnen we er ook nog even op uit. We wensen jullie alvast fijne paasdagen en laat ons via social media weten wanneer je iets gemaakt hebt van de site. Als je de #uitpaulineskeuken gebruikt kunnen we alles bekijken en dat vinden we leuk!

Paasbroodjes

Paasbroodjes

Croissants met nutella en banaan

Croissant banaan nutella

Eggs norwegian

eggs norwegian

Eipotjes met spinazie en ham

Frambozen ontbijt trifle

ingredienten-frambozen

Croissantkrans met ei en zalm

Croissantkrans

Paasstol

Kerststol maken

Boekweitpannenkoeken met appel

boekweitpannenkoeken

Hot Cross Buns

hot cross buns

Muesli kwarkbollen

muesli-kwarkbollen

Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook  of Twitter met de hashtag #UITPAULINESKEUKEN  als je dit gemaakt hebt. Vind ik super leuk! 

Behoort dit recept tot jouw favorieten? Klik op “Bewaar’ of vink het hartje aan, dan wordt dit recept aan jouw favorieten toegevoegd. En wist je dat je tegenwoordig ook je eigen weekmenu kan samenstellen? Dat doe je hier. Handig he? 

Mijn 3e kookboek FEEL GOOD FOOD ligt nu in de (digitale) boekhandel  Boordevol lichte en makkelijke recepten. Bestellen kan hier.

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Annika maakt alle foodfoto’s en verzorgt de styling. Maar eigenlijk is ze gewoon de rechterhand van Pauline. Ze denkt mee, werkt aan grote projecten, beheert de website en is in alles betrokken. Annika is dol op mooie plekken, houdt van reizen, lekker eten en hippe koffietentjes.

5 reacties

 • Michel
  15 april 2017 om 13:34

  Ik ga de paaskrans maken. Super lekker

 • Michel
  15 april 2017 om 13:33

  Geen probleem. Rustig aan

 • Pauline
  14 april 2017 om 12:49

  Hahaha dat snappen wij wel.

 • Richelle. Pinkavocado
  13 april 2017 om 17:04

  Oei, het ziet er allemaal heerlijk uit! Ik was niet van plan een uitgebreid ontbijt te maken maar daar kom ik waarschijnlijk op terug! x

 • Caroline Piek | Piek & Pie
  13 april 2017 om 11:36

  De paasbroodjes met een ei zien er echt leuk uit!

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.