Pasen: 10x recepten voor het Paasontbijt

Pasen: 10x recepten voor het Paasontbijt

Vandaag delen we 10 recepten voor het paasontbijt. Deze hele week staat de site in het teken van Pasen. Je hebt deze week al veel lekkere, nieuwe paasrecepten voorbij zien komen op de blog, maar we hebben ook nog een groot archief met allerlei lekkere recepten. In dit lijstje vind je 10 recepten voor het paasontbijt. Van lekkere zoete broodjes tot aan pannenkoeken en van recepten met ei tot aan ontbijt trifles. Noem het maar op en we hebben het. Er zit voor een ieder wel iets bij denk ik.

Paasontbijt ideeën

Zoek je nog paasontbijt ideeën? Dan helpt dit lijstje met 10 paasontbijt recepten je vast verder. Voor het paasontbijt is het leuk om een mix te maken tussen zoete paasontbijt recepten en hartige recepten. En natuurlijk mogen ei gerechten niet ontbreken. Iedereen kan een lekker paasontbijt maken. Je kunt ook een aantal paasontbijt recepten zelf maken en deels kant-en-klaar in de winkel kopen. Maak het jezelf in ieder geval niet te moeilijk. Een simpel paasontbijt maak je door lekker eitjes te koken, croissantjes of kaneelbroodjes te maken van croissantdeeg en een lekker yoghurtje met een homemade granola te serveren. Daarmee kom je al een heel eind.

Pasen vieren

Hoe vier jij Pasen? Wij gaan altijd lekker brunchen met de familie. Dat doen we bijna ieder jaar, gezellig. Vroeger gingen we natuurlijk paaseieren zoeken in de tuin of noten schieten. Ken je dat laatste? Dat is volgens mij typisch voor het noorden van het land. Je legt 10 walnoten op een rij. Met een speciale kogel probeer je zoveel mogelijk noten van de lijn af te schieten. Hoe meer noten, hoe meer punten je krijgt. Ik vond het altijd wel een grappig spel. Dit jaar hou ik het gewoon bij een uitgebreid ontbijt of lunch. En dat is altijd goed wat mij betreft. Hopelijk is het lekker weer met de paasdagen en kunnen we er ook nog even op uit. We wensen jullie alvast fijne paasdagen en laat ons via social media weten wanneer je iets gemaakt hebt van de site. Als je de #uitpaulineskeuken gebruikt kunnen we alles bekijken en dat vinden we leuk!

Paasbroodjes

Paasbroodjes

Croissants met nutella en banaan

Croissant banaan nutella

Eggs norwegian

eggs norwegian

Eipotjes met spinazie en ham

Frambozen ontbijt trifle

ingredienten-frambozen

Croissantkrans met ei en zalm

Croissantkrans

Paasstol

Kerststol maken

Boekweitpannenkoeken met appel

boekweitpannenkoeken

Hot Cross Buns

hot cross buns

Muesli kwarkbollen

muesli-kwarkbollen

13 april 2017


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in