5x Valentijnsrecepten

5x Valentijnsrecepten

Yes, Valentijn staat voor de deur. En daarom delen we 5 Valentijnsrecepten met jullie, want tja, liefde van de man gaat door de maag toch? En ook van de vrouw hoor, kan ik je vertellen. Niets is zo fijn als iemand de moeite neemt om een lekker maaltje voor je te koken. De laatste jaren is Valentijn steeds meer een commercieel feestje geworden en worden we gek gemaakt met advertenties van dure cadeaus. Ik vind het persoonlijk niet nodig, je kunt ook met kleine dingen laten zien dat iemand belangrijk voor je is. Bijvoorbeeld door een keer extra je best te doen in de keuken. En dan komen deze Valentijnsrecepten goed van pas. Klik op de titel voor het hele recept. Fijne Valentijn!

Valentijn frambozen cheesecake

Frambozen cheesecake-8

Ziet deze frambozen cheesecake er niet schattig uit? Ik zou het superleuk vinden als iemand dit voor mij zou maken, I love cheesecake! En op deze manier ziet het er echt uit als een cadeautje. Vind je ook niet?

Valentijnspopcorn met chocola

Valentijns popcorn-5

Plan een lekker film, 0f Netflix avondje en serveer er deze vrolijke, lieve Valentijnspopcorn bij. Heerlijk een avondje relaxen op de bank, ook fijn toch?

Valentijns cocktail

valentijns cocktail

Een lekkere cocktail is natuurlijk altijd welkom! Je vriend of vriendin kan lekker relaxen, terwijl jij deze cocktail maakt. Serveer er wat lekkere borrelhapjes bij en je datenight is compleet!

Valentijns wentelteefjes

wentelteefjes van krentenbrood

Ontbijt op bed is altijd een goed idee! Maak het nog leuker met deze Valentijns wentelteefjes van krentenbrood. Een goed begin van de dag!

Aardbeien bavarois

aardbeienbavarois

Kook een lekker diner en serveer deze heerlijke aardbeien bavarois als toetje. Zeker weten dat je vriend of vriendin hier blij van wordt.

En dat waren ze alweer, 5 Valentijnsrecepten waarmee je jouw liefde vast en zeker blij maakt. Ga je iets speciaals doen met Valentijn? Laat het achter in de comments, dat vind ik leuk!

Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook  of Twitter met de hashtag #UITPAULINESKEUKEN  als je dit gemaakt hebt. Vind ik super leuk! 

Mijn 3e kookboek FEEL GOOD FOOD ligt nu in de (digitale) boekhandel  Boordevol lichte en makkelijke recepten. Bestellen kan hier.

Behoort dit recept tot jouw favorieten? Klik op “Bewaar’ of vink het hartje aan, dan wordt dit recept aan jouw favorieten toegevoegd. En wist je dat je tegenwoordig ook je eigen weekmenu kan samenstellen? Dat doe je hier. Handig he? 


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in