Video: Mijn kruiden,- en specerijen collectie

Vandaag laat ik mijn kruidenstash zien in een video. Na vele verzoekjes is het dan eindelijk zo ver. Ik heb mijn kruidenla al vaker laten zien, maar meestal even kort. Nu sta ik er uitgebreid bij stil en vertel ik je alle ins & outs over mijn kruiden,- en specerijencollectie. En die is best groot, al zeg ik het zelf. Ik laat je zien welke specerijen ik allemaal in mijn bezit heb, hoe ik ze sorteer en welke specerijen mijn favoriet zijn. Ik kan niet wachten tot het weer lente wordt. Dan kan ik mijn moestuin weer opstarten en lekker verse  kruiden uit de tuin halen. Ik vind het lastiger om binnen kruiden goed te laten groeien. Ik probeer het wel, maar buiten in de tuin gaat vaak beter. Helaas is het nu nog volop winter en moeten we het even doen met wat we hebben.

Ik gebruik eigenlijk bijna geen kruidenmixen. Die maak ik liever zelf. Zo maak ik mijn eigen curry kruidenmix, maar ook pumpkin spice en taco mix maak ik zelf. Het is supermakkelijk om zelf te maken en je kunt het helemaal naar eigen smaak samenstellen. Heb jij ook zo’n enorme collectie aan kruiden en specerijen? En wat is jouw favoriete specerij of kruid? Laat het achter in de comments, dat vind ik leuk om te lezen. Wil je nou geen video meer missen? Abonneer je dan snel op mijn YouTube kanaal, want er staan nog veel meer leuke video’s op jullie te wachten. En dan ben je als eerste op de hoogte. En dat vind ik natuurlijk heel erg leuk! Zie ik je daar?

Klik hier als je de video niet kunt zien en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal.

Kruidenla

Kruidenmix

Kruidenmix

 

Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.

Wat vind jij van dit recept?

0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in