Big Christmas Giveaway dag 9 Sterrenhoudt kerstpakket

Big Christmas Giveaway dag 9 Sterrenhoudt kerstpakket

De komende dagen gaan wij ontzettend leuke, fantastische, coole prijzen verloten op de blog. Woohoo!! Een BIG Christmas Giveaway actie. Hoe leuk is dat? Samen tellen we de komende dagen af naar de kerstdagen. Dit is alweer de negende dag van deze giveaway. Gisteren hebben we een heerlijk Foodelicious pakket verloot. De winnaar zal snel een mailtje van ons ontvangen.

Waarom doen we dat? Om jullie te bedanken en in het zonnetje te zetten. Want zonder jullie kunnen wij dit werk niet doen. En daar zijn we toch ontzettend blij mee. Dus daarom deze Big Christmas Giveaway. Tien dagen lang maak je kans op de leukste en mooiste prijzen. Prijzen waar iedere foodlover blij van wordt. En wij ook! We hebben prijzen gekozen waar we zelf blij van worden en fan van zijn. En dat willen we graag met jou delen.

Wat kun je winnen?
We verloten vandaag een superleuk pakket van de webshop Sterrenhoudt. Krijg je geen kerstpakket van je werkgever dit jaar? Doe dan zeker mee vandaag, want met dit pakket van Sterrenhoudt kom je de kerstdagen zeker door. Het is een fijn pakket met leuke items van Nicolas Vahe en leuke goodies van Delight Department. Het pakket bevat:

  • De Nicolas Vahé Koeltas
  • Servetten (20 stuks) van Nicolas Vahé
  • Set van 10 drinkbekers met deksel van Delight Department
  • Set van 2 zwarte kerststerren van Delight Department
  • Set van 10 houten vorkjes van Delight Department

Het pakket heeft een waarde van € 37,50,-.

Sterrenhoudt

Sterrenhoudt
Alles wat in de webshop van Sterrenhoudt staat heeft een hoog hebben gehalte. Pauline en ik zijn beiden fan van Scandinavisch design en dat is nu precies wat Sterrenhoudt verkoopt. House Doctor, Nicolas Vahe, Meraki, allemaal mooie merken. Van mooi servies, pannen en bestek tot aan wijnrekken, woonaccessoires of lampen. Alles is even mooi en stylish verantwoord. We love it! En daarnaast is de eigenaresse Judith ook nog eens een superleuk mens. Neem zeker ook even een kijkje in de webshop. Aanrader!

Hoe maak je kans? 
Wil jij kans maken op het Sterrenhoudt pakket? Dit is wat je moet doen:

  • Plaats een comment onder deze blog waarin je aangeeft dat je meedoet met de winactie;
  • Maak een account aan op Uit Pauline’s Keuken. Met een account kun je, je favoriete recepten bewaren en zelf weekmenu’s samenstellen. Je kunt, indien je dat wenst, je account makkelijk koppelen aan je eigen Facebook account. Een account aanmaken doe je hier.
  • Je kunt 24 uur lang meedoen aan de winactie. De winactie van vandaag sluit morgen, 24 december om 12.00 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Je mag iedere dag weer meedoen, laat het weten in de comments. Een account aanmaken hoeft maar eenmalig. Hou de site de komende dagen dus goed in de gaten, want we gaan nog veel meer toffe prijzen weggeven.

Dit bericht bevat producten die door een merk of bedrijf ter beschikking zijn gesteld. Lees mijn disclaimer.

23 december 2016


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in