Eipotjes met spinazie en ham uit de Airfryer + update

Sponsored. Er zijn zoveel reacties gekomen op mijn insidersoproep om de Philips Airfryer te testen. Inmiddels zijn er 20 insiders geselecteerd. Deze 20 insiders hebben de Airfryer thuis ontvangen en zijn al volop aan het testen. Zo leuk om alle updates op social media te volgen. Met de hashtag #airfryerfans en #uitpaulineskeuken volg ik alles. En natuurlijk heb ik zelf ook niet stil gezeten. Ik wist al dat je heerlijk knapperige zoete aardappelfrietjes kon maken met de Philips Airfryer. Nu ben ik gaan experimenteren met een totaal ander recept. Ik heb lekkere eipotjes met spinazie en ham gemaakt.

En dat vind ik nou zo leuk en handig aan de Airfryer. Hij is multifunctioneel. Deze eipotjes zijn supermakkelijk klaar te maken in de Airfryer. Maar je kan er dus ook lekkere krokante frietjes mee maken. En je  hebt er geen omkijken naar. Je zet de Airfryer aan, en na 10 minuten zijn de eipotjes klaar. Fijn! Ik vind het persoonlijk een pluspunt als een apparaat multifunctioneel is. Dan gebruik je hem namelijk veel intensiever, dan wanneer je maar 1 ding kan maken met een apparaat. Deze eipotjes met ham en spinazie smaken lekker bij het ontbijt, maar doen het ook goed bij een high-tea of brunch. Weer eens wat anders dan een gebakken eitje op brood toch? En het is net zo snel klaar!

Eipotjes met spinazie en ham

Ingrediënten voor 4 eipotjes
4 eieren
4 plakjes ham
30 gr geitenkaas
50 gr babyspinazie
Peper en zout

Zo maak je het
Verwarm de Philips Airfryer voor op 175 graden.

Vet vier ovenvaste schaaltjes of bakjes in met wat olijfolie.

Verdeel de spinazie over de bakjes. Leg daarop een plakje ham en het ei en breng op smaak met peper en zout. Verkruimel de geitenkaas over de ei.

Bak de eipotjes in 8 tot 10 minuten af in de Airfryer.

Eipotjes met spinazie en hamEipotjes met spinazie en ham

Mijn insiders waren al net zo enthousiast als ik
Mijn insiders zijn al volop aan de slag gegaan met de eerste twee opdrachten. Een foto posten op Social Media dat je de Philips Airfryer ontvangen hebt en alvast de eerste test uitvoeren door lekkere snacks en frietjes klaar te maken met de Airfryer. Ik heb al veel enthousiaste reacties voorbij zien komen. Kijk zelf maar. Alle inzendingen kan je op Instagram vinden met de #airfryerfans.

Insiders

Insiders

Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook  of Twitter met de hashtag #UITPAULINESKEUKEN  als je dit gemaakt hebt. Vind ik super leuk! 

Mijn 3e kookboek FEEL GOOD FOOD ligt nu in de (digitale) boekhandel  Boordevol lichte en makkelijke recepten. Bestellen kan hier.

Behoort dit recept tot jouw favorieten? Klik op “Bewaar’ of vink het hartje aan, dan wordt dit recept aan jouw favorieten toegevoegd. En wist je dat je tegenwoordig ook je eigen weekmenu kan samenstellen? Dat doe je hier. Handig he? 

Dit bericht is in samenwerking met Philips, lees mijn disclaimer.

Weekendbites: Kaassoesjes
Fresh & Easy: Linzen Chili
Bewaar
5 Comments
 • Antonet Boersema

  19 december 2016 at 21:25 Beantwoorden

  Kun je dit ook maken in de oven? Ik heb geen airfryer 🙂

 • Nienke

  1 december 2016 at 20:40 Beantwoorden

  Wat super leuk om mijn eigen foto te zien. Dit weekend ga ik er iets in maken, ben er nog niet over uit wat.

 • Margot

  1 december 2016 at 16:26 Beantwoorden

  Wat leuk dat je zo’n soort gerecht ook met de airfryer kan maken!

 • Mylou

  1 december 2016 at 11:39 Beantwoorden

  Wat gaaf dat je ook zulke dingen kunt maken met de airfryer! Dat wist ik helemaal niet. Het recept klinkt ook erg goed moet ik zeggen :).

 • Demi | StudioKOOK

  1 december 2016 at 09:08 Beantwoorden

  Wat een lekker recept! En wat is de airfryer toch een veelzijdig apparaat.

Plaats een reactie