Menu

Video: Champagne Float cocktail

Yes, op de valreep voor vanavond nog even een recept voor een lekkere Champagne Float Cocktail. Uh, wat? Eigenlijk is het heel simpel, het is een cocktail op basis van champagne en ijs. Yum! Perfect om het nieuwe jaar mee in te luiden, vind je ook niet? Pauline en ik hebben er een video over gemaakt. Daarin vertellen we jullie over onze persoonlijke hoogtepunten van dit jaar. Oh, en dat zijn er best wel veel. Maar dat zie je natuurlijk allemaal in de video. Nog een paar uurtjes en dan is het jaar 2016 voorbij. Het is natuurlijk heel cliché om te zeggen ‘oh wat is het snel gegaan’, maar zo voelt het toch echt. Het lijkt ook ieder jaar wel sneller te gaan. Ik vind dat persoonlijk een goed teken, want dat betekent dat je veel fun hebt en leuke dingen doet. Time flies when you’re having fun! Oke, einde clichés!

Hoe ga jij vanavond Oud & Nieuw vieren? Laat het me weten in de comments, vind ik leuk! Ik ga het bij Pauline vieren, gezellig met onze wederhelften en waarschijnlijk nog een aantal vrienden/buren. De laatste jaren vind ik het steeds leuker om het thuis te vieren. Ik heb al vaak genoeg meegemaakt dat ik dacht naar een superleuk feestje te gaan, maar toch eindige dit vaak in een deceptie. Te druk, te veel dronken mensen en net niet gezellig. Nee, doe mij maar gezellig een avondje thuis met lekkere hapjes, drankjes en fijn gezelschap. Over hapjes gesproken, deze en deze hapjes zijn perfect voor vanavond. Wij wensen je alvast een hele fijne Oudejaarsavond! Have fun, eet en drink lekker en hopelijk zien we je snel weer in 2017!

Wil je nou geen video meer missen? Abonneer je dan snel op mijn YouTube kanaal, want er staan nog veel meer leuke video’s op jullie te wachten. En dan ben je als eerste op de hoogte. En dat vind ik natuurlijk heel erg leuk! Zie ik je daar?


Klik hier als je de video niet kunt zien en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal.

Ingrediënten per cocktail 
1 bolletje frambozen sorbet ijs
Paar framboosjes ter garnering
Champagne

Zo maak je het
Doe een bolletje van het ijs in een champagne glas. Voeg de framboosjes toe. Giet de rest van het glas vol met champagne. En klaar is je champagne float. Cheers!

Champagne float

Champagne floathappy-new-year2

Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook  of Twitter met de hashtag #UITPAULINESKEUKEN  als je dit gemaakt hebt. Vind ik super leuk! 

Mijn 3e kookboek FEEL GOOD FOOD ligt nu in de (digitale) boekhandel  Boordevol lichte en makkelijke recepten. Bestellen kan hier.

Behoort dit recept tot jouw favorieten? Klik op “Bewaar’ of vink het hartje aan, dan wordt dit recept aan jouw favorieten toegevoegd. En wist je dat je tegenwoordig ook je eigen weekmenu kan samenstellen? Dat doe je hier. Handig he? 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Annika maakt alle foodfoto’s en verzorgt de styling. Maar eigenlijk is ze gewoon de rechterhand van Pauline. Ze denkt mee, werkt aan grote projecten, beheert de website en is in alles betrokken. Annika is dol op mooie plekken, houdt van reizen, lekker eten en hippe koffietentjes.

1 reactie

  • Anneke
    31 december 2016 om 16:49

    Dat ziet er leuk uit, Annika. Jullie een hele fijne jaarwisseling samen.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.