big christmas giveaway

Big Christmas Giveaway dag 7 Giftcard van ZTRDG

De komende dagen gaan wij ontzettend leuke, fantastische, coole prijzen verloten op de blog. Woohoo!! Een BIG Christmas Giveaway actie. Hoe leuk is dat? Samen tellen we de komende dagen af naar de kerstdagen. Gisteren hebben we al een toffe prijs mogen verloten, het kookboekenpakket van Uit Pauline’s Keuken. De winnaar zal snel een mailtje van ons ontvangen.

Waarom doen we dat? Om jullie te bedanken en in het zonnetje te zetten. Want zonder jullie kunnen wij dit werk niet doen. En daar zijn we toch ontzettend blij mee. Dus daarom deze Big Christmas Giveaway. Tien dagen lang maak je kans op de leukste en mooiste prijzen. Prijzen waar iedere foodlover blij van wordt. En wij ook! We hebben prijzen gekozen waar we zelf blij van worden en fan van zijn. En dat willen we graag met jou delen.

Wat kun je winnen?
Ook vandaag hebben we weer een toffe prijs voor jullie. We verloten een giftcard t.w.v. € 40,- van de culinaire webshop ZTRDG. Eigenlijk is het een online markt, met de meest verse en lekkere kwaliteitsproducten. En komt dat even goed uit, vlak voor kerst kun jij deze fijne giftcard winnen! Hoe leuk? Kun je lekker losgaan met alle lekkere producten in de shop. En geen kerststress in de supermarkt, dat is ook fijn toch?

ztrdg

ZTRDG
Wij zijn fan van ZTRDG! Want hoe fijn is het dat je nu de beste producten ook online kan bestellen? Wij doen alles online, alleen dit ontbrak nog een tijd lang in ons leven. Maar wat is het fijn dat er nu een online markt is waar je verse, kwaliteitsproducten kunt inkopen. ZTRDG werkt met kleinschalige merken en bedrijven. Het is dus altijd duidelijk waar het product vandaan komt én het is altijd supervers. Wat gisteren geoogst of gevangen is, wordt vandaag bij je thuis bezorgd. Ze houden rekening met de seizoenen en leveren alleen dagverse producten. Je kunt er voor alles terecht. Van vers brood van Desemenzo tot aan vlees van slagerij Ter Weele en van verse vis tot aan kakelverse vrije uitloopeieren.

En het wordt je allemaal makkelijk gemaakt. Je kunt gewoon thuis al deze lekkere dingen bestellen. Niet meer van de ene speciaalzaak naar de andere of struinen op de markt in de kou. Nee gewoon thuis op de bank met je laptop. Fijn!

ztrdg

ztrdg

 

Hoe maak je kans? 
Wil jij kans maken op de giftcard van ZTRDG? Dit is wat je moet doen:

 • Plaats een comment onder deze blog waarin je aangeeft dat je meedoet met de winactie;
 • Maak een account aan op Uit Pauline’s Keuken. Met een account kun je, je favoriete recepten bewaren en zelf weekmenu’s samenstellen. Je kunt, indien je dat wenst, je account makkelijk koppelen aan je eigen Facebook account. Een account aanmaken doe je hier.
 • Je kunt 24 uur lang meedoen aan de winactie. De winactie van vandaag sluit morgen, 22 december om 12.00 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Je mag iedere dag weer meedoen, laat het weten in de comments. Een account aanmaken hoeft maar eenmalig. Hou de site de komende dagen dus goed in de gaten, want we gaan nog veel meer toffe prijzen weggeven.

Dit bericht bevat producten die door een merk of bedrijf ter beschikking zijn gesteld. Lees mijn disclaimer.

Kerstdessert: Zelfgemaakte Viennetta
Gourmetten met vis
Bewaar
185 Comments
 • Sabine Pekkeriet

  22 december 2016 at 17:44 Beantwoorden

  Ohhh leuk! Ik doe mee!

 • Renske van der Hoeven

  22 december 2016 at 11:28 Beantwoorden

  Op de valreep, maar ik wil ook graag meedoen met de winactie!

 • Merel de Lange

  22 december 2016 at 10:31 Beantwoorden

  Ik doe graag mee! Heel leuk!

 • Els

  22 december 2016 at 10:13 Beantwoorden

  Die giftcard zou het boodschappen doen inderdaad een stuk makkelijker maken. \r\nIk doe graag mee aan deze winactie!

 • Debbie Koekkoek

  22 december 2016 at 10:08 Beantwoorden

  Toffe actie, tof cadeau! Count me in!

1 5 6 7

Plaats een reactie