Culinaire agenda herfst/winter editie

Culinaire agenda herfst/winter editie

Het is weer tijd voor een update van de culinaire agenda. Ook dit najaar zijn er weer veel leuke foodfestivals,- en evenementen op de planning. In het najaar is er naar mijn idee wel altijd iets minder aanbod. De meeste foodfestivals vinden in de zomer plaats. Maar ik heb er toch een paar leuke kunnen vinden. In december is er wel veel te doen. Je wordt nog net niet overspoeld door alle kerstmarkten. Deze laat ik in deze culinaire agenda even buiten beschouwing. Want eigenlijk is er in iedere grote stad wel een leuke, gezellige kerstmarkt te vinden.

‘What the Fork?!?’ 

what the fork

‘What the Fork?!?’ is een nieuw culinair festival. Drie dagen lang kun je genieten van de lekkerste foodtrucks, een markt met handmade producten en delicatessen en dat allemaal onder het genot van gezellige muziek. Het festival vind plaats op De Pier in Scheveningen.

‘What the fork?!?’

Waar
De Pier Boulevard, Scheveningen

Openingstijden
25 t/m 27 november, 12.00 – 22.00 uur

Toegang
Gratis

All You Need is Food

AYNIF

Dit event vind plaats op een supertoffe locatie, namelijk de Zaanse chocoladefabriek. Dit event staat in het teken van Proeven, Leren en Inspireren. Je kunt verschillende demonstraties, workshops en proeverijen volgen, voor wat extra culi kennis. Je kunt er culinair shoppen en genieten van al het lekkers. Volg bijvoorbeeld de workshop Foodfotografie, doe mee aan een proeverij Bier pairing of maak je eigen chocoladetruffels. Kortom er is voldoende te beleven. En na afloop van het event ontvang je ook nog eens een leuke goodiebag!

All You Need is Food

Waar
Zaanse Chocoladefabriek, Westzijde 188 Zaandam

Openingstijden
19 november, 10.00 – 18.00 uur

Toegang
€ 15 in de vvk, € 17,50 aan de deur

 

Feel Good Market 

Feel Good Market

De Feel Good Market is een markt waar je blij van wordt. Je kunt er originele, duurzame en handgemaakte (streek)producten kopen of genieten van lekkere (biologische) hapjes en drankjes. En dat is nog niet alles. Er zijn ook workshops te volgen en op de achtergrond kun je luisteren naar goede live muziek. Er zijn ook genoeg activiteiten voor kinderen, dus neem de kids lekker mee. Een dagje uit voor de hele familie!

Feel Good Market

Waar
VDMA terrein, Vestdijk, Eindhoven

Openingstijden
20 november, 12.00 – 18.00 uur (ook 17/18 december)

Toegang
Gratis

NeighbourFood Market & Sunday Market

neighbourfood market

minerva vis

De NeighbourFood Market en de Sunday Market zijn mijn favoriete markten in Amsterdam. En gelukkig kunnen we hier in het najaar ook weer van genieten. Bij beide markten kun je genieten van lekker eten, leuke kraampjes met mooie spullen en leuke muziek. En het leuke is dat ze rondom de feestdagen ook speciale edities organiseren.

NeighbourFood Market

Waar
Westergasfabriekterrein Amsterdam & De Mengfabriek Den Bosch

Openingstijden
20 november, 11.00 – 18.00 uur, Amsterdam

17/18 december Kersteditie, 12.00 – 20.00 & 11.00 – 18.00 uur, Amsterdam

3/4 december The Asian NeighbourFood market, 16.00 – 23.00 & 11.00 – 18.00 uur, Den Bosch

Toegang
Gratis

Sunday Market

Waar
Westergasfabriek, Amsterdam

Openingstijden
4 december, 12.00 – 18.00 uur

11 december Funky Xmas Market, 12.00 – 18.00 uur

Toegang
Gratis

Mijn 3e kookboek FEEL GOOD FOOD ligt nu in de (digitale) boekhandel  Boordevol lichte en makkelijke recepten. Bestellen kan hier.

10 november 2016


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in