Sinterklaascadeautjes

10 x Sinterklaascadeautjes voor foodies

Nog even en dan is het zover, Sinterklaasavond! In dit artikel deel ik 10 Sinterklaascadeautjes voor foodies. Van deze cadeautjes wordt iedere foodlover blij. Ik zou er in ieder geval heel blij mee zijn. Ik vier zelf geen Sinterklaas dit jaar, maar wel kerst. En deze cadeautjes zijn natuurlijk ook erg leuk om met de kerstdagen cadeau te geven. Van leuke kookboeken tot aan chocola en van mooie messen tot aan wijnboxen. In deze lijst met culinaire sinterklaascadeautjes zit voor ieder wat wils.

1. Prachtige messen van Style de Vie

olive-forged-3-delige-set-pr-verp-gr-1200x700

Pauline en ik maakten kennis met deze prachtige messen van Style de Vie op De Tasty beurs. We waren meteen verkocht. De messen van Style de Vie zijn allemaal van een superieure kwaliteit, maar wel heel erg betaalbaar. Helemaal als je dit vergelijkt met andere kwaliteitsmessen. Ze verkopen verschillende lijnen. De Forged lijn is prachtig. Deze messen worden met de hand gesmeed en zien er fantastisch uit. We zijn verliefd de nieuwe olive forged serie.

Maar ook de messen van Laguiole Style de Vie zijn een aanrader. De messen worden verkocht bij diverse kookwinkels, de Sissy-Boy of in de groothandel. Een setje steakmessen koop je al vanaf € 18,99,-. Ook leuk, een setje met drie kaasmesjes voor € 16,99,-. De set op bovenstaande foto kost € 129,95,-.

Check voor alle informatie en verkooppunten de website.

Sinterklaascadeautjes

 

2. Het Feel Good Food kookboek

cover-lr-feel-good-food

Ons boek, Feel Good Food, mag natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. In Feel Good Food staan ruim 90 nieuwe recepten die niet op de blog staan. Lichte en makkelijke recepten waar je blij van wordt. Van zalm met dukkah tot aan zoete aardappel nacho’s en van healthy bounty’s tot aan een bietjes plaattaart. Dit boek biedt genoeg inspiratie voor lekkere avondmaaltjes, lunches, desserts en nog veel meer. Echt, iedere foodlover moet dit boek op de plank hebben staan. En als je het boek in onze eigen webshop besteld, kun je ook nog voor een gesigneerd exemplaar kiezen. Hoe leuk is dat?

Je koopt dit boek voor €19,95 in onze eigen webshop.

3. Marie-Stella-Maris Poivre Noir

marie-stella-maris poive

Pauline & ik zijn beiden fan van deze heerlijke geur van Marie-Stella-Maris. Wij roken hem voor het eerst bij Morgan and Mees en we waren meteen verkocht. De Poivre Noir lijn ruikt heerlijk naar zwarte peper. Het is lastig om te omschrijven, maar de geur is lekker kruidig en warm. En het fijne is, de geur blijkt lang hangen. Op de foto staat een leuke cadeauset van € 49,- met een liquid soap en een bodylotion.

De producten van Marie-Stella-Maris koop je in de webshop. Marie Stella Maris wordt ook in diverse winkels verkocht. Check de website voor alle verkooppunten.

4. Leuke posters voor in de keuken

Culinaire cadeautjes

Pauline & ik hebben ook beiden een leuke poster, zoals hierboven afgebeeld, in de keuken hangen. Superleuk om ter decoratie in de keuken te hangen en het is ook nog eens leerzaam. Handig om te weten waar je stukje vlees vandaan komt. Bij Desenio bestel je de leukste culinaire posters, zoals bovenstaande, maar er is bijvoorbeeld ook een coffee guide poster en een cocktail poster. Hang het op met washitape of koop er een mooie lijst bij.

De posters van Desenio koop je vanaf € 7,- in de webshop.

5. DIY truffels

pepernoten truffels

Hoe leuk is het om een DIY cadeautje te geven? Maak bijvoorbeeld deze overheerlijke pepernoten truffels. Verpak ze leuk in een zakje of doosje en klaar is je DIY cadeautje. Daar wordt iedereen toch blij van? Vorig jaar maakte ik dit leuke kaasplankje. Ook een goed idee om cadeau te doen.

6. De Eetkalender van Francesca Kookt

Eetkalender

Dit is het ideale cadeautje voor drukke gezinnen. Foodiefriend Francesca heeft wederom een prachtige Eetkalender samengesteld. Met ruim 200 recepten voor het hele gezin hoef je, je nooit meer af te vragen wat er op tafel moet komen te staan ’s avonds. In de kalender staan 52 weekmenu’s met handige boodschappenlijstjes. Zo kun je in 1 keer alle boodschappen doen voor de hele week. Naast de recepten staan er ook nog handige tips in van Francesca zelf, informatie over de seizoenen en natuurlijk ruimte om al je afspraken en verjaardagen op te schrijven en te plannen. Met deze kalender zit je nooit meer met je handen in het haar en loop je niet meer als een kip zonder kop door de supermarkt. Kortom, een echte aanrader voor iedereen met een druk gezinsleven en toch iedere avond een voedzame en verse maaltijd op tafel wil zetten.

De Eetkalender 2017 kost € 19,99,- en bestel je online bij Bol.com.

7. Tony’s chocoladeletter

Tony Chocolonely

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat wij fan zijn van Tony’s! En daar zijn we volgens mij niet de enige in. Deze Tony’s Chocolonely chocoladeletters zijn wat ons betreft dan ook een perfect Sinterklaascadeautje. Want bij Sinterklaas horen nu eenmaal chocoladeletters, toch? Ik heb onlangs een kijkje achter de schermen gekregen bij Tony’s, zo leuk! Naast dat het gewoon hele lekkere chocolade is, zit er ook een hele goede missie en visie achter. Ik vertel je er binnenkort alles over, hou de site dus in de gaten. Alle letters van het alfabet zijn verkrijgbaar in de smaak Melk. De letter S is er ook in de smaken puur, puur & melk met pepernoot en melk met marsepein.

Een Tony’s chocoladeletter kost € 3,19 en wordt verkocht in de webshop, in de Tony’s store, bij Marqt en bij WAAR.

8. Wijnbox van We are SOMMOS

Sommos

SOMMOS is een initiatief van zes jonge sommeliers. Zij willen je graag op weg helpen in de moeilijke wereld van wijn. Ze geven advies, delen hun kennis en selecteren de beste wijnen van het moment. Deze wijnen doen ze in een box die je vervolgens kunt bestellen. Elke twee maanden stellen ze een box samen met zes flessen wijn die passen bij het seizoen en die je thuis lekker kunt proeven. Of dat nou bij het eten is, lekker in de tuin of in het park, de wijnen zijn geschikt voor elk moment. Een box met zes kwaliteitswijnen kost €95,-. Op dit moment verkopen ze ook een kettingbox van €29,50,-. In deze box zitten twee goede geselecteerde wijnen, een perfect sinterklaascadeautje. En je kunt nu ook al een Jingle box pre-orderen. Een fijne box voor de kerstdagen!

Meer informatie over SOMMOS en bestellen vind je hier.

9. Leren schort van WITLOFT

witloft

Hoe tof zijn deze leren schorten van WITLOFT? Ik vind ze er ontzettend stoer uitzien. Een leuk cadeau voor zowel de mannelijke als de vrouwelijke foodlovers. De schorten worden met de hand gemaakt van hoge kwaliteit plantaardig gelooid tuigleer. En ze hebben nu een leuke actie. Speciaal voor de feestdagen kun je het schort laten personaliseren met een naam, datum of initialen. En hier betaal je niks extra’s voor. Superleuk!

Een leren schort kost € 139,95,- en bestel je online in de webshop.

10. Olie en azijn van Simone’s Kitchen

Wij zijn dol op de lekkere olietjes en azijnen van Simone’s Kitchen. Mango azijn, tomaat azijn, frambozen azijn, er zijn zoveel lekkere smaken om uit te kiezen. De tomatenazijn gecombineerd met de basilicumolie is een perfecte combi. Hiermee maak je de salade! En dit is een leuk setje om cadeau te geven. Maar ook de citroenolie en de truffelolie zijn aanraders hoor. Genoeg om uit te kiezen!

De olie en azijnen worden verkocht vanaf € 7,95 in de webshop.

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in