Menu

Uit Pauline’s Keuken Webshop is live

Wat een webshop? Yes de Uit Pauline’s Keuken shop is live. Ik krijg regelmatig de vraag of ik ook gesigneerde exemplaren van mijn kookboeken verkoop. Nu signeer ik af en toe wel eens op locatie, maar dan moet je maar net in de buurt zijn. Dat lukt natuurlijk niet altijd.

Het leek mij daarom een goed idee om zelf een webshop te openen waar je alledrie mijn boeken gesigneerd en wel kan bestellen. Dat is gelukt. De shop is bij dezen geopend. Je kunt zelf kiezen voor een gesigneerde of ongesigneerde versie. Ook leuk als cadeautje. Zoals jullie weten staan er inmiddels drie kookboeken op mijn naam. Het Voedselzandloper kookboek, Het Uit Pauline’s Keuken kookboek en de nieuwste, Feel Good Food. Elk boek is te bestellen in mijn webshop.

Hoe werkt het?
Het werkt heel eenvoudig. Je klikt op het boek dat je wilt kopen en voegt dit toe aan je winkelwagen. Daar kies je Ja of Nee voor een gesigneerd exemplaar. Je vult je gegevens in en dan voltooi je de bestelling. Je hoeft geen account aan te maken, je kunt gewoon als gast afrekenen.

Wat kost het?
Elk boek kost € 19,95 en de verzendkosten zijn € 1,99 per boek. Vanaf een bedrag van € 50,00 is de verzending gratis. De levertijd is tussen de 1-3 werkdagen en betaling geschied via IDEAL. Supermakkelijk dus!

webshop

Je hoeft vanaf nu dus niet meer stad en land af voor een gesigneerd exemplaar. Nee, die bestel je vanaf nu gewoon hier!

Ga naar de Uit Pauline’s Keuken Webshop

cover-lr-feel-good-food

kookboek cover voedselzandloper kookboek

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

2 reacties

  • Annika
    7 oktober 2016 om 11:10

    Thanks! Eerst niet, maar wie weet in de toekomst :)

  • Nicole
    6 oktober 2016 om 16:46

    Wat gaaf zeg dat je nu ook een webshop hebt Pauline! Ben je ook van plan om op den duur andere producten te gaan verkopen?

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.