Menu

Nieuw op de blog: Favorieten + weekmenu

Het is tijd voor een update. Misschien hebben jullie het al gemerkt, er zijn wat dingetjes verandert op de site. Zoals velen van jullie weten, hebben we een app, de Uit Pauline’s Keuken app. Hier wordt veelvuldig gebruik van gemaakt. Helaas functioneert de app al een tijdje niet meer naar behoren. Dit komt omdat de huidige software leverancier van de app geen updates meer uitvoert.

Om dit probleem om te lossen hebben we twee nieuwe functies toegevoegd aan de site. We vertellen jullie er alles over in dit artikel. Wij zijn in ieder geval heel blij met deze leuke, nieuwe functies! Hopelijk zijn jullie hier net zo blij mee als wij en is het een goede vervanging voor de app.

De Favorieten Functie
In de app kon je je favoriete recepten bewaren middels het ‘hartje’ knopje. Dit kan nu ook op de site. Bij elk recept kun je op ‘Bewaar’ klikken. Je wordt dan doorgelinkt naar een inlogpagina. Hier kun je je aanmelden met Facebook of een persoonlijke login. Eenmaal ingelogd kun je je favoriete recepten opslaan door op het hartje te klikken bij het recept. Zo heb je al je favoriete recepten op een rijtje in je persoonlijke omgeving. Superhandig! Je hoeft niet meer eindeloos te zoeken naar dat ene recept en heb je, je favoriete recepten overzichtelijk bij elkaar staan.

Favorieten functie

Rechtsonder de eerste foto bij het recept staat het hartje. Als je hier op klikt, komt het recept bij jouw favorieten te staan.

Favorieten functie

Als je nog niet ingelogd bent, zie je de knop ‘Bewaar’ staan. Als je hier op klikt, kom je op een inlogpagina. Na het inloggen, komt het recept bij jouw favorieten te staan.

Favorieten functie

 

Weekmenu functie
Weet jij nooit wat je de komende week moet eten? Met de nieuwe Weekmenu functie op de site heb je hier geen last meer van. Je kunt heel eenvoudig je eigen weekmenu samenstellen. Je klikt het recept aan, selecteert vervolgens de dag waarop je dit wilt eten, en het recept staat automatisch in je weekmenu. Zo heb je een handig overzicht van alle recepten die je wilt gaan maken in de komende week. Je kunt het menu ook uitprinten, zodat je gemakkelijk alle boodschappen erbij kunt schrijven. Handig he? En eindelijk geen keuzestress meer op de dag zelf. Hoewel, je hoeft je natuurlijk niet aan het weekmenu te houden 😉

Weekmenu functie

Selecteer middels het keuzemenu de dag waar je het recept aan wil toevoegen.

Weekmenu functie

Op je persoonlijke favorieten pagina zie je vervolgens aan de rechterkant het door jou samengestelde weekmenu. Deze kun je ook uitprinten door onderaan het menu op ‘print’ te klikken.

En wat gaat er nu met de app gebeuren? 
Eerlijk gezegd weten we dat nog niet. Dit hangt voor een groot deel af van de mogelijkheden om de app te verbeteren. In ieder geval laten we hem nu nog gewoon ‘in leven’, zodat je er nog wel gebruik van kan maken. Misschien dat we de functies van de app gaan versimpelen, waardoor hij beter gaat werken. Momenteel zijn we druk bezig om dit uit te zoeken, dus hopelijk kunnen we jullie hier snel over updaten.

We zijn heel erg benieuwd wat jullie van deze extra functies vinden. Laat je reactie achter in de comments. En vergeet niet om even een accountje aan te maken, zodat je gelijk gebruik kan maken van de nieuwe functies.

Oh en had je dit al gezien? We hebben sinds kort een eigen webshop. Hier kan je al onze kookboeken bestellen. Zelfs gesigneerd, hoe tof is dat?

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Annika maakt alle foodfoto’s en verzorgt de styling. Maar eigenlijk is ze gewoon de rechterhand van Pauline. Ze denkt mee, werkt aan grote projecten, beheert de website en is in alles betrokken. Annika is dol op mooie plekken, houdt van reizen, lekker eten en hippe koffietentjes.

7 reacties

 • kathleen van mighem
  1 maart 2018 om 17:24

  lekkere keuken!

 • Pauline
  24 oktober 2016 om 13:28

  We werken er hard aan.

 • Fenna
  21 oktober 2016 om 21:40

  O nooooo ik gebruik eigenlijk alleen de app! Ben daar zo blij mee :) zou hem echt niet willen missen.

 • Annika
  21 oktober 2016 om 09:53

  Ja, handig he!

 • Annika
  21 oktober 2016 om 09:53

  Goed om te horen!

 • Alexandra
  21 oktober 2016 om 06:22

  Wauw!! Precies wat ik nodig heb! De app werkt idd niet goed meer, maar wat een super goede oplossing is dit!! Ga het gelijk uitproberen!

 • [email protected]
  21 oktober 2016 om 00:15

  Vooral de favorieten functie is erg handig op de site. Zo kan ik toch mijn favo recepten bewaren :)

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.