Carpaccio salade
Deze carpaccio salade is zo lekker, maar ook ontzettend makkelijk om te maken. En toch geeft het net dat extra luxe gevoel. Lekker eten hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Eenvoudige recepten gemaakt met een handvol ingrediënten. Deze carpaccio salade is daar het perfecte voorbeeld van. Maar als je zo simpel wilt koken is het wel belangrijk dat je de beste ingrediënten selecteert. Supermalse carpaccio, echte Parmezaan, verse tomaatjes uit het seizoen en een romige pesto-dressing op basis van homemade pesto. Veel meer heb je dan ook niet nodig.
De nieuwste recepten in je inbox?
De nieuwste recepten in je inbox?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten & meer.
Ingrediënten voor 4 pers.
- 200 gr rucola
- 4x 60 gr carpaccio
- 200 gr cherrytomaten
- 10 cm komkommer
- 1 rode ui
- 8 radijsjes
- 2 el kappertjes
- 30 gr pijnboompitjes
- 30 gr Parmezaan
Pesto dressing
- 2 el groene pesto
- 1 el mayonaise
- Scheutje water
Scherm aanhouden tijdens het koken
Zo maak je het
Verdeel de rucola over 4 borden.
Halveer de cherrytomaatjes, snijd de komkommer in partjes, de radijsjes in plakjes en de rode ui in halve ringen. Verdeel dit over de sla.
Verdeel de carpaccio over de borden.
Rooster de pijnboompitjes kort in een droge koekenpan.
Maak een dressing van de pesto met de mayonaise en verdun deze met een scheutje water.
Drizzle de dressing over de carpaccio salade.
Garneer de carpaccio salade met kappertjes, de geroosterde pijnboompitjes en flink wat Parmezaan. Serveer meteen.
PS deze inhoud is ook lekker in een wrap
Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.
Gratis ebook ontvangen?
Maak een GRATIS account aan en maak gebruik van leuke functies:
- Download gratis ebooks
- Bewaar je favoriete recepten
- Voeg je recepten toe aan collecties
- Maak een weekmenu
- Stel je persoonlijke voorkeuren in