Menu

5 x lekkere recepten met muesli

Sponsored. Wat was dit leuk zeg. Samen met 50 foodlovers ging ik aan de slag met de Roasties van Zonnatura. Een knapperige muesli in 2 smaken; Appel & Kaneel en Cashew & Vanille. Je kunt de muesli natuurlijk gewoon toevoegen aan je dagelijkse yoghurt met fruit. Maar dat je er nog veel meer mee kunt doen, lieten mijn insiders volop zien. Op Instagram vlogen de #zonnaturaroasties updates mij om de oren. De een was nog creatiever dan de ander. Ik werd er heel blij van.

Het was dan ook ontzettend moeilijk om 5 winnaars te kiezen. Ja echt! Want eigenlijk vind ik iedereen een winnaar. En vind ik jullie allemaal foodbloggers in de dop. Mijn tip is blijf ook vooral doorgaan met het delen van foodpics op Instagram. Daar wordt iedereen blij van en je weet nooit wat voor moois het je allemaal gaat brengen. Maar ik moest toch kiezen. ik heb gelet op creativiteit en ook op de foto. Want dat laatste vind ik ook  belangrijk. Wel jammer dat ik niet alles echt kon proeven, dat was helemaal een feest geweest.

Maar goed, hier komen ze de 5 winnaars.

1. Healthy bars met vijgen van @sgielesen
Zien ze er niet prachtig uit? Sgielesen maakte een soort vegan cheesecake van geweekte cashewnoten met verse vijgen. De bodem is gemaakt met de Roasties in de smaak vanille en cashew. Mmm ik zou best een hapje lusten.

2. Pannenkoeken van @linda_loveshealth
Wat een goed idee van Linda om Roasties over je pannenkoeken te strooien. Ze zitten er niet alleen op, maar ook erin. Ze bakte een flinke stapel en versierde deze met aardbeien en Roasties Cashew Vanille. Mmm ziet er super uit Linda. 

3. Appelsnacks van @jaimyskitchen
Ik als pindakaaslover werd meteen getriggerd door deze appelsnacks van Jaimy. Wat ik hier leuk aan vind, is dat het zo simpel is, maar toch iets is wat jezelf niet bedenkt. Dit is echt zo’n tussendoortje dat je snel even maakt bij acute trek. Heel leuk bedacht Jaimy. En ik vind de foto ook cool.

4. Kwarktaartje van @hetkeukentjevansyts
Ook al zo lekker. Een kwarktaartje van magere yoghurt die je ook prima als ontbijt zou kunnen eten van Syts. Met wederom Roasties in de smaak Cashew Vanille.  Deze is door de heerlijke vanille smaak perfect in baksels en zoete lekkernijen.

5. Koekjes van @annezozo
Hoe leuk zijn deze koekjes op basis van appelmoes van Anne. De Roasties Appel & Kaneel zijn van zichzelf al lekker, maar je kunt er ook heel goed mee bakken. En ze zijn heel makkelijk om te maken. Het recept staat onder de Instagram foto. Superleuk bedacht. En de foto is ook helemaal mijn ding.

And finished! Oatmeal #cookies with #applesauce yummie

Een foto die is geplaatst door Anne Zondag (@annezozo) op

 

3 x Hoera
Gefeliciteerd Anne, Jaimy, Syts, Sgielesen en Linda. Het Zonnatura ontbijtpakket komt zo snel mogelijk naar jullie toe. Mailen jullie even je N.A.W. gegevens naar [email protected]

Iedereen super bedankt voor het meedoen. Ik hoop dat jullie het net zo leuk vonden als ik. Ga vooral lekker door met posten van je recepten en houd de blog in de gaten voor nieuwe insiders acties.

Dit bericht is in samenwerking met Zonnatura, lees mijn disclaimer.

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

4 reacties

 • Sytske Balt
  11 juli 2016 om 19:57

  Ooooh wat super tof! Echt een leuke verrassing :-D

 • Lianne
  11 juli 2016 om 19:12

  Ik vond het super leuk om mee te doen en alle winnaars van harte gefeliciteerd!

 • Wendy
  11 juli 2016 om 13:50

  Super Anne ! Gefeliciteerd!

 • Stephanie Gielesen
  11 juli 2016 om 13:15

  Whaaaaaa wat vet!! Bedankt!!! Mijn dag kan niet meer stuk!! ?

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.