Menu

Video: Nutella Milkshake met Pretzels

Oh boy, dit recept is te lekker. Een Nutella milkshake met pretzels, wat wil een mens nog meer? Dit is toch echt wel een ultieme guilty pleasure. En dat moet ook gewoon kunnen af en toe. Dat maakt het leven leuk, toch? Ik combineerde het beste van beide werelden. Lekker zoete Nutella met hartige zoute pretzels. Ik hou van de combinatie zoet-zout. In taartjes, chocoladerepen, ijsjes, maar ook in een milkshake smaakt deze combi goed. Deze milkshake is zoals een milkshake hoort te zijn. Met ijs en chocola. Dus een lekker bommetje calorieën. Je kunt natuurlijk ook bevroren banaan gebruiken in plaats van roomijs. En pure chocolade in plaats van Nutella. Maar ik vind hem op deze manier het lekkerst. En als ik weer healthy wil doen, dan maak ik wel een lekkere smoothie.

Dit is alweer de een-na-laatste video. Voorlopig dan he! We houden even een zomerstop. Want ja, wie zit er nou op kookvideo’s te wachten als je ook lekker naar het strand kan gaan? Maar na de zomer gaan we gewoon weer door hoor. Maar nu eerst nog even het recept voor deze goddelijke Nutella milkshake. Abonneer je ook op mijn YouTube kanaal, want er staan nog veel meer leuke video’s op jullie te wachten. En dan ben je als eerste op de hoogte. En dat vind ik natuurlijk heel erg leuk! Zie ik je daar?

Klik hier als je de video niet kunt zien en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. 

Ingrediënten
30 gr chocola
1tl kokosolie
3 bollen ijs
Klein scheutje melk
1 el nutella
1 pretzel

Zo maak je het
Smelt de chocola in de magnetron. Hou dit goed in de gaten, want het verbrand snel. Het beste is om het steeds 10 seconden te smelten, dan even te roeren en weer 10 seconden te laten smelten.

Doe een theelepel kokosolie bij de gesmolten chocola. Daar wordt de chocola nog iets vloeibaarder van.

Doe de 3 bollen ijs in de blender. Voeg hier een klein scheutje melk aan toe en een flinke eetlepel Nutella. Mix nu alles door elkaar.

Verdeel de gesmolten chocola over het glas. De chocola loopt vanzelf naar beneden. Giet vervolgens de milkshake in het glas. Spuit de slagroom erop. Maak de Nutella milkshake af met wat extra gesmolten chocola en de pretzels.

Nutella milkshake

nutella milkshake

Nutella milkshake


Laat het mij vooral weten via InstagramFacebook of Twitter met de hashtag #UITPAULINESKEUKEN als je dit gemaakt hebt. Vind ik super leuk! 

Heb je mijn kookboek al? Bestellen kan hier. 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

5 reacties

 • Lotte
  23 juni 2016 om 23:57

  In het filmpje zegt ze dat het ook op andere manieren gesmolten kan worden.

 • Pauline
  20 juni 2016 om 18:41

  Fout maar lekker.

 • Teddy
  19 juni 2016 om 22:32

  Oh dit lijkt me zo lekker!

 • Anyone Specific
  18 juni 2016 om 21:56

  Praktisch punt, is het toegestaan de chocolade ook op een andere manier te laten verbranden? Het recept is vrij specifiek op dit punt en ik heb geen magnetron. ;-)

 • Ger
  18 juni 2016 om 10:29

  Wow, dit ziet er te lekker uit! Die zet ik meteen bij mijn favorieten. Echt iets voor een lange zomeravond. Je lacht de hele tijd tijdens het maken van de milkshake, het plezier spat er vanaf. Echt een leuke video.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.