Menu

Airfryer testers gezocht!

Sponsored. De Philips Airfryer staat al tijden op mijn to-try lijstje. Ik hoor er zoveel positieve verhalen over. En joehoe, nu is het dan eindelijk zover. Ik ga de Airfryer uitgebreid voor jullie testen. Maar dat doe ik niet alleen, daar heb ik jullie hulp hard bij nodig! Ik zoek bloginsiders die samen met mij de Airfryer gaan testen en uitproberen. Hieronder lees je hoe je mee kunt doen en bloginsider wordt voor Uit Pauline’s Keuken.

Ik ben stiekem nu al fan van de Airfryer. Waarom? De frietjes uit de Airfryer zouden 80% minder vet bevatten, dan wanneer je ze in een gewone frituurpan bakt. Dat komt omdat de frieten in de Airfryer met lucht gefrituurd worden, in plaats van met vet. Klinkt goed toch? Helemaal als je net zo’n fan bent van friet als ik. Daarnaast zou de Airfryer makkelijk schoon te maken zijn, zelfs in de vaatwasser. Ook dit klinkt mij goed in de oren, want schoonmaken is niet echt mijn ding. En tot slot zou je met de Airfryer geen last van nare luchtjes hebben. Kortom, het klinkt veelbelovend. En nu is het moment om zelf te gaan testen. Want ik ben inmiddels wel benieuwd hoe frietjes uit de Airfryer smaken, jullie ook? En wist je dat je ook kunt grillen, bakken en roosteren met de Airfryer? Er zijn dus heel veel mogelijkheden.

WORD BLOGINSIDERinsider 2

Als bloginsider ga je dus samen met mij de Philips Airfryer uitgebreid testen. Als lid van de Airfryer insidersclub krijg je een Airfryer thuisgestuurd. De insiders mogen de Airfryer houden, supertof toch? Vervolgens is het aan jou de eer om met de Airfryer aan de slag te gaan door er lekkere recepten mee te maken en deze te posten op Social Media

Als bloginsider krijg je 5 leuke opdrachtjes. Het is de bedoeling dat je de volgende posts op Social Media plaatst:

  • “Ik mag meedoen aan de Philips Airfryer bloginsiders actie!”
  • “Ik heb de Airfryer ontvangen” in de vorm van een foto van het pakket
  • Recept 1: Friet & Snack test
  • Recept 2: Een lekker recept, waar je je creativiteit op los kan laten gaan
  • Eindoordeel over de Airfryer

 

Wees vooral lekker creatief en leef je uit met de opdrachtjes. Tag mij #uitpaulineskeuken en #airfryerfans in je bericht, zodat we je creaties makkelijk terug kunnen vinden op Instagram.

insider 1

HOE DOE IK MEE?

Durf jij de uitdaging aan? En kan je ook niet wachten om met de Philips Airfryer aan de slag te gaan? Meld je dan hier aan als bloginsider. Er worden 15 insiders gekozen. Helaas kan niet iedereen meedoen. Maar blijf vooral mijn blog volgen, want ik ga ook lekkere dingen maken met de Airfryer en hem uitgebreid voor jullie testen.

Aanmelden kan t/m 24 juni en de geselecteerde insiders krijgen persoonlijk bericht.

Dit bericht is in samenwerking met Philips, lees mijn disclaimer.

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

30 reacties

 • [email protected]
  23 juni 2016 om 12:03

  Lijkt me leuk om iets te verzinnen om te testen, patat moet lukken nu nog creatief worden. Ik doe graag mee

 • Saffira van Gennep
  22 juni 2016 om 21:29

  Toevallig van de week weer ovenfriet geprobeerd, maar ik krijg ze gewoon niet lekker. De ene zacht en slap de andere bruin en knetterhard.

  Niet alleen ik, maar ook mijn gezin, wij willen heel graag de airfryer proberen. Zou deze wel aan onze verwachtingen voldoen????

 • Pauline
  22 juni 2016 om 09:35

  Goed idee. Gaan we onthouden.

 • Pauline
  22 juni 2016 om 09:34

  Je kan je gewoon aanmelden. Mijn bureau selecteert de insiders.

 • Rianne
  21 juni 2016 om 22:02

  Hoi! Lijkt me leuk om de airfryer te testen. Ik ben al een bloginsider voor de Roasties. Moet je dan opnieuw aanmelden voor deze actie?

 • Femke Haselaar
  21 juni 2016 om 21:58

  Wouw wat leuk dat er gewoon 15 mensen als insider de air fryer mogen proberen ☺️ Ik ding graag mee naar 1 van de 15 plekken. Mijn vriend en ik zitten al enige tijd te dubben over de aanschaf van een air fryer. Mijn vriend houdt van lekker eten, ik probeer juist een beetje op m'n voeding te letten. Dit is de perfecte combi voor ons. Daarnaast lijkt de air fryer mij ideaal voor als je soms wat minder tijd hebt! Ik maak veel lekkere dingen en post hier oa over op mijn Instagram femmies_healthyfitjourney

 • Rilana
  21 juni 2016 om 21:47

  Wat lijkt me dit leuk om te doen! Ik hou van koken en nieuwe dingen uit proberen als dat dan ook nog eens kan op een gezonde manier en minder gebruik van vet ben ik om!! Ik hoor graag wanneer ik aan de slag kan?

 • Ines Van Hees
  21 juni 2016 om 21:26

  Lijkt me zo leuk om de Airfryer te mogen uitproberen. Kan je ook bloginsider worden als je niet in Nederland woont (maar in België)?

 • Wendy
  21 juni 2016 om 21:16

  Wij hebben al een airfryer, kan niet wachten tot jullie lekkere recepten gaan delen die met de af te maken zijn :-) kippenpootjes en gehaktballen zijn hier favoriete

 • Daisy
  21 juni 2016 om 17:39

  Ik ben dol frituren, grillen en bakken. Maar helaas is dat niet altijd gezond! :)
  Mijn oog viel al vaak op de airfryer maar door de prijs heb ik hem tot nu toe nog laten staan. (andere prioriteiten: huisje & tuintje)
  Ik weet ook nog niet zo goed wat je er allemaal mee kunt. Maar ik ben heel nieuwsgierig om hem te mogen uitproberen.
  Ik heb me dus met veel plezier ingeschreven als 'bloginsider'.

 • Marjon Postma
  21 juni 2016 om 17:04

  Lijkt me spannend! Kunnen we dan ook een recept krijgen om wat mee te proberen? Ik heb nu nog geen idee wat je er mee kunt, behalve 'frituren'... Maar ik sta open voor suggesties en fröbel graag met recepten! Kinderen willen ook graag!

 • Marjolein
  21 juni 2016 om 14:56

  Oeh hele leuke actie! Ben al een tijd erg benieuwd naar de AF :) gelijk aangemeld en nu maar hopen dat ik wordt uitgekozen...

 • Lianne
  21 juni 2016 om 14:28

  Heel tof! Ik heb mijzelf al aangemeld bij de dames van 2WMN, want ik ben benieuwd naar dit apparaat. Vooral of je er ook taartjes mee kan maken en wat de smaak daarvan is. :)

 • Caroline
  21 juni 2016 om 14:19

  Maak ook zeker groentefrietjes! Ik doe het min. 1x per week met knolselder of pompoen. overheerlijk!

 • mama van Dijk
  21 juni 2016 om 13:37

  Super tof ben benieuwd al veel over gehoord dus benieuwd naar de creaties en mogelijkheden:)

 • Ingrid
  21 juni 2016 om 13:23

  Ja, ik wil heel graag mee doen. Ik heb er al heel veel positive reacties over gehoord en zou 'm graag willen testen.

 • Linda Fokker
  21 juni 2016 om 13:22

  Sinds een paar maanden heb ik een Philips Airfryer. Ik kan dus niet mee doen om te testen/uitproberen want dat doe ik al ?.
  Ik kan jullie allemaal wel vertellen dat ik het een geweldig apparaat vind. Ik ben nog steeds bezig om uit te vinden wat hij allemaal kan.
  Succes iedereen! !!

 • Annika
  21 juni 2016 om 13:02

  Ja die kennen we! En nu kunnen we hem zelf gaan testen :)

 • Leonie Raijmakers
  21 juni 2016 om 13:02

  ook ik heb me eigen aangemeld

 • Annika
  21 juni 2016 om 13:02

  Leuk dat je meedoet! Heb je je ook aangemeld via de link?

 • Annika
  21 juni 2016 om 13:02

  Superleuk dat je mee doet!

 • Annika
  21 juni 2016 om 13:01

  Leuk! Je kunt je aanmelden via de link in de blog :)

 • Annika
  21 juni 2016 om 13:01

  Superleuk! Heb je je aangemeld via de link in de blog?

 • Inez
  21 juni 2016 om 12:54

  Heel leuk, wil er al een tijdje eentje kopen, ik word graag bloginsider! Inez

 • Maaike van der Harg
  21 juni 2016 om 12:53

  Wat een leuk idee! Ik wil graag bloginsider te worden.

 • Mirjam Schoon
  21 juni 2016 om 12:53

  Ik heb me gelijk aangemeld! Ik hou van gezond eten, maar snacken op z'n tijd hoort erbij! Maar altijd als ik m'n bordje friet met snacks op heb voel ik me misselijk, dus als het op een verantwoorde en minder vettige manier kan zou dat me helemaal gelukkig maken!

 • Pauline
  21 juni 2016 om 12:53

  Super goed initiatief!!
  De airfryer lijkt mij ook een geweldig apparaat,en het zou dan ook super tof zijn als ik (Pauline) hem samen met jou Pauline ?mag uitproberen!

 • Renata Mooij
  21 juni 2016 om 12:42

  Ik doe mee! Sta altijd een beetje sceptisch tegenover de airfryer. Weer een groot keukenapparaat en is ie wel zo onmisbaar? Ben vooral benieuwd naar de niet-snack dingen die je ermee zou kunnen doen. Dus, hierbij geef ik me op!

 • Wendy Jansen
  21 juni 2016 om 12:09

  Heb er net vorige week een gekocht hahaha jammerrrrrr

 • Ilona
  21 juni 2016 om 12:08

  Wist je dat er een paar grote Nederlandstalige AF groepen zijn op FB? Die hebben de AF al uitgebreid getest ? Succes en veel plezier!

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.