Menu

Video: Favorieten

In deze video laten Pauline & ik onze favorieten van de laatste tijd zien. We proberen de receptvideo’s af te wisselen met wat meer persoonlijke video’s zoals deze favorieten video, of bijvoorbeeld de kitchentour of een leuke vlog. We publiceren de laatste tijd iedere zaterdag een nieuwe video. En we zijn eigenlijk wel benieuwd wat jullie tot nu toe van de video’s vinden. Vinden jullie het leuk om naar te kijken? Is de frequentie voldoende? En wat vind je van de afwisseling tussen receptvideo’s en persoonlijke video’s? We horen het graag, dus laat je mening achter in de comments. En mocht je een leuk idee hebben voor een video, laat het ons weten. Dan gaan we er mee aan de slag!

Als foodblogger heb je het geluk dat je vaak als eerste op de hoogte bent van nieuwe culinaire ontwikkelingen, leuke producten voor in de keuken en hotspots. Er komen zoveel leuke en nieuwe dingen voorbij. Helaas kunnen we dit niet allemaal uitgebreid behandelen op het blog, dus daarom leek het ons leuk om een keer in videovorm onze favorieten van de laatste tijd aan jullie te laten zien. In deze video komt onder andere een leuke Amsterdamse hotspot aan bod. Maar ook handige tools voor in de keuken, een tof magazine van onze favoriete foodie en nog veel meer. Ben je benieuwd naar onze favorieten? Kijk dan snel de video. Abonneer je ook op ons YouTube kanaal, want er staan nog veel meer leuke video’s op jullie te wachten. En dan ben je als eerste op de hoogte. En dat vinden wij natuurlijk heel erg leuk! Zien we jullie daar?

Klik hier als je de video niet kunt zien en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. 

Abbot Kinney

Donna Hay

Heb je mijn kookboek al? Er staan bijna 100 nieuwe recepten in. Bestellen kan hier. 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Annika maakt alle foodfoto’s en verzorgt de styling. Maar eigenlijk is ze gewoon de rechterhand van Pauline. Ze denkt mee, werkt aan grote projecten, beheert de website en is in alles betrokken. Annika is dol op mooie plekken, houdt van reizen, lekker eten en hippe koffietentjes.

9 reacties

 • Annika
  25 april 2016 om 12:18

  Dank je wel!

 • Annika
  25 april 2016 om 12:17

  Dank je Rina :)

 • Wietske
  25 april 2016 om 00:57

  Wat een leuke video... dankjewel!

 • Rina van Galen
  23 april 2016 om 21:41

  Leuk, de zusjes, gezellig op de bank, lekkere producten , ik wil ze meteen uitproberen!
  Blijven doen , en wat lijken jullie toch op elkaar!
  Trouwens gister in Haarlem met mijn eigen Frans bij meneer Frans wezen lunchen!
  Ook weer zo 'n goeie tip. Lekker zo door blijven gaan.
  Lieve groet, Rina

 • ina hooiveld
  23 april 2016 om 18:24

  een leuke afwisseling, tussen recepten en koken.
  leuke tips
  ga zo door!!!

 • Liesbeth
  23 april 2016 om 17:24

  Ik vind de afwisseling erg leuk! Dus blijven doen wat mij betreft :-) De frequentie mag altijd hoger natuurlijk, maar is geen must. Ik snap ook dat je daar misschien niet de tijd voor hebt :-) Persoonlijk vind/vond ik de video's met Pauline alleen leuker. Niks ten nadele van Annika, maar ik zie de meerwaarde om het samen te doen niet zo. Verder blijven doorgaan zo!

 • Alie
  23 april 2016 om 17:10

  Hartstikke leuk . Trotse moeder !!

 • Anneke
  23 april 2016 om 11:46

  Heel erg leuk jullie samen op de video. En die afwisseling is toppie.

 • Lianne
  23 april 2016 om 08:24

  Super leuke blog! En de afwisseling van koken en persoonlijke video's vind ik echt ontzettend leuk.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.