Donna Hay

Video: Favorieten

In deze video laten Pauline & ik onze favorieten van de laatste tijd zien. We proberen de receptvideo’s af te wisselen met wat meer persoonlijke video’s zoals deze favorieten video, of bijvoorbeeld de kitchentour of een leuke vlog. We publiceren de laatste tijd iedere zaterdag een nieuwe video. En we zijn eigenlijk wel benieuwd wat jullie tot nu toe van de video’s vinden. Vinden jullie het leuk om naar te kijken? Is de frequentie voldoende? En wat vind je van de afwisseling tussen receptvideo’s en persoonlijke video’s? We horen het graag, dus laat je mening achter in de comments. En mocht je een leuk idee hebben voor een video, laat het ons weten. Dan gaan we er mee aan de slag!

Als foodblogger heb je het geluk dat je vaak als eerste op de hoogte bent van nieuwe culinaire ontwikkelingen, leuke producten voor in de keuken en hotspots. Er komen zoveel leuke en nieuwe dingen voorbij. Helaas kunnen we dit niet allemaal uitgebreid behandelen op het blog, dus daarom leek het ons leuk om een keer in videovorm onze favorieten van de laatste tijd aan jullie te laten zien. In deze video komt onder andere een leuke Amsterdamse hotspot aan bod. Maar ook handige tools voor in de keuken, een tof magazine van onze favoriete foodie en nog veel meer. Ben je benieuwd naar onze favorieten? Kijk dan snel de video. Abonneer je ook op ons YouTube kanaal, want er staan nog veel meer leuke video’s op jullie te wachten. En dan ben je als eerste op de hoogte. En dat vinden wij natuurlijk heel erg leuk! Zien we jullie daar?

Klik hier als je de video niet kunt zien en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. 

Abbot Kinney

Donna Hay

Heb je mijn kookboek al? Er staan bijna 100 nieuwe recepten in. Bestellen kan hier. 

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in