Diary Februari #2

Diary Februari #2

Dit keer een andere diary dan ‘normaal’. Zoals jullie weten is Pauline de hele maand februari in Australië. Zo tof! Nu we met z’n tweeën zijn kunnen we elkaar aflossen voor vakanties, heel erg fijn. Dat betekent dat ik de hele maand februari Uit Pauline’s Keuken run. We zijn nu op de helft en ik moet zeggen dat het aardig goed gaat. Dat komt natuurlijk ook omdat Pauline al een groot gedeelte vooruit gewerkt heeft. Alleen de diary’s kan je niet vooruit werken. En daarom is deze en de volgende diary van mijn hand. Met een flinke dosis Aussi updates van Pauline. Want dat mag natuurlijk niet ontbreken.

diary

Omdat Pauline de hele maand op reis is, mag ik haar auto lenen. Daar zeg ik geen nee tegen. Ik heb zelf geen auto en vind het dan ook superfijn om tijdelijk over een auto te beschikken. En niet zomaar een auto, nee, de enige echte Uit Pauline’s Keuken bolide! Soms denk ik, waarom staren die mensen zo? En dan bedenk ik me opeens dat ze waarschijnlijk naar de stickers op de auto kijken. Want ja, het valt best op. Ik heb er al veel gebruik van gemaakt, onder andere voor een bezoekje aan de Ikea. Altijd leuk!

diary

Pauline stuurt me in de tussentijd dit soort foto’s door. Nee ik ben niet jaloers hoor, helemaal niet! Na een tussenstop in Tokyo is ze inmiddels aangekomen in Australië. Hoe mooi ziet dit eruit?

diary

Pauline op zoek naar krokodillen! Helaas niet gespot..Pauline plaatst trouwens regelmatig updates op Facebook, Instagram & Snapchat. Wil je niets missen van haar trip door Aussie? Volg haar dan op deze kanalen.

diary

Ik had al heel lang een shopdate staan met een oud collegaatje. We gingen samen gezellig Amsterdam in. Een echte shop-till-you-drop sessie. We zijn beiden goed geslaagd. En ondanks dat het erg koud was, scheen het zonnetje lekker. Een perfecte winkeldag!

Diary

Tussen het shoppen door moest er natuurlijk ook geluncht worden. We gingen naar het altijd-leuke Esprit cafe aan het Spui. Ik nam een lekkere Mexicaanse wrap en mijn collegaatje nam een Club Sandwich. Yum!

diary

En we sloten deze leuke dag af met een ijsje! Ik nam een bolletje kokos-ijs, mijn lievelings.

diary

Pauline dook meteen de eerste de beste supermarkt in. En daar spotte ze allerlei lekkere en bijzondere dingen die we in Nederland niet hebben. Zoals deze kitkat met kokos. Yummy!

Diary

In het weekend ging ik eten bij Tussen Kaag en Braassem met de schoonfamilie. We kregen een verrassingsmenu. Het tweede gerechtje was kabeljauw met citroenspaghetti. Superlekker!

Diary

Ik was uitgenodigd voor het ShowUP event in Vijfhuizen. Dit is een vakbeurs waar home & lifestyle merken zich presenteren aan winkeliers en webshops. Ik vond het heel erg leuk en inspirerend. Ik heb heel veel leuke merken gezien en werd helemaal enthousiast bij het zien van alle mooie spullen.

Diary

Sinds kort ben ik ook op Snapchat te vinden. Ik ben er helemaal fan van en lach me rot om alle gekke filters. Pauline (@paulineskeuken) is er ook te vinden. Dus wil je zien wat we ‘behind the scenes’ allemaal doen en meemaken? Volg ons dan op Snapchat!

Diary

In Australie kun je lekker eten! Ik krijg regelmatig foodfoto’s doorgestuurd van Pauline met de lekkerste dingen. Ik blijf het zeggen, ik ben niet jaloers hoor 😉

Diary

diary

Inmiddels is Pauline aangekomen in Brisbane. Ik blijf haar avonturen op de voet volgen, zodat ik jullie in de volgende diary ook weer een lading Aussi foto’s kan laten zien.

De komende twee weken bewaak ik het Uit Pauline’s Keuken fort nog in mijn uppie en dan is Pauline weer terug. Ik ga weer leuke artikelen schrijven voor de site, ik heb een Hema persevent op de planning staan en ik ga lekker uit eten met oud collegaatjes. Dit zullen jullie allemaal terugzien in de volgende diary, tot dan!


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in