Witte chocolademelk
Witte chocolademelk maken? Dat is niet moeilijk. Een lekkere variatie op de traditionele warme chocolademelk. Deze witte chocolademelk wordt extra lekker door de toevoeging van vanille extract. Dat is ons geheime ingrediënt. En we voegen wat kaneel toe voor een extra touch. Serveer met wat zelfgebakken koekjes.
De nieuwste recepten in je inbox?
Ja dat wil ik!De nieuwste recepten in je inbox?
We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.
Ingrediënten voor 4 pers.
- 400 gr witte chocolade
- 700 ml melk
- 4 kaneelstokjes
- 2 tl kaneelpoeder
- 0,5 tl vanille extract
Scherm aanhouden tijdens het koken
Zo maak je het
Doe de melk, het vanille extract en kaneel (stokjes) in een steelpannetje.
Breek de witte chocolade in stukken en voeg toe. Zet op halfhoog vuur en laat de chocolade al roerende smelten.
Warm nog eens twee minuten door totdat de melk goed kookt. Verdeel de witte chocolademelk over 4 mokken.
Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.
Gratis ebook ontvangen?
Maak een GRATIS account aan en maak gebruik van leuke functies:
- Download gratis ebooks
- Bewaar je favoriete recepten
- Voeg je recepten toe aan collecties
- Maak een weekmenu
- Stel je persoonlijke voorkeuren in