Mijn favoriete theemomentje met Dilmah

Mijn favoriete theemomentje met Dilmah

Sponsored. Zoals jullie weten begin ik mijn dag met een kop koffie. Maar wat jullie misschien nog niet weten, is dat ik de dag standaard eindig met een kop thee. Voor het slapen gaan drink ik geen koffie meer, omdat dit mij wakker houdt. Daarom kies ik in de avond voor thee. Nog even een momentje voor mezelf, voordat ik ga slapen. Ik word dan lekker ontspannen en daardoor slaap ik beter.

dilmah thee

dilmah

Mijn favoriete thee is de Fragrant Jasmine Green Tea van Dilmah. Deze is van de Dilmah Exceptional lijn. Hier heb je al eerder over kunnen lezen op het blog. De thee van Dilmah is puur en bevat geen kunstmatige toevoegingen. Fijn! Hierdoor kan je er extra van genieten. Er zijn in totaal 12 smaken verkrijgbaar, er is dus voor ieder wat wils. Early Grey is bijvoorbeeld een lekkere middag thee, of kies voor de Rose with French Vanilla voor na het eten.

Je kan ook een schijfje citroen of gember toevoegen. Dit maakt de thee extra lekker.

Theemomentje

Na een drukke werkdag kruip ik s’ avonds lekker op de bank. Ik zet een lekker kopje groene thee en samen met Maurits neem ik nog even de dag door. Je kent het vast wel. De hele dag ben je druk bezig en heb je eigenlijk geen tijd voor een goed gesprek. Door even een momentje van rust te creëren geef je elkaar de aandacht die je verdient.

Even weg van de dagelijkse hectiek en echt aandacht aan elkaar schenken. Eigenlijk zou je dat veel vaker moeten doen. Gewoon lekker een pot thee zetten en een goed gesprek voeren. Vind je ook niet? Ik geniet in ieder geval van die momenten, waarbij de tijd even stil staat.

dilmah thee

Ik ben benieuwd, wat is jouw favoriete theemomentje? En voor welke Dilmah smaak kies jij?

Dilmah thee is verkrijgbaar bij de Albert Heijn en in de Dilmah webshop. Dilmah heeft ook een eigen Facebook pagina. 

Laat het mij vooral weten via InstagramFacebook of Twitter met de hashtag #UITPAULINESKEUKEN. Vind ik super leuk! 

Heb je mijn kookboek al? Er staan bijna 100! nieuwe recepten in. Bestellen kan hier. 

Dit artikel is in samenwerking met Dilmah, lees mijn disclaimer.

2 december 2015


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in