Chocolade fondue van chocoladeletters

Chocoladefondue van chocoladeletters

Heb je nog veel chocoladeletters in huis? Dan hebben we een ideetje voor je. Met deze chocoladefondue ben je in één klap van al je chocoladeletters af! Dan hoef je niet die dagelijkse strijd aan te gaan met jezelf. Zal ik nou wel een stukje nemen, of niet? Of wel? Nee, stop die kwelling en maak dit lekkere recept. Van de overgebleven chocoladeletters kun je een hele lekkere chocolade fondue maken. Superleuk om samen met je kids te doen. Serveer de chocolade fondue als toetje na het eten met wat vers fruit en spekjes erbij. Dit doet het ook goed op kinderfeestjes. Gegarandeerd succes!

Chocolade fondue van chocoladeletters

De nieuwste recepten in je inbox?

Ja, dat wil ik!

De nieuwste recepten in je inbox?

We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.

Ingrediënten voor 4 pers.

  • chocoladeletters (zoveel als je hebt)
  • stukjes banaan (of ander fruit)
  • aardbeien
  • plakjes kiwi
  • spekjes of marshmallows
  • stukjes cake
  • speculaasjes
Kookmodus

Scherm aanhouden tijdens het koken

Zo maak je het

  1. Hak de chocoladeletters in kleine stukken.

  2. Zet een pannetje met water op het vuur. Doe in de pan een kom. Let op, de kom mag het water niet aanraken.

  3. Smelt de chocolade langzaam au bain marie. Vervolgens doe je de gesmolten chocolade in een fonduepan. Dippen maar!

     

Chocoladefondue

Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.

Wat vind jij van dit recept?

4.5 (2 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven.
More About Us

Ook leuk:

Gratis ebook ontvangen?

Maak een GRATIS account aan en maak gebruik van leuke functies:

  • Download gratis ebooks
  • Bewaar je favoriete recepten
  • Voeg je recepten toe aan collecties
  • Maak een weekmenu
  • Stel je persoonlijke voorkeuren in
Aanmelden

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in