Menu

Video: Sandwich met Hüttenkäse en Peer

Sponsored. Sinds de vorige samenwerking met Hüttenkäse (je weet wel toen ik van die lekkere pannenkoekjes maakte) heb ik standaard een bakje van deze frisse kaas in de koelkast staan. Stiekem lepel ik het soms zo uit het bakje mijn mond in. Ik ben fan! Vooral omdat het een gezond en super veelzijdig product is. Je kunt er mee bakken, je kunt het op de salade doen of op de boterham. Heerlijk!

Vandaag maak ik een sandwich met Hüttenkäse, rauwe ham en peer. Dit broodje heeft alles. Het zoete van de peer gaat heel goed samen met de zoute rauwe ham en de frisse kaas. Om het extra crunchy te maken voegde ik nog wat walnootjes toe. Niet alleen een feestje in je mond maar ook een plaatje om te zien.


Klik hier als je de video niet kunt zien en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal.

Ingrediënten voor 2 personen
2 sneetjes speltbrood
3 el Hüttenkäse
2 plakjes rauwe ham
0,5 peer
2 tl honing
Handje walnoten

Zo maak je het
Verdeel de Hüttenkäse over het speltbrood.

Leg 2 plakjes rauwe ham op de Hüttenkäse

Verwijder het klokhuis uit de peer en snijd deze in dunne plakjes. Verdeel een paar plakjes over iedere bol.

Garneer de sandwich met een paar walnoten en een drizzle honing.

broodje hüttenkäse

Heb jij ook een lekker recept met Hüttenkäse? Deel dan jouw gerecht op de Facebook pagina van Hüttenkase en maak kans op een culinaire ballonvaart.

Laat het mij vooral weten via InstagramFacebook of Twitter met de hashtag #UITPAULINESKEUKEN als je dit gemaakt hebt. Vind ik super leuk! 

Heb je mijn kookboek al? Er staan bijna 100! nieuwe recepten in. Bestellen kan hier. 

Dit artikel is in samenwerking met Hüttenkäse, lees mijn disclaimer.

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

6 reacties

 • Bas
  21 november 2015 om 21:23

  Ik hou erg van peer! Leuke combi zo!

 • Daniëlle
  20 november 2015 om 14:13

  Ziet er lekker uit!

 • Pauline
  20 november 2015 om 12:07

  Jaa dat klopt. Dat recept krijg je binnenkort van mij :)

 • Annie Laumen
  20 november 2015 om 10:58

  Kan het zijn dat je op 24 kitchen was.
  Daar maakte je een salade met peer en huttekase.
  Lekker en makkelijk recept.
  Grt Annie

 • Esmée
  19 november 2015 om 19:26

  Ziet er goed uit!

 • Margot
  19 november 2015 om 17:03

  Dat ziet er mooi en lekker uit!

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.