Menu
molen-de-zandhaas-e1444482751902.jpg

Diary Oktober #1

Yes, oktober alweer. Met heerlijk nazomerweer, herfstige maaltijden en heel leuk nieuws. Nieuwsgierig? kijk dan snel verder.
diary bietjes

Als ik ze vind, dan neem ik ze altijd mee. En dan heb ik het over gekleurde bietjes. Er is niets mis met de donkerrode, maar de gele en roze Chiogga bietjes zijn toch net ietsje mooier. Vind je ook niet? Ik maakte alvast een recept voor kerst.

diary bitterbal

Heerlijk die nazomer. Ik pak alle momenten die ik kan pakken. Hier zit ik weer bij good old Brinkmann met een portie bittergarnituur.
instagram

Whoohoo ik heb gewoon 50.000 volgers op Instagram. Inmiddels zijn het er al 51000. Ik vind het superleuk dat jullie mij volgen en een kijkje in mijn leven willen nemen. Ik ben echt verslaafd aan Instagram. En wat je daar vooral voorbij ziet komen is Food, what else? Volg je mij al op Instagram ?

diary borrel

Zondagen zijn voor borrelplankjes…

jan living

Dit is echt tof. Ik sta met mijn lifestyle favorieten in de Jan Living. 2 pagina’s vol met mijn favo’s. En verderop in het magazine word ik de Nederlandse Donna Hay genoemd, een mooier compliment kan ik mij niet wensen. Thanks Jan!

diary mac

Het was niet alleen maar rozengeur en maneschijn hoor. Ik had ook dikke stress. Mijn laptop en mijn iMac hielden er op dezelfde dag mee op. Bij de één was het de harde schijf, bij de andere het beeldscherm. En dan kan je als blogger helemaal niks. Gelukkig had ik mijn iMac de volgende middag weer terug. Deze staat normaal op mijn kantoor (waar ik nooit zit). Maar nu even tijdelijk op de eettafel. Kon ik in ieder geval weer recepten schrijven en foto’s bewerken.

seinfestijn

Ik ging met Maurits naar het Seinfestijn in Haarlem. De markt voor iedereen die dol is op mooie spullen.

sue food vegan bites

En deze healthy bites kreeg ik van Sue Food uit Rotterdam. Ze zijn gezoet met dadels, helemaal rauw en vegan. En het belangrijkste ze zijn superlekker.

ikea food challenge

Vorige week stond ik 3 dagen achterelkaar voor de camera. IKEA had 13 kandidaten voor de #IKEAfoodchallenge geselecteerd. Aan Robert Kranenborg, Klaartje Scheepers (Elle eten) en mij de eer om de kanshebbende gerechten te beoordelen. Dat was echt zo cool.

koffie

Maar ook best wel intensief. We crossten het hele land door, van Eindhoven tot Winsum. Dus wat koffie onderweg was wel nodig.

diary ikea 3

Maar er werd goed voor mij gezorgd op de set! Ik zal de video’s binnenkort met jullie delen, want ik denk dat ze heel cool geworden zijn. Aankomende dinsdag is het officiële juryberaad en worden de 4 finalisten gekozen. Spannend!

toost haarlem

’s Avonds ging ik eten met Maurits bij Toost in Haarlem. Dat is een bar-kitchen waar je lekker low profile allemaal kleine gerechtjes kunt bestellen. Wat ik bijzonder én tegelijk ook geniaal vind is dat de chef maar 1 pitje en een grote oven tot zijn beschikking heeft. Des te knapper is het dat hij hierdoor zoveel lekkers op tafel tovert. Ik vond het een aanrader.

all day breakfast

Ik kreeg ook leuke post. Waaronder dit waanzinnige boek van Denise van The Little Things. Wat een prachtexemplaar is het geworden. Ik ga jullie er binnenkort meer over vertellen.

fudge johnny doodle

There’s a new fudge in town. En wel van Johnny Doodle uit Rotterdam. Gemaakt van enkel pure ingrediënten. De fudge is verkrijgbaar in 4 smaken waaronder chocolade, vanille en salted karamel. Ik proefde alvast de rum rozijnen. Delish. Gewoon verkrijgbaar in de supermarkt (in ieder geval bij de Plus) voor €1,59.

VERSTEGEN

Ik kreeg deze prachtige specerijendoos met allerlei specerijen van Verstegen. De doos is gemaakt India van hergebruikt hout. Is hij niet prachtig?

molen de zandhaas

Shoppen bij Molen de Zandhaas. Zo af en toe moet ik daar even naartoe. Ik kocht onder andere 2,5 kilo speltbloem, roggebloem, havermeel, boekweitmeel en amandelen. Kan ik weer even mee vooruit.

annika

En ik eindig met het leukste en spannendste nieuws van deze maand. Misschien had je het al op Instagram gezien: ik krijg fulltime versterking. Yes! En wel in de vorm van mijn lieve zus Annika. Hoe cool is dat? Annika heeft gewoon haar baan opgezegd (hoe stoer) om samen met mij van Uit Pauline’s Keuken nog een groter succes te maken. Ik had mij geen betere partner kunnen wensen en ik ben ontzettend blij dat ik dit vanaf 1 december samen met haar ga doen. Ze schrijft nu al af en toe blogs, maar dit worden er dus meer. Leuk he?

De tweede helft van oktober wordt leuk. Ik ga namelijk een weekje op vakantie. De bestemming is nog niet bekend. Ik ben nu een soort van weervrouw, die het weer in allerlei delen van Europa aan het bijhouden is. Waarschijnlijk wordt het Ibiza. Maar dat gaan jullie nog wel zien en horen van mij.

Volg mij ook op Instagram voor nog meer behind the scenes.

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan