Menu
pauline.jpg

Enquete uitslag 2015

Halverwege augustus heb ik een enquete op het blog gezet. Ik was benieuwd naar jullie mening. Bijna 1000 bezoekers hebben de enquete ingevuld. Superfijn! Iedereen bedankt voor het invullen van de enquete, hier heb ik heel veel aan.¬†Vandaag deel ik de resultaten van de enquete met jullie en geef ik, waar nodig, aan wat ik met jullie feedback ga doen. Helaas kan ik niet iedereen tevreden stellen, maar ik doe mijn best om het voor zoveel mogelijk bezoekers leuk te maken. En gelukkig heb ik ook nog een uitgebreid archief met zo’n 1000 recepten.

Schermafdruk 2015-09-02 11.40.34

De meeste bezoekers zijn op Uit Pauline’s Keuken terecht gekomen via Google, social media en via een andere blog. Ik vind het fijn om te lezen dat mijn vindbaarheid in Google goed is. Achter de schermen heb ik hier hard aan gewerkt en het is tof om te zien dat dit niet voor niks is geweest.

Schermafdruk 2015-09-02 11.47.39

Leuk om te zien dat veel mensen mij ook via social media volgen. De meesten volgen mij via Facebook en Instagram. Gevolgd door Pinterest en Youtube. Snapchat is nog minder populair, maar dat is denk ik ook omdat het een relatief nieuwe app is.

Schermafdruk 2015-09-02 11.51.37

Jullie bezoeken Uit Pauline’s Keuken het liefst op willekeurige momenten. Er is niet een hele sterke voorkeur voor s’ ochtends of s’ avonds. Wist je dat de blogs al om 06:30 online komen?

Schermafdruk 2015-09-02 11.53.30

Grappig om te zien dat de meeste bezoekers mijn blog rechtstreeks bezoeken. Dit had ik niet verwacht. Ik had gedacht dat het merendeel via Facebook zou zijn of via Bloglovin. Ook via Google bezoekt een grote groep mijn site, gevolgd door de app.

Schermafdruk 2015-09-02 11.55.07

Hier wordt ik nou blij van! De meesten van jullie koken wel eens iets van mijn blog naar aanleiding van een artikel. Hier doe ik het uiteindelijk voor, om jullie te inspireren!

Schermafdruk 2015-09-02 11.57.13

Ha, de meesten van jullie zijn stille genieters ūüėČ Ik vind het altijd leuk om jullie reacties te lezen, blijf dit vooral doen!

Schermafdruk 2015-09-02 11.58.38

Leuk om te zien dat ruim 400 van de stemmers een kookboek van mij in bezit heeft. Voor de overige 600 zou ik zeggen: Go get it! ūüėČ

Schermafdruk 2015-09-02 12.00.23

Schermafdruk 2015-09-02 12.01.04

In de resultaten is te zien dat het merendeel de Uit Pauline’s Keuken app nog niet heeft. De meeste gebruikers van de app vinden het superfijn dat er een app is, maar hadden wel wat suggesties voor verbetering. Achter de schermen wordt er al een tijdje hard gewerkt aan een nieuwe versie van de app. De problemen die jullie aanstipten in de comments zoals de traagheid, de favorieten functie die niet altijd werkt en dat de app er soms uitklapt zijn bij mij bekend. Daarom komt er een nieuwe versie van de app. Dit kost echter wat tijd en moeite, maar ik hoop binnenkort een verbeterde versie van de app te kunnen lanceren. Zodra de vernieuwde app er is, laat ik jullie dit weten via social media en op het blog.

Schermafdruk 2015-09-02 12.08.05

Het merendeel van de bezoekers wil graag iedere dag een nieuwe blogpost lezen. Dat is nu ook het geval. Iedere dag komt er een nieuw artikel online op Uit Pauline’s Keuken. Soms zelfs meer dan 1 per dag. Afgelopen zomer heb ik in de maanden juli en augustus een zomerrooster ingelast, waarbij er 5 artikelen per week online kwamen. Dit is mij goed bevallen en volgens mij vonden jullie dit ook prima. Dit ga ik er denk ik wel inhouden. En verder kun je elke dag weer een vers en nieuw artikel verwachten op Uit Pauline’s Keuken.

Schermafdruk 2015-09-02 12.16.56

De populairste artikelen zijn de recepten, de how to’s en kooktips en reviews. Ook persoonlijke artikelen en de foodtalk rubriek scoort goed. Dit was ook wel een beetje mijn verwachting. De meesten van jullie komen natuurlijk op mijn site voor de recepten. Ik vind het leuk om te zien dat jullie de andere artikelen ook weten te waarderen. Recepten zullen altijd de hoofdmoot blijven op Uit Pauline’s Keuken, afgewisseld met kooktips, reviews, persoonlijke artikelen en culi nieuws. Gemiddeld komen er per week vier recepten online (waaronder ook kidsproof), √©√©n persoonlijk artikel, √©√©n wisselend artikel en √©√©n video. Het wisselende artikel is bijvoorbeeld een hotspot, culi nieuws of een review. De video’s vari√ęren van persoonlijke vlogs, tot recepten en kooktips. Zo is er voor ieder wat wils.

Schermafdruk 2015-09-02 12.23.45

Jullie bekijken het meest de makkelijke, gezonde en fast & fresh recepten op het blog. Goed om te zien, want dit probeer ik ook uit te stralen. Ik vind dat lekker en gezond eten niet moeilijk hoeft te zijn. Ik streef altijd naar toegankelijke recepten die makkelijk te bereiden zijn. Zo kan iedereen aan de slag in de keuken. Het merendeel van de recepten is gezond en een deel van de recepten is dat niet. Omdat ik vind dat je ook moet genieten in het leven.

Schermafdruk 2015-09-02 12.27.47

De antwoorden op deze vraag komen redelijk overeen met de antwoorden op de vorige vraag. Ik ga dus vooral door met het delen van makkelijke en toegankelijke recepten. Meestal gezond, soms ook minder gezond. Daarnaast deel ik af en toe ook een kidsproof recept met jullie of een lekker bakrecept voor de variatie. De Voedselzandloper recepten zijn ook populair. Wist je dat alle Voedselzandloper recepten in een aparte categorie op het blog¬†te vinden zijn? Rechts in de kolom staan de categorie√ęn vermeld. Ik vermeld altijd onderaan het recept of het Voedselzandloper-proof is, dan weten jullie¬†meteen dat dit een geschikt recept is voor als je de Voedselzandloper-theorie volgt.

Schermafdruk 2015-09-02 12.32.53

De meesten van jullie willen niet meer video’s zien. Ik deel op dit moment¬†√©√©n video per week en dat laat ik voorlopig zo. Wel ben ik achter de schermen bezig om mijn video’s nog leuker en professioneler te maken, zodat het voor jullie ook leuker wordt om naar te kijken.

Schermafdruk 2015-09-02 12.35.00

Wat fijn om te lezen dat de meesten van jullie vinden dat het goed is zoals het nu is. Hier word ik heel blij van. Ik werk iedere dag heel hard om jullie, mijn bezoekers, tevreden te houden en jullie van inspiratie kan voorzien. Zoals ik eerder al heb vermeld ben ik nu bezig om mijn video’s te verbeteren, daar wordt dus aan gewerkt. Wat betreft de diversiteit van blogposts doe ik mijn best om zoveel mogelijk variatie aan te bieden. Naast recepten komen er ook andere artikelen online zoals culi nieuws, persoonlijke artikelen of hotspots. Ook probeer ik zoveel mogelijk te vari√ęren in de recepten, van makkelijke, snelle maaltijden tot aan ongezonde guilty pleasures. Af en toe zal ik ook een wat meer uitdagend recept plaatsen, maar de kern van Uit Pauline’s Keuken blijft toegankelijke en lekkere recepten.

Schermafdruk 2015-09-02 12.37.55

Woohoo het merendeel van de stemmers geeft Uit Pauline’s Keuken een 7 of hoger. Zo leuk dat jullie allemaal zo positief zijn. Daar doe ik het namelijk voor, om jullie blij te maken. Thanks voor de positiviteit en ik hoop dat ik jullie nog lang kan blijven inspireren¬†met de artikelen op Uit Pauline’s Keuken.

In de comments kwam nog het aantal gesponsorde posts naar voren. Ik heb daar laatst al uitgebreid gereageerd op Facebook.  In het kort komt het er op neer dat ik 7 dagen per week aan mijn blog werk. En dat het dan niet mer dan logisch is dat ik er ook wat aan verdien. Ik heb ook mijn kosten van onderhoud en een hypotheek.  Daarnaast werk ik alleen samen met merken waar ik achter sta en probeer ik leuke content te maken in de vorm van recepten, waar iedereen  wat aan heeft.

Kan je geen genoeg krijgen van mijn recepten?¬†dan heb ik altijd nog een boek in de aanbieding (2 zelfs). Met ieder 100 nieuwe recepten voor ‚ā¨19,95.

Super bedankt allemaal en tot snel op Uit Pauline’s Keuken!

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline‚Äôs keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan