Menu
my-life-paling.jpg

My life in pictures Augustus #1

Vanaf vandaag begin ik echt weer! Maurits had vorige week nog vakantie, dus hebben we nog een aantal leuke dingen gedaan. Maar vanaf nu is het back to normal… En dat komt heel goed uit, net nu het deze week weer enorm lekker weer wordt. Stom! Raken jullie er ook een beetje van in de war? Het is hoogzomer, maar voor mijn gevoel af en toe herfst. Zo bestelde ik een stoofpotje in een resto en ben ik druk bezig geweest met mijn interieur, dingen die ik normaal alleen in de herfst doe.

Maar gelukkig verbleef ik nog een weekje in Griekenland, waar ik lekker van de zon mocht genieten. Heb je mijn Foodie in Griekenland artikel al gelezen? Donderdag komen er nog 10 extra tips online, handig als je ook naar Kreta gaat. Maar ook in Nederland heb ik ondanks de regen nog genoeg leuke dingen gedaan. Kijk je mee?

mega courgette

Eenmaal thuis dook ik gelijk mijn moestuin in en daar trof ik deze unit aan! Wat een killer van een courgette.

my life courgette 2

Helaas was de smaak wat minder, hij was vrij waterig. Ik probeerde toch een receptje uit. Ik grillde de courgette met wat knoflookolie en voegde Parmezaan, pesto en pijnboompitjes toe. Zo werd hij toch nog lekker.
crepe affaire

Haarlem is weer een hotspot rijker! En wel eentje waar ik heel gelukkig van word. Bij de crêpe affaire kun je onbeperkt crepes eten. Hartige met kaas, met gyros of op Mexicaanse wijze (die laatste is lekker). Of zoet met aardbeien en slagroom, nutella en banaan of gewoon met appel en kaneel. Aanrader als je in Haarlem bent. Het zit op de Kruisstraat 22, vlakbij het station.

croissants

Confession ik ben een lazy housewife.  Ik doe echt bijna niks in huis, behalve voor mijn kindjes de  koelkast en vriezer zorgen. Deze moeten altijd schoon en perfect ingedeeld zijn (I know, weird). Het was de hoogste tijd om de vriezer te ontdooien, dus moesten we deze croissantjes wel opeten… Bummer!

my life san blas bloemendaal

Yes mooi weer! En dus gingen Maurits en ik naar San Blas in Bloemendaal. Leuke strandtent die 365 dagen per jaar geopend is. Kan jij raden wat ik gekozen heb?

softijs

Ik zit in een softijs met spikkels fase…

veronica magazine

Whoohoo dat is leuk thuiskomen. Mijn boek featured in Veronica Magazine. Zo leuk!

food we love

Yes, mijn FoodWeLove box is nu te bestellen. Het thema is Perfect Summer Night en daarom trok ik mijn geel gestreepte jurkje aan. Natuurlijk heb ik leuke recepten bedachten met de ingrediënten uit de box en die moesten nog gekookt en gefotografeerd worden. Je kunt ook een leuke combideal bestellen, de box + mijn boek, voor €42,95. Zo krijg je €4,50 korting op de box! Wees er snel bij, want ze gaan hard..

my life food we love

En achter de schermen zag dat er zo uit.. De foto’s zijn gemaakt door Mitchell van Voorbergen. Hij maakt echt te gekke foodfoto’s.. Nu is alles nog een grote verrassing, maar uiteraard zal ik de kiekjes later nog met jullie delen..

neighbourfood market

Ik ging weer eens naar de Neighbourfoodmarket, mijn lievelingsmarkt in Amsterdam.. Ik at er flatbread met za’atar en goddelijke empanada’s. Yum!

nikes

Vroeger liep ik altijd op hakken.. nu vooral op sneakers.. Deze nikes zijn mijn nieuwste aanwinst. Wat een heerlijkheid!

zuiver tafel

Yes mijn huis wordt steeds meer hipsterproof. Naast de liefde voor eten heb ik ook een enorme liefde voor interieur.. En aangezien het leek alsof het herfst was de afgelopen weken, was ik vooral binnenshuis bezig met tafeltjes en dingen.

cafe colette

Mijn lievelingsresto in Haarlem is Café Colette. Ik zal er nog een keer een artikel over schrijven.. En als je er bent, mag je de crème brûlée niet overslaan. Die is zoo lekker!

 george no 5

En de dag erna, ging ik spontaan eten bij George No. 5 in Zandvoort. Ik had mosselen en daarna cheesecake, maar dat hadden jullie al op Instagram gezien 🙂

my life ijsje

Had ik al verteld dat ik niet zo gezond eet de laatste tijd..

instagram

En een leuke om mijn diary af te sluiten.. Ik heb gewoon al 40.000 volgers op Instagram, wauw! Je kunt mij vinden onder @uitpaulineskeuken Ik ben zelf lichtelijk Instagram-verslaafd. Herkenbaar? Dus ik ben hier heel trots op.  Dankjulliewel voor het volgen! X

De komende week wordt leuk. Woensdag ga ik weer eens naar een persevent, vrijdag ga ik eten met mijn liefste foodievriendinnen en zaterdag naar Haarlem Culinair. Maar dat gaan jullie allemaal teruglezen in mijn nieuwe diary.

Volg mij ook op Instagram voor nog meer behind the scenes.

Heb je mijn kookboek al? Bestellen kan hier. 

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan