Mojito

Mojito

Een mojito is altijd lekker! Hou je ook zo van cocktails? Dan moet je deze mojito cocktail zeker eens gemaakt hebben. Vooral in de zomer drinken wij graag cocktails. Van cocktails krijgen wij altijd een feestgevoel, dat komt omdat de meeste cocktails er ook uitzien als een feestje! Net zoals deze mojito.

Mojito recept

Dit mojito recept is echt easy peasy. Je hebt er niet veel voor nodig en het is echt zo klaar. Zelf mojito maken? Sla dan wel behoorlijk wat limoen en munt in. We love it! De limoen en munt geven zo’n frisse smaak aan het drankje. Wil je liever een andere variant? Probeer dan eens deze mojito met rabarber. Cheers!

Mojito
Pauline en Annika

De nieuwste recepten in je inbox?

We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.

dat wil ik

Ingrediënten voor 1 mojito

  • 40 ml rum
  • 100 ml spa rood
  • 3 takjes munt
  • 2 tl rietsuiker
  • 1 limoen
  • ijsklontjes

Zo maak je het

  1. Rits de blaadjes van één takje munt. Doe dit in een glas. Snijd de limoen in partjes.

  2. Doe alvast twee partjes limoen in het glas en voeg de rietsuiker toe. Stamp dit even fijn met een stamper (van bijvoorbeeld een vijzel). Zorg ervoor dat de smaken zich goed mengen.

  3. Vul het glas met ijsklontjes. Voeg de rum en de spa rood toe (tot aan de rand van het glas) en mix even door elkaar.

  4. Garneer de mojito met de partjes limoen en de takjes munt. Serveer meteen!

Mojito

Wat vind jij van dit recept?

5.0 (2 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

More About Us

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vinden we superleuk!

Tags

Cocktail recepten Makkelijke recepten Snelle recepten Glutenvrije recepten Lactosevrije recepten Notenvrije recepten Verjaardag Vegan recepten Vegetarische recepten Lente recepten Zomer recepten Drankjes

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in