Pre Order mijn FoodWeLove Box

Pre Order mijn FoodWeLove Box

Perfect Summer Night! Dat is het thema van mijn FoodWeLove box die in augustus uitkomt en jij kunt hem nu alvast bestellen. Jaaa je leest het goed, mijn eigen box dus, ik ben super excited. Achter de schermen ben ik al een tijdje bezig met dit leuke project. Voor de mensen die de FoodWeLove box nog niet kennen in short.

De FoodWeLove box is een abonnement op je favo deli, iedere maand bij jou thuisbezorgd. De box (met daarin minimaal 6 leuke producten) wordt iedere maand door een andere curator samengesteld en deze keer is het Uit Pauline’s Keuken.

Mijn eigen box dus, met dingen waar ik blij van word. Ik geef je alle ingrediënten voor een Perfect Summer Night.  Terwijl jij op vakantie gaat, bekokstoven FoodWeLove en ik achter de schermen een box waarmee je bij terugkomst verder kunt gaan met vakantie vieren in eigen keuken.  Wat erin zit blijft geheim tot het moment van verzending. Maar ik kan je alvast verklappen dat de box goed gevuld is. (Stiekem zijn het er minimaal 7)

De box is in beperkte oplage beschikbaar, maar als trouwe blogbezoeker kun je de Uit Pauline’s Keuken box nu alvast bestellen. De box wordt verzonden op 20 augustus. Ik ben zo benieuwd wat je ervan vindt!

FOODWELOVELet op: abonnees ontvangen de box eind augustus als onderdeel van hun abonnement. 

FoodWeLove box: de lekkerste delicatessen, bijzondere achtergrondverhalen en recepten ter inspiratie voor €24,95 per maand. Heb je de FoodWeLove box nog niet besteld? Bestel snel de Uit Pauline’s Keuken box: een perfect cadeau voor iedere foodie (of voor jezelf). 

 

7 juli 2015


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in