Menu
skinny-bananenmilkshake-2.jpg

My life in pictures juli #2

Deze keer een korte diary, want ik ben “as we speak” nog op vakantie. Maar niet voor lang meer, want vanavond kom ik alweer terug. Uiteraard zal ik al mijn Griekenland foodfoto’s nog met jullie delen, want één ding is zeker, ik heb heerlijk gegeten op Kreta. Maar eerst nog een dagboekje, van een weekje Nederland. Het laatste weekje voor mijn vakantie.

buitenplaats de plantage

Ik hou ervan om hotspots te ontdekken. Deze keer was ik samen met Maurits bij Buitenplaats Plantage in Vogelenzang. Superleuk, jullie hebben er vorige week al alles over kunnen lezen op mijn blog. Op de foto drink ik een hele lekkere, maar te dikke (althans voor het rietje), mango lassi. Yum!

glamour aug

Dit is leuk! Mijn kookboek stond als tip genoemd in de Glamour! Diezelfde week kreeg ik enorm goed nieuws, namelijk dat de derde druk uit komt! Dat is het beste nieuws wat je als kookboeken schrijver kunt krijgen. Yes!

my life pancakes

En om dat te vieren maakte ik een feestontbijt voor mijzelf! Namelijk fluffy pancakes met aardbeien en banaan. Had ik wel verdiend vond ik!

my life moestuin

Mijn moestuin gaat supergoed. Ik heb al een stuk of 6 babycourgettes gespot. Ik hoop dat ze allemaal goed groeien en dat mijn moeder goed op de plantjes let als ik op vakantie ben 🙂 Ik zal na de vakantie weer een update plaatsen.

my life keuken

Ik ben enorm blij met deze nieuwe plank in de keuken. Het staat een stuk gezelliger en ik kan weer lekker veel spullen kwijt. Want ondanks dat ik een keuken heb van 8 meter, heb ik nog steeds te weinig ruimte..

my life perzik salade

Mijn zomerfavoriet van vorig jaar, maar dan met geitenkaas. Zie je dat ik glitter balsamico heb gebruikt? Dat nam Annika voor mij mee uit Parijs.

my life bbq

En uiteraard ging de BBQ ook weer aan. Ik vind het altijd leuk om creatieve spiesen te bedenken. Uiteraard had ik weer veel te veel gemaakt en hebben we hier 2 x van gegeten. De volgende dag heb ik de rest op de grill bereid. Dat kan wel, maar let er wel op dat je vlees niet te lang in de zon heeft gelegen. Ik kwam er vrijwel direct achter dat het teveel was en heb de rest meteen terug in de koelkast gelegd.

my life

En de band met de postbode is ook weer verbeterd. Ik kreeg o.a. dit leuke pakket van Bolletje, met hun nieuwste speltbeschuit.

vervival muesli

En dit prachtige BIO ontbijtpakket van Verival. Ik ben verliefd op de verpakking en ben heel benieuwd naar de havermoutpap. Na mijn vakantie snel proeven. De producten zijn bij Jumbo te krijgen, mocht je ook zin hebben…

bering ring

En  hier had ik enorm veel lol om. Ik plaatste deze foto op Instagram en jullie dachten allemaal dat ik ging trouwen 🙂 Ik mocht deze ring van Bering (dat is een Deens merk) uitzoeken op het Giftsuite event. Ik ben er super blij mee. Mooi is hij he?

De komende week heb ik nog steeds vakantie, maar dan gewoon in eigen land. In ieder geval nog een weekje zonder afspraken, mail en blogs schrijven. Alhoewel, als ik dat volhoud, want 9 van de 10 x kruip ik toch weer achter de laptop… (dat krijg je als je van je hobby je werk maakt) De blogs gaan in ieder geval gewoon door, behalve in het weekend, want dan liggen jullie toch lekker op het strand.

Zijn jullie al op vakantie geweest, of gaan jullie nog? Ik wens jullie in ieder geval een hele fijne zomer!

Volg mij ook op Instagram voor nog meer behind the scenes.

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan