Menu
Pauline-Sabine_iCasting_Friendsofthebrands1.jpg

My life in pictures Juli #1

Yes eindelijk zomer! En wat voor eentje! Door het mooie weer was ik niet veel in de keuken te vinden, maar des te meer op het strand en het terras. Ik hou er zo van! Ik heb dus een dagboek met heel veel foodfoto’s, maar dat vinden jullie vast niet erg. Ik moet wel toegeven dat ik niet bijster gezond gegeten heb de laatste tijd. Maar wel enorm genoten en dat is veel belangrijker. Kijk je mee naar mijn juli in foto’s?

my life in pictures

Toen de eerste zonnestralen zich lieten zien was ik al op het terras te vinden. Deze keer bij Fortuyn in Haarlem, waar ik een heerlijke steak tartaar gegeten heb. Aanradertje als je in Haarlem bent. Annika zal er nog een uitgebreid artikel over schrijven.

coop aan tafel

Het is komkommertijd! En ik stond met mijn receptje voor komkommerwraps in de Aan Tafel van Coop supermarkten.

bbq kip

Uiteraard ging de barbecue ook weer aan! Ik maakte gemarineerde kipspiesen en saté van ossenhaas. Superlekker!

my life tijn akersloot

Ik heb een paar favorieten in Zandvoort en Tijn is daar eentje van. Ik had mij voorgenomen om een lekkere healthy salade te nemen, maar eenmaal daar kon ik de burger met dikke frieten niet weerstaan.

my life in pictures

En omdat ik toch al bezig was, bestelde ik ook maar een Oreo Sundae met Karamel. Zoo freaking good!

my life in pictures

Ons appartementje is eindelijk verkocht. Het was toch wel gek om hier weer te zijn, want ik woon hier al een jaar niet meer. Maar op een bloedhete dag, 8 trappen verder, heb ik geen traantje gelaten.


Hallo Albert Heijn! Ik stond met mijn nieuwste ontdekking in het couponboekje waarmee je heel veel korting krijgt op nieuwe producten.

my life in pictures

Mijn lievelingseten is “scharrelmaaltjes”. Van alles wat. Op de foto zie je een watermeloen feta salade (mijn zomer favoriet), labne met pitabroodjes (dat recept krijgen jullie nog) en carpaccio. Smullen!

https://uitpaulineskeuken.nl/2013/08/watermeloen-feta-salade.htmlYes, mijn moestuin gaat ook lekker. De blauwe besjes groeien goed. Ik zal binnenkort weer eens een update plaatsen. Hoe gaat het met jullie tuintjes?

my life in pictures

Op de warmste dag van het jaar was ik te vinden in een grote bakkerij in Tiel, voor een heel leuk project. Daar horen jullie later uiteraard meer over.

my life in pictures

Het jaarlijkse pamper yourself event Giftsuite was ook weer aan de orde. Dit event wordt georganiseerd door Friends of the Brands en is de ideale manier om kennis te maken met verschillende nieuwe merken en producten. Op de foto zie je Sabine en ik met onze foto gemaakt door ICasting. Naast het feit dat je echt verwend wordt, is er ook altijd een goed doel aan gekoppeld. Deze keer was dat Look Good Feel Better, een stichting die make up workshops geeft aan kankerpatiënten. Een heel mooi initiatief. We konden make-upjes en beauty producten doneren en dat heb ik uiteraard gedaan.

my life in pictures

De goodybag was weer enorm. Ik ben vooral fan van de Emmi ijskoffie (ik blijf een foodie natuurlijk). Verder maakte ik kennis met Raine, een stoer fashionmerk. Kreeg ik een mooie poster van Graffiti Inspired Prints, een orchidee, Nivea producten, werden mijn wenkbrauwen gedaan (met touwtjes) door Brows by Oz en maakte ik kennis met Clean Meals. (dat is voor mensen die heel erg op de voedingswaarden letten en veel sporten). Superleuk!

Achter de schermen ben ik druk  bezig met de Food we Love box die in Augustus uitkomt. Dat wordt heel cool, ik zal jullie tussentijds op de hoogte houden. Zondag ga ik met Eliza was here naar Kreta en daar heb ik onwijs veel zin in.  Tips zijn nog altijd welkom! Ik verblijf in de buurt van Sitia, aan de Oostkant van Kreta. Dus kom maar door met leuke hotspots en restaurants.

De blogs gaan gewoon door. Wel volgens het zomerrooster, dus alleen doordeweeks. Maar er is genoeg leuks en lekkers op mijn blog te vinden om de hele zomer door te komen. En anders is er altijd nog mijn boek met 100 nieuwe recepten.

Volg mij ook op Instagram voor nog meer behind the scenes.

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan