Bestel nu de Uit Pauline's Keuken FoodWeLove box

Bestel nu de Uit Pauline’s Keuken FoodWeLove box

Jullie hebben er even op moeten wachten. Maar het is nu bijna zover, mijn FoodWeLove box komt eraan. Yes! Afgelopen maandag hebben we alle recepten op de foto gezet en ik ben super excited. Heb je de Sneak Peek al op Instagram gezien?

Je kunt hem nu alvast bestellen, zodat je als je terugkomt van vakantie nog lekker na kunt genieten. Het thema van mijn box is Perfect Summer Night! Ik hou van lange zomeravonden, lekker buiten eten, de geur van vers geroosterd vlees op de barbecue en gezelligheid met friends met een cocktail in de hand.  Alle ingrediënten voor mijn perfecte zomeravond zitten in de box. En als je mij een beetje kent, weet je dat dat lekker gaat worden.

food we love

Voor de mensen die de FoodWeLove box nog niet kennen in short:

De FoodWeLove box is een abonnement op je favo deli, iedere maand bij jou thuisbezorgd. De box (met daarin minimaal 6 leuke producten) wordt iedere maand door een andere curator samengesteld en deze keer is het Uit Pauline’s Keuken.

In de box zitten maar liefst 8 producten waar ik enthousiast over ben. Wat dat is, verklap ik natuurlijk nog niet, want het moet natuurlijk wel een verrassing blijven. Je kunt een abonnement nemen op de FoodWeLove box, maar je kunt ook eenmalig een box bestellen voor €27,50. Ook leuk om cadeau te doen (aan jezelf bijvoorbeeld).

FOODWELOVE

COMBI-DEAL
Extra leuk is de combi-deal met mijn boek. Als je mijn box + mijn kookboek bestelt, krijg je €4,50 korting op de box. De box en mijn kookboek heb je al in huis voor €42,95. Leuke kans toch? Want zo kan je en van mijn favoriete producten en van mijn favoriete gerechten genieten.

kookboek

 

De combi-deal bestel je hier.

FOODWELOVE

De box is in beperkte oplage beschikbaar, maar als trouwe blogbezoeker kun je de Uit Pauline’s Keuken box nu  bestellen. De box wordt verzonden op 20 augustus. Ik ben zo benieuwd wat je ervan vindt!

food we love box

Ph by Mitchell van Voorbergen

Let op: abonnees ontvangen de box eind augustus als onderdeel van hun abonnement. 

FoodWeLove box: de lekkerste delicatessen, bijzondere achtergrondverhalen en recepten ter inspiratie voor €24,95 per maand. Heb je de FoodWeLove box nog niet besteld? Bestel snel de Uit Pauline’s Keuken box: een perfect cadeau voor iedere foodie (of voorjezelf). 

 

31 juli 2015


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in