Menu

My life in pictures Juni #2

Oh nog maar 3 weken en dan ga ik al met vakantie. Ik ga naar Griekenland met Eliza was here, Kreta om precies te zijn. Ik verblijf in het oosten van Kreta. De eerste helft van de vakantie in een huis met privezwembad, (Villas Delight, oh yes) in de buurt van Sitia. Daarna reizen we door naar Sfaka en verblijven we in een hotel met Spa (Cressa Ghitonia)  I like! Nu ben ik echter nog nooit in Griekenland geweest, dus als jullie tips hebben, heel graag. Ik weet nu al dat ik daar lekker ga eten, maar leuke hotspots zijn altijd welkom.

Maar goed, het is nog lang niet zo ver. En nu ben ik nog lekker druk met werken, persevents, afspraken en ieder zonnestraaltje pakken wat ik maar pakken kan. Dit was juni so far.

 la cage amsterdam

Ik ging eten met de liefsten, Sabine, Brenda en Monique bij La Cage in Amsterdam! Je vindt La cage midden in het centrum, in de Reguliersdwarsstraat. Op de kaart vind je typische Franse bistro gerechten. Ik heb gevlogd, dus jullie kunnen de video binnenkort verwachten. Ik vond het in ieder geval een aanrader.

jan magazine

Dit is leuk! Ik stond in Jan Magazine met mijn favoriete resto in Haarlem. Dat is Café Colette! Aanrader als je in Haarlem bent.

my life in pictures

Ik vind deze foto van Annika en Max zo lief! Max is al een oude baas, dat kan je zien aan zijn grijze baard. Hij is al 15!

my life in pictures

Mommy’s birthday bbq. Mijn moeder was jarig en dus gingen we bbq-en. Annika haar vriend Chris is helemaal blij met hun Weber! Lekker hoor!

my life in pictures

Weuring vlees, dan weet je zeker dat het goed is. Mijn moeder had allemaal lekker vlees besteld bij de biologische slager in Haarlem. Volg je mij ook op snapchat?, ik heb mijn bbq avonturen daar gedeeld. Je kunt mij vinden onder: paulineskeuken.

etos thee

Foodpost van de Etos. Etos heeft een nieuwe lijn kruidenthee. Ik word alleen van de verpakking al blij. Op Instagram vind je een korte #instareview.

my life in pictures

Ik had video opnames voor Hüttenkäse, heel profi allemaal. Het resultaat zullen jullie binnenkort zien op mijn blog.

 la cage amsterdam

Eten op het strand bij beachclub 10, waar de bediening een drama was, ik moest 3 keer vragen om de kaart Het eten was wel lekker, ik had een salade met biet en geitenkaas. Veranderen jullie ook in foodzilla’s als het allemaal heel lang duurt?

George no 5 zandvoort
Waar het wel goed toeven is, is bij George No. 5 in Zandvoort. Ik vertel jullie er vrijdag alles over.

i love sla

Ik ben zwaar onder de indruk van dit boek van I love sla. Binnenkort volgt de review!

tofupedia

Ik ging weer eens naar een persevent en dat was leuk! Deze keer was ik uitgenodigd door So Fine voor een tofu event. Omdat ik helemaal niet zo bekend ben met tofu, leek het mij wel interessant. Onder leiding van Niven Kunz en Naresh (Masterchef) kookten wij 2 verschillende gerechtjes met tofu. Om tofu wat meer op de kaart te zetten is het platform tofupedia.nl gelanceerd. Hier vind je allerlei recepten met, je raad het al, tofu.

my life tofupedia

Samen met Brenda en Leonie maakte ik een recept van Niven en dat was heel gezellig samen! We maakten een krabsalade met kort geblancheerde groentes, gegrilde tofu en een gepocheerd kwarteleitje. Heel fancy!

my life brood van robert

Ik kreeg het nieuwe boek van Robèrt van Beckhoven, Meer meesterlijk brood, toegestuurd. Met daarbij zijn eigen verwenbrood. Super lekker!

we love cooks

Dit leuke armbandje kreeg ik van We love cooks. En als foodie draag ik hem met trots. Op we love cooks, vind je heel veel recepten, kooktips en inspiratie voor in de keuken.

my life sissyboy

Samen met mijn moeder en mijn zusje ging ik even de stad in. En we gingen lunchen bij Sissy Boy! Ik had zin in een simpele tosti. Altijd fijn!
my life hipsterhoekjeDit is mijn hipsterhoekje in de kamer. Van 2twintig PR kreeg ik deze prachtige stolp met de nieuwe chocolades van Verkade. Op Instagram zal ik binnenkort de review delen. De cactus staat nu onder de stolp, zoals het hoort.

Komende week wordt rustig qua afspraken. Ik ga alleen keihard knallen voor het blog. En nog wat video’s opnemen en bewerken. Ik hoop dat het nu eindelijk zomer wordt, want ik word serieus een beetje sip van het weer de hele tijd. Normaal heb ik daar helemaal niet zoveel last van, maar dit jaar wel!

Jullie krijgen nog 1 diary te zien voordat ik op vakantie ga. Maar volg mij ook op Instagram voor nog meer behind the scenes.

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

9 reacties

 • Pauline
  30 juni 2015 om 14:50

  Jaa please do!

 • Pauline
  26 juni 2015 om 12:28

  Oh leuk! Thanks voor de tips!

 • Eline
  24 juni 2015 om 16:11

  Gramvoussa restaurant in het dorpje Kaliviani.
  Ik ga al jaren naar Griekenland maar dat is wel het beste restaurant waar ik ook ooit gegeten heb in Griekenland. In een heel klein dorpje in het oosten. Ook bij Anoskeli olijf olie makerij zijn wij geweest. Dat was ook heel leuk. Ze maken hier ook hele lekkere wijntjes. Heel veel plezier daar iig.

 • maureen
  23 juni 2015 om 22:07

  Haha Pauline ik bedoel dus met de auto best wel eng ;-) ;-)

 • Pauline
  23 juni 2015 om 19:53

  Dankjewel voor de tips! En ach dan krijg ik tenminste nog beweging :)

 • maureen
  23 juni 2015 om 14:06

  Héé wat leuk Cressa Ghitonia ben ik ook geweest een paar jaar geleden! Hartstikke leuk hotel boven op de berg in een klein bergdorpje.Neem zeker olijfolie mee doen wij ook altijd en ga in Mochlos eten bij Dimitris superlekker eten.Aan het kleine haventje kan je ook overal lekker eten en vraag of je in de keuken mag kijken wat er die dag gekookt wordt! Ojaaa en die berg op.... het went vanzelf haha :-)

 • Margot
  23 juni 2015 om 12:14

  Wat een leuke dingen heb je gedaan en die vakantie si een fijn vooruitzicht!

 • Linda
  23 juni 2015 om 09:09

  Hi, wij zijn ook ooit op Kreta geweest in Chania. Onze tip, vraag aan de locals waar je moet eten. Wij hadden geen auto gehuurd en namen steeds een taxi voor een paar euro. Dan vroegen wij met handen en voeten waar wij de volgende dag naar toe moesten. Zo kwamen wij op fantastische plekken (in de bergen), waarvan ik de namen niet meer van weet....

 • Jeannette
  23 juni 2015 om 08:37

  Alvast een hele fijne vakantie. Als je dan toch in de buurt van Sitia bent, zou ik zeker wat olijfolie mee terug nemen. Ik koop het hier in Nederland maar het komt daar vandaan. Echt mijn favoriet!
  vorig jaar zelf ook wat mee terug genomen vanaf Kreta, alleen moet je nog wel wat gewicht kwijt kunnen in je koffer! :-)

Reactie plaatsen