Menu
my-life-burgers.jpg

My life in pictures Juni #1

Ik heb de hele tijd het gevoel dat we de zomer al gehad hebben. En dat is best fijn, want iedere keer denk ik, oh yes het komt nog. Ik snap ook wel waar dat gevoel vandaan komt, ik heb natuurlijk al 2 keer de zon opgezocht, eerst Curaçao en vorige week Valencia. En daar komt bij dat het in Nederland de afgelopen tijd wel herfst leek. Maar als het goed is, is de ergste storm voorbij en kunnen we optimaal gaan genieten van zon, zee, strand en food. Kijk je mee naar mijn mei in foto’s?

la mas bonita valencia

Zoals ik in de intro al zei, begon deze tweede helft van mei goed met een tripje naar Valencia. En dat was wederom, ik was er vorig jaar ook al, fantastisch. Dit is echt de hemel voor foodies. Wat kun je hier ontzettend lekker eten. Mijn hele foodie verslag kun je hier teruglezen.

my life flair 1

En dat was leuk thuiskomen. 3 pagina’s in Flair over mijn boek.  Zo tof!

my life moestuin

Mijn moestuin gaat nog niet echt hard. En de wind heeft al de nodige plantjes verwoest.  De radijsjes waren stiekem al wel goed gegroeid. En ik heb hier en daar ook al een aardbei geproefd uit eigen tuin.  Superlekker.

Foto Martin Mooij

Ik ging samen met Sabine, Brenda en Annika naar Alkmaar om namens Beemster de graskaasmarkt te openen. Wat een enorm leuke happening was dit. We mochten zelf kaas boren, proeven, en werden in deze wagentjes rondgereden over de kaasmarkt. Super leuk om hierbij aanwezig te zijn.

my life norah

En daarna op baby bezoek bij Maris om de kleine Norah te bewonderen. Wat een enorm knap en schattig en lief meisje is Norah. Good Job Seth en Maris!

my life bietensap

Maurits is mijn persoonlijke juicemaster. Mijn favoriet blijft het bieten, wortel, appel en citroensapje. Lekker healthy!

my life fortuyn

Samen met vriendinnetje Ramona ging ik eten bij het nieuwe Fortuyn in Haarlem. Deze is onlangs van eigenaar gewisseld en meteen helemaal verhipt. Alles wordt hier op een Josper grill (met houtskool) bereid. Echt heerlijk! Deze carpaccio is in ieder geval een aanrader. Het interieur is ook erg mooi, lekker rauw met veel beton, hout en een groene wand van planten.

my life burgers

Annika haar vriend Chris is helemaal in de ban van barbecuen. Hij heeft van Annika het BBQ boek van Julius gekregen en maakt sindsdien de lekkerste burgers ever. Helaas regende het, again, dus werden ze op de grill bereid, maar desalniettemin was de smaak heerlijk.

bolenius

Afgelopen vrijdag ging ik naar Taste of Amsterdam, ik zal het fotoverslag nog met jullie delen. Het was wederom erg leuk en lekker. Deze groentehapjes van restaurant Bolenius at ik in het reuzenrad namens Veuve Cliquot! Superlekker. Zo zonde dat het weer roet in het eten gooide, overdag dreef ik bijna van mijn kruk van de warmte en ’s avonds werd het door de regenbui toch wel koud. Het is ook nooit goed he? 🙂

En Annika heeft gevlogd. Zo leuk. Zo krijgen jullie alvast een impressie.

talkies 2015
Hoe leuk, samen met Monique van Loon en Brenda Kookt sta ik in de terrasspecial van Talkies Magazine. Het artikel gaat uiteraard over Food!

dille

Je kunt nooit genoeg lapjes hebben. Deze kleurtjes ga je nog vaker terugzien op mijn foto’s. Het zijn gewoon servetten van de Dille, die ik altijd gebruik om mijn foto’s wat aan te kleden.

terras brinkmann

Hurray voor de zon die zaterdag volop scheen. Eindelijk weer eens een terrasje gepakt bij good old Brinkmann. Makes me happy!

fishtales bij ah

En dit maakt mij ook heel gelukkig. Bart van Olphen van Fishtales is samen met Albert Heijn een pilot gestart om duurzame vis nog toegankelijker te maken, door het in de supermarkt te verkopen. En laat die pilot nou net bij mijn AH zijn op het Soendaplein in Haarlem. De verse vis wordt iedere dag, of meerdere keren per dag als het druk is, gehaald bij de afslag in IJmuiden. Zoals je ziet is het aanbod enorm. Je kunt de vis in zijn geheel kopen, leuk voor op de bbq maar ook gefileerd. Ik ben er blij mee!

Dit was juni so far. De komende week wordt druk. Ik heb een aantal afspraken, een persevent en ik ga lekker eten met de foodie girls. Alleen maar leuk.

Volg mij ook op Instagram voor nog meer behind the scenes.

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan