Menu

My life in pictures Mei #2

Ik word een beetje onrustig van dat halfbakken weer de hele tijd. Sowieso krijg ik er kledingstress van, of je bent veel te warm aangekleed of veel te koud. Maar daarnaast wil ik ook gewoon heel graag op een terrasje zitten met spa rood en bitterballen. En daarom besloot ik heel last minute om naar Valencia te vliegen. Iets met You Only Live Once. Daarom is deze diary wat korter dan normaal. Uiteraard komt er nog een apart Valencia artikel online.

my life in pictures

Whoohoo dit spotte ik in de Kruisstraat in Haarlem. Een crêperie! De Kruisstraat is sowieso een hele coole straat want daar zit de Pizzabakkers, de Frietwinkel en in juni opent de Yoghurt Barn hier ook haar deuren. Makes me very happy.

my life in pictures

Ik ging naar Rotterdam voor de boeklancering van Herman den Blijkers boek: “Herman over bonen”. En daar proefde ik allerlei hapjes met, je raad het al, bonen. Dit toastje met spek, velderwtjes en piccalilly was erg lekker. Ik ging zelf ook aan de slag met een recept met bonen. Heb je deze shakshuka al geproefd?

my life in pictures

Lianne van Wendy Online kwam langs voor een video interview over geluk. En dat was heel gezellig. Ik zal het nog met jullie delen als het online staat.

my life in pictures

Whoohoo ik sta in de Viva als Smaakmaakster. Ik deel mijn 5 favorieten van dit moment. Zo leuk!

my life in pictures

Als vrienden komen eten, vind ik het leuk om een thema-avondje te organiseren. En deze keer was het thema Spanje. Ik begon met lekkere hapjes, Manchego kaas, Chorizo, brood met aioli, Serranoham en olijven. Daarna maakte ik Paëlla en we sloten af met Spaanse koffie met Licor 43 en slagroom. I like!

my life in pictures

Ons nichtje kwam logeren en dat was een goed excuus om naar de geitenboerderij in het Amsterdamse bos te gaan. Ik vind dat zelf dus ook echt geweldig. Flesjes geven aan de baby geitjes. Zo schattig!

my life in picturesEn alleen omdat zij het wilde gingen we daarna pannenkoeken eten bij Pepers in Bloemendaal. Echt waar hoor, omdat zij het wilde 🙂

yogi yogablad

En ik stond in het Yogi Yogablad met een receptje uit mijn nieuwe boek. Het blad is te krijgen in bijna iedere yogaschool van Nederland. Maar je kunt er uiteraard ook een abonnementje op nemen. Kijk even op de site voor meer info.

meloen met ham

De enige maaltijd waar ik meestal te weinig aandacht aan besteed is mijn lunch. Dat moet beter! Meestal ben ik zo druk aan het werk dat ik snel 2 crackers smeer, een kom havermout maak of een zelfgebakken broodje eet. Terwijl een salade maken net zo easy is, en veel lekkerder. Deze met meloen, Prosciutto en buffelmozzarella was heerlijk. Moet ik vaker doen.
aardbeien meringue taart

En omdat ik vrijdag weg ga, vierde ik donderdagavond alvast mijn verjaardag met mijn familie. Ik maakte een taartje van zanddeeg met banketbakkersroom, aardbeien en meringue. Smullen!

metro holland

Het was wel de maand van de media. Maurits en ik stonden paginagroot in Metro. Zo leuk! Ik heb zoveel reacties gekregen hierop, en Mau ook trouwens, echt super leuk! Dankjewel daarvoor.

  
En vlak voor vertrek ging ik nog even naar de Markthal in Rotterdam omdat daar iets revolutionairs gebeurde. De eerste olie blend bar ter wereld opende tijdelijk haar deuren. De opening werd gedaan door Master Blender Leendert Wesdorp en sterrenchef Fred Mustert (Restaurant Fred). Het gaat om plantaardige oliën, zoals zonnebloemolie, koolzaadolie en notenolie rechtstreeks uit de natuur. Door de verschillende soorten met elkaar te mengen krijg je het beste van alle werelden.  Ik heb mijn eigen olie geblend en ik heb gevlogd, dus die komt snel online. Tot en met 7 juni kun je de olie blend bar bezoeken.

En daarna vloog ik naar Valencia. Maar die foto’s en tips deel ik een apart artikel.

Komende week wordt ook leuk. Donderdag open ik samen met Brenda en Sabine de Kaasmarkt in Alkmaar. Ik ga naar Taste of Amsterdam (4 – 7 juni). En ik mag 2 X 2 kaartjes weggeven. Houd mijn Facebook pagina goed in de gaten deze week.  En Annika komt morgen ook eindelijk weer terug van vakantie. Ik heb haar gemist, dus ik ben blij dat ze bijna weer terug is.

Volg mij voor nog meer behind the scenes ook op Instagram.

Heb je mijn kookboek al? Bestellen kan hier.

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

10 reacties

 • Pauline
  29 mei 2015 om 22:48

  Hoi lieve, goed dat je het even laat weten. Ik laat het even nakijken.

 • lieve
  29 mei 2015 om 10:51

  Hallo Pauline,
  ik bekijk wekelijks jouw website en dan vooral de zandloperrecepten. Ik heb er al heel wat lekkere ideeën in gevonden. Jammer genoeg kon ik de recepten "kidsproof-courgettecake-uit-wat-eten-we-vandaag" en "birthday-brownies-met-cheesecake-topping" niet openen. Bovenaan bij de tabbladen verschijnen er 2 rode strepen, terwijl bij de andere bladen een blauwe letter P staat. Doe ik iets fout?
  Groetjes uit Vlaanderen.

 • Pauline
  26 mei 2015 om 19:42

  Haha ja fijn he?

 • Pauline
  26 mei 2015 om 19:42

  Jaaa het was te gek!

 • Tamara
  25 mei 2015 om 19:01

  Hmm lekkere eetfoto's!

 • Lynn
  25 mei 2015 om 12:56

  Oeh! Die salade ziet er wel heel lekker uit!

 • Margot
  25 mei 2015 om 12:03

  Wat ziet die taart er goed uit! Ik hoop dat je een heerlijk weekendje weg hebt gehad!

 • Kelly
  25 mei 2015 om 11:28

  Wow wat ziet die paella er lekker uit! En ik ben natuurlijk heel benieuwd naar al je heerlijke Valencia foto's =)

 • Joyce - Beamingbeautynl
  25 mei 2015 om 10:16

  Leuke foto's! Je paella ziet er heerlijk uit!

 • Margreet Prins
  25 mei 2015 om 09:23

  Heerlijk, zoals jij met lekker eten bezig bent. Groot gelijk. Zelf doe ik niet anders, altijd op zoek naar lekkers. Als ik in een onbekende stad loop loer ik vooral naar eetwinkeltjes. En thuis voortdurend "wat zal ik nu eens voor nieuws proberen?" Gebrek aan tijd of andere prioriteiten gooien vaak roet in het (haha) eten.
  Enne die onrust met dit kwakkelweer: ben jaloers op je dat je er zo even tussenuit stapt. Warm, koud, zon, regen, jas aan, jas uit .....ben er ook wel klaar mee. Laat de zomer maar komen!☀?

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.