Menu
my-life-8.jpg

My life in pictures Mei #1

Yes het is mei. Mijn lievelingsmaand. Waarom? Omdat de lente dan meestal (behalve deze maand) echt doorbreekt, ik in dat geval op veel terrassen te vinden ben en omdat ik jarig ben in mei. Met die lente schiet het nog niet echt op en daar word ik onrustig van. Ik wil harken in mijn tuin, courgetteplantjes poten, naar het strand om te lunchen en koffie drinken op het terras van Brinkmann. Maar de voorspellingen zijn goed voor deze week, dus hopen op iets meer zon, dan de afgelopen 2 weken. Toch heb ik weer een aantal leuke dingen gedaan. Kijk je mee?

my life

Mijn maand begon in Rotterdam waar ik een afspraak had met 2 PR bureaus, Sis PR en 2Twintig PR. Wat een tof kantoor hebben zijn.

my life

En als je dan toch in de buurt bent, dan mag een bezoekje aan de Markthal niet ontbreken.

my life

Ik ging weer eens Pasta Parmigiana eten bij Napoli in Haarlem. Deze pasta moet ik minimaal 4 keer per jaar eten! Zo lekker!

my life

Annika zit nu in Maleisië. Lucky her! Ik bracht haar en boyfriend Chris naar Schiphol.

my life

Yes toch nog een dagje terrasweer! Dus ik greep meteen mijn kans en lunchte bij Fleurie in Bloemendaal met een salade geitenkaas. 
my life

Hallo Amsterdam! Even op en neer voor afspraken in de hoofdstad. 
my life

Ik was van plan om op bevrijdingsdag naar Jett Rebel te gaan. Maar het waaide en regende zo hard dus ging ik naar Loods 5! En ’s avonds had ik toch niet zoveel zin in heel veel dronken mensen, dus ben ik niet gegaan. Omdat ik er later toch weer spijt van kreeg, heb ik meteen een concertje Jett geboekt bij Caprera in Bloemendaal. Ik ben fan van Jett!

my life

Post NL is een onderzoek gestart naar de verdwenen Tony’s repen. Dit is geen grap. Al 2 zendingen met chocoladepost (+  een zending theepost) hebben mijn brievenbus nog steeds niet bereikt. Daarom ging ik hem zelf maar halen. Ik vind deze rabarbercrumble echt te gek! Vanaf vandaag ligt hij in de winkels.

my life Coole foodpost. Ik kreeg deze mega Mason jar tap met alle ingrediënten om een Port Tonic te maken met Warre’s witte port. Dat ga ik doen op het eerstvolgende tuinfeestje.

citroen yoghurtcake

Bakken uit mijn eigen boek. ik blijf het leuk vinden! Deze citroen-yoghurtcake is een van mijn favo’s. En ik zie hem ook al heel veel voorbij komen op Instagram. Als je iets gemaakt hebt uit mijn boek of van mijn blog, tag mij dan vooral (#uitpaulineskeuken). Vind ik leuk!

leuke kookboeken

Yes signeren in mijn eigen hometown Haarlem, bij één van de mooiste boekhandels van het land De Vries. En het was leuk en gezellig. En hoe tof is het dat mensen helemaal uit Brabant komen voor een handtekening.

kaasstengels

Weekenden zijn voor kaasstengels en bitterballen.

thrill grill Haarlem

 

En ik sloot het weekend af bij Thrill Grill in Haarlem. Nog geen week open. Op een paar schoonheidsfoutjes na, bestelling duurde lang en burger was iets te flauw, is dit een leuke plek voor een lekkere burger van de Josper grill. Geef ze nog een paar weekjes en dan kan je hier de perfecte burger scoren.

Vandaag ga ik naar Rotterdam, voor de lancering van het nieuwe boek van Herman den Blijker “Over Bonen”.  En verder staan er wat leuke dingen op de planning. Volg mij ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. En geniet van het mooie weer vandaag.

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan