Menu
paasbrunch-710x380.jpg

KIDSPROOF: 6 last minute moederdag tips

Kiddo’s en pappa’s opgelet! Het is vandaag moederdag. De dag van het jaar waarin je mama extra in het zonnetje mag zetten. Doe je dat goed, dan heb je het daar het hele jaar profijt van. Want het is hoogst waarschijnlijk toch je moeder die iedere dag jouw ontbijt maakt, je kleren wast en zorgt voor een bammetje voor onderweg. En weet je? Het hoeft helemaal niet zo uitbundig. Moeders zijn al heel snel gelukkig te maken. Ik geef je 5 tips voor gegarandeerd succes.

chocoladecroissant

1. Ontbijt op bed
Golden oldy, maar altijd goed. Geef je moeder een ontbijt op bed. Beschuitje met aardbeien, kopje koffie erbij, versgeperst sapje een croissantje met roomboter en jam. Zij zal de gelukkigste vrouw op aarde zijn met dit cadeau. Heb je iets meer tijd en zin, kook dan een lekker eitje. Ik laat je hier zien hoe je het perfecte eitje maakt.  Of maak eimuffins uit de oven. Ook een puntenscoorder.

my-life-in-pictures-9

2. Brunchen buiten de deur
Niets in huis? Neem je moeder dan mee voor een brunch buiten de deur. In Haarlem kan je bijvoorbeeld lekker brunchen bij Anne & Max of bij Staal. Zoek een leuk tentje in de buurt, neem je moeder mee en geniet samen van een lekkere brunch. Oh en papa betaalt natuurlijk.

tonys rabarber crumble

3. Chocola is altijd een goed idee
Afgelopen maandag stond er al een fijn lijstje met leuke moederdagcadeaus op mijn blog. Heb je dat even gemist? Geen probleem. Er is vast wel een supermarkt open bij jou in de buurt. Dus ren naar de winkel en koop een reep hele chocola. Oh mag ik je een tip geven: de Tony’s salted karamel vindt iedere vrouw lekker. Voor de nieuwste Limited Edition Melk Rabarber Crumble moet je nog een dagje langer wachten. Deze is vanaf morgen verkrijgbaar. Maar hij is definitely het wachten waard.

4. Home made cadeaubonnen
Geen cadeau? Geen ramp! Flans zelf een mooie tegoedbon, of meerdere, in elkaar. Ik heb dit als kind een keer aan mijn vader gegeven, schot in de roos. Ik geef je een paar suggesties; een tegoedbon voor een keer de was opvouwen, een bon voor het doen van de boodschappen, een bon voor de afwas, een koffie breng service bon. Wees lekker creatief!

5. Kook samen met je vader een heerlijk diner
En dan ben je hier op Uit Pauline’s Keuken natuurlijk aan het juiste adres. Met meer dan 800 recepten moet er vast iets voor je bij zitten. Het leukste is natuurlijk om je moeder te verrassen met een 3 gangen diner. Bijvoorbeeld in Italiaanse stijl, vooraf Vitello Tonnato, als hoofdgerecht een lekkere pasta en na een panna cotta. Maar wat ook leuk is, als je je moeder laat kiezen. Jij mag op je verjaardag ook kiezen wat je gaat eten en vandaag mag mama het bepalen.

panna cotta

6. Wees lief
Maar de belangrijkste tip voor vandaag en voor alle andere dagen van het jaar is wees lief! Niet zo moeilijk toch?

Oh en moeders, er is natuurlijks niets mis mee als je dit artikel even deelt met je man en kind. Soms hebben ze de hint gewoon nodig!

Fijne moederdag.

 

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan