Last Minute Tips voor de Paasbrunch

Last Minute Tips voor de Paasbrunch

Oh was jij even vergeten dat het vandaag en morgen Pasen was? Geen zorgen, het komt goed. Met deze last minute ideetjes flans jij in no time een paasbrunch in elkaar. Ik ga er wel even vanuit dat je een aantal dingen in huis hebt. Want een foodie heeft immers altijd een volle koelkast toch?

hoe kook je een ei

Eieren koken
Hoe zat het ook alweer? Ik eet hem het liefst op 6 minuten. Nog een zachte dooier, maar wel met een volledig gestold eiwit. Heb je hem liever hard gekookt, hou dan 10 minuten aan. In deze blog lees je er alles over.

Recepten met ei
Geen zin in een gekookt ei? No problem. Uit Pauline’s keuken to the rescue. Op mijn blog vind je heel veel lekkere recepten met ei. Zoals deze skinny eimuffins, of deze eieren in bladerdeeg. Geen zin om moeite te doen? Maak dan een lekkere wrap met roerei, weinig moeite groots resultaat.

Brood
Oh jee, heb je geen vers brood in huis? No problem. Van oud brood maak je hele lekkere wentelteefjes, ook leuk in een muffinvorm. Ook een fijne is een grilled cheese sandwich. Oud brood is perfect om te roosteren namelijk.

cinnamon croissant loaf

Croissantdeeg
Lucky you, vond je nog een blikje croissantdeeg in je koelkast? Daar maak je in een handomdraai een heel brood van. Of om in paassferen te blijven, cinnabunnies. Hoe cute! Ook hartig zijn ze lekker met gerookte zalm en boursin. 

Beleg
Ik ga er vanuit dat je wel kaas in huis hebt. Presenteer het mooi op een leuk bordje dat staat meteen een stuk gezelliger. Verder niets in huis? Maak dan snel zelf jam of notenpasta. Of maak een lekkere knoflook kruidenboter. 

Iets te drinken
Bij een brunch is iedereen als snel gelukkig met een kop thee. Maar je kunt ook heel goed icetea maken van thee. Lekker fris. Heb je nog wat fruit over? Maak er dan een lekkere smootie van. Altijd goed.

zelf ijsthee maken

Echt niets in huis?
Ga dan gezellig naar het Culy Food Festival. Dat is vandaag nog te bezoeken in de Sugarcity te Halfweg. Geloof mij hier wil je bij zijn.

Fijne Pasen allemaal!


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in