Menu

Naanbrood van 2 ingrediënten

Hoe minder ingrediënten hoe beter! Voor dit zelfgemaakte naanbrood heb je maar 2 ingrediënten nodig! De basis bestaat uit zelfrijzend bakmeel en yoghurt, that’s it! Ok en zout en verdere smaakmakers. En extra leuk, dit staat binnen een half uur op tafel! Echt waar!

Ik vind het super leuk om van niets, iets te maken. En het grootste rendement heb je dan met brood. In dit geval heb ik platbrood gemaakt en dat is het meest makkelijke broodje dat je kunt maken. Het hoeft niet te rijzen, je hoef niet te wachten en je bakt het gewoon in de pan. Easy does it! Het basisrecept bestaat dus uit 2 ingrediënten en zout, maar om het extra smaak te geven heb ik het naanbrood op smaak gebracht met za’atar. Za’atar is een kruidenmengsel uit de Midden Oosterse keuken. Nadia en Merijn hebben 2 hele fijne soorten op de markt gebracht met hun lijn Souq. Deze kun je bij de betere delicatessenwinkels halen. Maar ook bij de Turk op de hoek kan je vaak za’atar halen! Een aanrader voor je kruidenstash.

Maar goed het recept dus, heel makkelijk, een kind kan de was doen. En qua toppings kan je zelf lekker variëren. Ook lekker met wat geroosterd karwijzaad of een beetje komijn. Smullen!

Ingrediënten voor 8 st.
400 gr zelfrijzend bakmeel
300 gr volle yoghurt
7 gr zout

Kruidenolie
100 ml olijfolie
1 teentje knoflook
2 tl za’atar
Peper en zout

Zo maak je het
Kneed een soepel deeg van het zelfrijzend bakmeel met de yoghurt en het zout. Heb je geen zelfrijzend bakmeel dan kun je ook 400 gr bloem + 11 gr bakpoeder gebruiken. Het deeg is goed als het lekker elastisch en iets plakkerig aanvoelt.

platbrood maken

Verdeel het deeg in 8 gelijke stukken.

zelf naanbrood maken

Rol ieder stuk uit op een met olie ingevet keukenblad. Of leg er een velletje bakpapier onder, zo voorkom je dat het blijft plakken. Rol het lekker plat uit.

Laat in de tussentijd een grillpan goed heet worden. Hoe heter hoe beter.

Maak een kruidenolie door de olijfolie te mengen met een geperst teentje knoflook en de za’atar. Breng het extra op smaak met wat peper en zout.
platbrood maken

Leg een lapje deeg in de hete grillpan en bestrijk het platbrood met de kruidenolie. Gebruik hiervoor een kwastje.

Bak het naanbrood in ongeveer 2 tot 3 minuten per kant goudbruin en draai het dan om.

zelf naanbrood maken

Bestrijk ook de andere kant met de kruidenolie.

Nadat je andere zijde ook een minuut of 2 gegrild hebt, is je naanbrood klaar.

Het is wel het lekkkerste om het naanbrood meteen op te eten. Bijvoorbeeld met zelfgemaakte baba ganoush.

Heb je wat over? Je kunt het heel goed invriezen. Voor gebruiken even toasten in je tosti-ijzer en je broodje is weer heerlijk vers.

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

123 reacties

  • Pauline
    28 augustus 2019 om 09:54

    Heb ik zelf nog niet geprobeerd.

  • Corina van Gestel
    22 augustus 2019 om 11:23

    Kan ik deze ook maken met amandelmeel, kokosmelk of boekweit?

  • Annika
    7 augustus 2019 om 13:11

    Iets minder yoghurt inderdaad.

  • Nena
    6 augustus 2019 om 20:28

    Mijn deeg was veel te plakerig om uit te rollen! Wat is de tip voor de volgende keer? Verhouding minder yoghurt?

  • Annika
    9 juli 2019 om 11:47

    Je kunt ook tijm en/of oregano gebruiken.

  • Veerle Daels
    5 juli 2019 om 15:32

    Hallo, ik zou graag het naanbrood maken, maar heb geen za’atar, waardoor kan ik het vervangen?

  • riemke
    27 juni 2019 om 22:52

    echt heerlijk recept. ipv lactose intolerantie hier heb ik de volle yoghurt vervangen door arla lactosefree yoghurt. Dat kan prima

  • Bart
    16 maart 2019 om 15:59

    nee. ;P

  • Manon
    16 maart 2019 om 14:48

    Superrecept! Dankjewel ?!

  • Laur
    29 januari 2019 om 21:58

    Kan je dit ook maken zonder de yoghurt

  • Marieke
    20 januari 2019 om 19:28

    Heel lekker en super lekker! Zo klaar en veel lekkerder dan naanbrood uit de supermarkt. Het mandje was hier zo leeg ;-)

  • Kim
    21 december 2018 om 23:14

    Heerlijk! Nu wil ik het maken om mee te nemen naar me werk maar hoe kun je dat het beste doen?

  • Jenny
    28 juli 2018 om 16:15

    Wat een fijn en snel recept. Ik heb de broodjes bestreken met olie waar ik een teentje knoflook en fijngesneden koriander in had laten weken, verder heb ik door het deeg nigellazaad gedaan. Wow, het is zo lekker! Bedankt voor dit recept!

  • Astrid
    13 juni 2018 om 11:21

    Nou met magere kwark wil het niet lukken of misschien had ik de verhouding verkeerd, bleef een slappe plak vanbinnen. Met volle yoghurt werden het super mooie luchtige broodjes! Kwak beslag in de grillpan een dan uitsmeren bleek de beste techniek om geen yoghurtdeeg overal vastgeplakt te krijgen.

  • Pauline
    12 juni 2018 om 12:22

    Ja is echt lekker!

  • Pauline
    12 juni 2018 om 12:22

    Ik durf het ook niet te zeggen. Ik denk dat het wel lukt. Ik zou het dan in de koelkast laten ontdooien en daarna rustig op kamertemperatuur laten komen.

  • leonoor
    10 juni 2018 om 19:53

    jaaaaa! is echt iedere keer weer een succes! vorige keer een vriendje mee & toen hoorde ik van zijn moeder dat zij het deeg ook heeft moeten maken voor bij de bbq :) had ze alleen een 0 teveel gelezen, dus zat ze met kilo's deeg haha! maar heb wel gehoord dat je het kan invriezen en dan later gebruiken voor naanbrood of pizza? nog niet geprobeerd dus ben wel benieuwd of dat idd kan? iemand ervaring hiermee?

  • leonoor
    10 juni 2018 om 19:47

    bij mijn dochter zitten veel kindjes uit turkije in de klas & volgens die moeders (die echt zo mega lekker kunnen koken!) maken ze zo idd pizzabodems in turkije

  • Rit laurijssen
    10 juni 2018 om 15:01

    Zou je deze ook kunnen gebruiken als pizzabodem ??

  • Joyce methorst
    20 april 2018 om 21:59

    Zou het ook met rijstmeel kunnen?

  • Ronaldo Geven
    12 maart 2018 om 18:07

    Erg leuk idee!! Vinden de kinderen prachtig denk ik!

  • leonoor
    4 maart 2018 om 12:02

    ik maak dit deeg en neem het dan mee in de koelbox naar het strand... daar stokken zoeken en om de (schoongemaakte) punt slierten deeg draaien. boven een vuurtje bakken en dan voor de kinderen met boter/suiker/kaneel & voor ons met de za'atar dip mmmmm

  • Lennard
    13 februari 2018 om 10:49

    Heerlijk recept Pauline, dat zoiets makkelijks zo lekker kan zijn. Vooral de Za'Atar voegt veel smaak toe aan het geheel. Het naanbrood is niet aan te slepen als ik visite heb.

  • Pauline
    5 februari 2018 om 18:21

    Dat kan maar dan moet je wel bakpoeder toevoegen.

  • Laetitia
    4 februari 2018 om 18:25

    kan je zelfrijzend bakmeel ook vervangen door bloem?

  • Alice
    21 januari 2018 om 20:00

    Vandaag gemaakt! Met magere kwark (geen yoghurt in huis) en dat wilde ook goed. Met volle yoghurt ws iets lekkerder! En in de grillpan werden ze mooier dan in de koekenpan (brandde her en der wat aan), Makkelijk én snel recept! Dank je!

  • Annika
    8 augustus 2017 om 13:20

    Daar heb ik zelf helaas geen ervaring mee, je zou het kunnen proberen.

  • ANITA V B
    7 augustus 2017 om 18:35

    Ziet er goed uit! Kan de yoghurt worden vervangen door haveryoghurt? En als ik het zelfrijzend bakmeel zou willen vervangen door speltmeel en bakpoeder, weet je welke verhouding ik dan zou moeten gebruiken?

  • Dilora Toonders-Mukhtorova
    5 augustus 2017 om 13:02

    Hoi. Kun je die nanbroodjes ook in de oven bakken ipv grillpan?

  • Pauline
    3 juli 2017 om 13:50

    Een beetje oregano en knoflook is ook lekker.

  • Pauline
    3 juli 2017 om 13:43

    Jawel, alleen wordt de structuur dan wel wat steviger.

  • Braad
    3 juli 2017 om 09:40

    Kan dit ook met speltmeel (evt wijnsteenbakpoeder erbij)?

  • julie castelein
    2 juli 2017 om 23:38

    za'atar door wat kan het vervangen worden aub. zo dat het naanbrood toch een lekkere smaak heeft alvast bedankt julie

  • Laura van Leuven
    27 juni 2017 om 12:19

    Kun je dit ook maken met magere yoghurt?

  • guy
    19 juni 2017 om 22:53

    Hier hebben we ze gemaakt met karnemelk ... de yoghurt was verdwenen ... yummy ... ook varianten gemaakt met (gewoon toegevoegd aan elk deefballetje apart en dan uitgerold) : basilicum, grano padano, zwarte olijven ... 3 * yummy Denk al aan varianten met : tonijn, mozarella, pepperoni ... Naanlunchbroodje ?

  • Mariet baartz
    15 mei 2017 om 20:53

    Heb het al een paar keer gemaakt Ook op de bbq en is geweldig Met of zonder karwij zaadjes Dik of uitgerold heerlijk En zien er practig uit Ik ben een chefkok

  • Rox en Mark
    6 mei 2017 om 18:22

    Wij hebben ze net gemaakt en ze zijn echt heerlijk! Het was even een beetje geduld hebben met het deeg, maar uiteindelijk is dat goedgekomen door er een beetje olie doorheen te doen. Heel erg bedankt voor je recept! Eindelijk verantwoord genieten van heerlijk Naanbrood.

  • Marie
    3 mei 2017 om 17:13

    Ja mijn deeg was ook heel plakkerig. Ik heb er wat olie bijgedaan en daar werd het al een stuk beter van!

  • Barbara Schogt
    23 april 2017 om 19:25

    Hi Pauline, ik heb dit geprobeerd te maken maar het is (als ik deze verhouding aanhoud) enorm plakkerig en niet uit te rollen, ook niet op bakpapier of met extra meel. Heb je tips of zijn er anderen die deze ervaring ook hebben? Dank vast! Barbara

  • Pauline
    16 maart 2017 om 18:14

    Oh wat leuk dat je dit deelt. Ga het ook een keer proberen met melk.

  • Ronaldo Geven
    16 maart 2017 om 15:29

    Hoi Pauline. Ik ben gek op Indiaas eten (autenthiek van smaak!) en mag het ook graag zelf maken. Ook probeer ik er altijd lekker naanbrood bij te maken. Nus is het probleem altijd dat mijn naanbrood altijd vergeleken wordt met het naanbrood wat we altijd eten bij ons favoriete Indiaas (top) restaurant, Dat brood komt dus uit de tandoori (klei oven) Dat is echt heel erg lekker. Nu heeft de chef in de keuken mij toevallig van de week in vertrouwen verteld dat ook hij het deeg alleen maar van zelfreizend bakmeel, melk en wat zout maakt. Ik was meer dan verbaasd, viel van mijn stoel.. Het is werkelijk top van smaak.. Wanneer afgebakken bestrijkt hij het alleen nog met wat roomboter (dus geen ghee,!! ) en knoflook. Dus je begrijpt hem al, ik ga van de week maar weer is even en lekkere chicken jalfrezi of Tikka masala maken om het naanbrood van zelfreizend bakmeel.te proberen!

  • Emmyrel Kersten
    14 maart 2017 om 19:41

    Hallo Wanda, Ik heb dit recept al diverse malen gemaakt en hiervoor inderdaad een gewone koekenpan gebruikt, het resultaat was prima.

  • Pauline
    5 december 2016 om 13:43

    Wat leuk om te horen.

  • Renée Hut ter Telgte
    2 december 2016 om 18:43

    Hoi, ik heb vanmiddag de broodjes gemaakt in een gewone anti-aanbakpan, en het resultaat was super!! Zodra de bovenkant bubbelt, de broodjes omdraaien en dan niet te lang de andere kant, anders worden die bubbels zwart. Geweldig recept, Pauline!! Heerlijk zitten eten met 2 soorten dahl

  • Annika
    4 november 2016 om 09:23

    Hi Wanda, ik denk dat het wel kan. Je krijgt dan alleen geen ribbeltjes in het brood. Ik heb er zelf geen ervaring mee, maar ik zou het gewoon eens proberen.

  • Wanda Ott
    3 november 2016 om 09:33

    Hi Pauline,

    Ik heb een vraagje. Kan je deze broodjes ook in een standaard koekenpan maken. Ik heb helaas geen grillpan maar ik wil het recept wel graag proberen. Lijkt me heerlijk.

    Groetjes, Wanda

  • Haya
    18 oktober 2016 om 12:02

    Heerlijk! Al eens geprobeerd volgens dot recept! Zijn de verhoudingen hetzelfde als we het met speltmeel willen maken? Moet er dan ook bakpoeder in?

  • Anne
    19 augustus 2016 om 13:41

    Top recept, maar ik maak ze wel altijd met minder zout. In je recept geef je 7 gr. zout aan voor 8 stuks. Advies vanuit de nierstichting is maximaal 6 gram per dag per persoon. Daar kom je al vrij makkelijk aan door gewoon brood, smeersels, etc. te eten. Nu zit je al bijna aan 1 gram zout per broodje... Ook lekker om door het deeg te doen: venkel of anijszaadjes!

  • Pauline
    14 juni 2016 om 21:51

    Dan zou ik water gebruiken. Kokos kan ook maar heeft wel een uitgesproken smaak.

  • Bernadette
    14 juni 2016 om 13:10

    Beste Pauline, zou kokosyoghurt een optie zijn? ivm koemelkallergie... alvast dank! Super recepten hoor!

  • M.a
    21 april 2016 om 13:26

    Ziet er heerlijk uit, zou het ook te maken wezen met kwark? Heb ik toevallig in huis

  • Ilona
    20 april 2016 om 13:10

    Top recept! Smaakte heerlijk met wortelhummus als gezonde lunch.

  • eefje
    27 februari 2016 om 15:32

    Dit is echt een super recept. Wij hebben het al een paar keer gemaakt. Zelf gebruiken we voor het insmeren wat knoflookolie en de thyme/knoflook kruidenmolen van Nicolas Vahe. Echt een aanrader! :)

  • John
    20 januari 2016 om 23:54

    Ik ga dit morgen maken voor een opdracht voor school.
    Ik heb had het vanavond geprobeerd het was Heerlijk!

  • Ingrid Timmermans
    20 januari 2016 om 19:16

    Zo simpel en zo ontzettend lekker! Ik heb 2 eetlepels geroosterde karwijzaadjes door het deeg gekneed. En de olie gekruid met komijnpoeder en knoflook. Dit is een blijvertje!

  • Petri
    16 januari 2016 om 18:25

    Hoi Pauline,

    Dit was echt heerlijk! Iets meer bloem toegevoegd anders plakte het erg,

  • Annika
    7 januari 2016 om 09:44

    Yum, dat klinkt goed!

  • Micky
    6 januari 2016 om 22:46

    Yes dit zocht ik! Ik heb wat verse koriander en grofgehakte knoflook aan één kant erin gerold. Echt heerlijk samen met Indiase butter chicken en gestoomde groente! :)

  • Jarka
    3 januari 2016 om 17:07

    Beste Jaendrine, wil je het recept voor glutenvrij naanbrood laten weten? Dank

  • Dorien
    3 januari 2016 om 16:26

    De broodjes waren heerlijk. Ze worden hier in huis nu vaak gemaakt. Het grappige is dat als je ze dun uitrolt, bakt en een beetje laat afkoelen, dat ze dan dun en zacht worden, net als roti. Ze waren nog lekkerder dan het originele roti recept dat ik laatst probeerde, waarbij ik gist moest gebruiken en deze zijn zoveel sneller en simpeler! Bedankt voor t recept!

  • Sara
    31 december 2015 om 07:59

    Mijn deeg was ook plakkerig. Ik besmeerde mijn handen met zonnebloem olie en zo kon ik 8 balletjes vormen. Ook het aanrecht en de deegroller had ik besprenkeld met zonnebloem olie. Ik zou dit proberen I. P.v. teveel extra bloem toevoegen. Dan worden de broodjes al gauw harder. Gr. Sara

  • Sara
    30 december 2015 om 15:05

    Wat een heerlijke zachte broden! Ik heb de helft witte bloem en de helft volkoren bloem genomen. Hierdoor had ik iets meer Griekse yoghurt nodig. Ik heb twee eetlepels zonnebloem olie toegevoegd aan het deeg. Zo blijven de broodjes ook na afkoelen nog heerlijk zacht. Je blog is super! Ga zo door. Groetjes Sara

  • Annika
    23 december 2015 om 09:25

    Vaak helpt het als je dan wat extra meel toevoegt.

  • Joyce
    22 december 2015 om 19:27

    Vandaag deze heerlijke broodjes bij zelfgemaakte pompoensoep gegeten. Was heerlijk. Alleen was het deeg erg plakkerig waardoor ik het niet kon uitrollen. Wat doe ik fout? Zo moeilijk is het recept namelijk niet :p

  • Ella
    26 november 2015 om 19:31

    ?? Hallo,we hebben gesmuld met dit brood bij de pasta,de kruiden bij A.H gekocht van John Boer ook lekker erop.
    Zonder meer een succesbrood.
    Dank voor het recept.
    ?? groeten van Ella

  • Irma
    26 november 2015 om 14:15

    Ik heb net 2 broodjes gemaakt als test... smaakt goed ik moet ze alleen nog iets dunner uitrollen... daNnk je wel voor dit recept!

  • Jeandrine
    26 november 2015 om 12:08

    Ik heb ze glutenvrij gemaakt, ging super en heerlijk!

  • Mieke
    18 november 2015 om 18:51

    Ik hou van brood, maar ook van simpele recepten en dat gaat vaak niet samen. Gist en rijzen enzo... Toen vond ik dit recept. Ik had er weinig vertrouwen in... Yoghurt en zelfrijzend bakmeel? Echt? Maar het werkt! Superleuk! En lekker. Ik heb geen za'atar gehaald. Ik heb gedroogde koriander en komijn door het deeg gedaan en extra paprikapoeder doir de kruidenolie.

    Geslaagd experiment! Heel lekker en makkelijk, zo heb ik het graag! En ik heb je blog even opgeslagen, want er staan veel meer leuke dingen op.

  • Pauline
    13 oktober 2015 om 11:43

    Haha oeps :)

  • W. Koster
    12 oktober 2015 om 18:22

    Wat een leuk recept! Zo makkelijk en erg lekker. Vanavond gegeten met zelfgemaakte humus en een yoghurt-komkommer salade. Ook de kinderen vonden het een succes!
    (alleen stond het huis blauw omdat de grilplaat nogal walmde, oeps..)

    Hartelijk bedankt voor dit recept! Superleuke site, mijn complimenten!

  • Rosa
    10 september 2015 om 07:16

    Naan moet een beetje taai/hard zijn, niet super hard natuurlijk, je moet het met moeite kunnen breken

  • Rosa
    10 september 2015 om 07:14

    Femke, als je deeg, mooi zacht is, heb je niet eens een deeg roller nodig

  • Rosa
    10 september 2015 om 07:12

    Sorry, ik wil je niet corrigeren, maar de Indiase naan brood wordt niet met zelfrijzend bakmeel gemaakt, maar met gewoon bloem,
    Neem me niet kwalijk en ik weet het niet beter, maar dit is de waarheid

  • femke
    2 september 2015 om 17:53

    Ze zijn zeer goed gelukt ,, had alleen geen deegroller meer ;-) oplossing bolletje tussen twee bakpapier vellen leggen . even plat maken met de hand en daarna een grote sinaasappel gebruikt als deeg roller , het werkte perfect hahaha straks verder afmaken met wat frutsel erop en een soepje erbij ,, ik zie er naar uit om op te smullen

  • Marielle
    5 juli 2015 om 19:51

    We hebben gesmuld. Za'atar bij de Albert Heijn gekocht van Jonnie Boer. En het deeg zelf gemaakt met bloem, bakpoeder, volle yoghurt en zout. Ik had bij de bereiding van het deeg alvast 4 theelepeltjes met de kruidenolie gedaan. Erg lekker! Handig ipv een grillpan een grill-/panini ijzer. erg leuk je site en ga binnenkort nog wat recepten uitproberen :) Tnx!

  • Pauline
    27 juni 2015 om 21:06

    Dat kan wel, alleen is de structuur van meel anders dan van bloem.

  • Cato
    26 juni 2015 om 23:10

    Hoi Pauline, kan je dit ook met volkoren meel maken? Gr

  • Mylène
    10 juni 2015 om 22:13

    Wat een super lekker recept en zo gemakkelijk te maken. Heerlijk

  • Pauline
    27 mei 2015 om 19:20

    Ja dat kan wel.

  • lisa
    26 mei 2015 om 21:23

    Beset Pauline,

    Kan je dit recept ook met magere yoghurt maken?

    Groetjes, Lisa

  • lisa
    26 mei 2015 om 21:22

    Beset Pauline,

    Kan je dit recept ook met magere yoghurt maken?

  • Esther
    13 mei 2015 om 17:52

    Beste Pauline,
    Het lijken me heerlijke broodjes en wil ze graag ook gaan maken. Maar als ik in plaats van zelfrijzend bakmeel, volkoren speltmeel wil gebruiken, moet ik er dan bakpoeder aan toe voegen en zo ja: hoeveel?
    Gr. Esther

  • Yael
    11 mei 2015 om 14:21

    Gisteravond gemaakt voor bij de Indiase maaltijd, ze waren heeeeerlijk, fantastisch recept!

  • Nora
    9 mei 2015 om 22:35

    Wow, ik heb ze net gemaakt en ze waren heerlijk! Dat had ik niet verwacht met maar 2 ingrediënten!

  • Jennuz
    1 mei 2015 om 14:03

    Heel makkelijk en super lekker. Heb het bij Indiase Tikka Massala gemaakt. Lekker in de saus dippen.

  • Darinka
    27 april 2015 om 18:34

    Echt zo lekker was op voor dat je het door hebt de kinderen vinden het lekkerder dan stokbrood bij de bbq

  • Rosalie
    26 april 2015 om 14:28

    Geweldig recept!! Naanbrood staat echt bovenaan mijn comfort food lijstje, alleen had ik tot nu toe nog geen goed snel recept voor thuis. Heel erg bedankt! We hebben er lekker van gesmuld met een heerlijke komkommerraita!

  • Pauline
    26 april 2015 om 13:36

    Iets langer kneden. Of net iets meer bakmeel toevoegen.

  • Charlot
    26 april 2015 om 10:13

    Gisteren gemaakt, was erg lekker! Het deeg bleef echt heel erg plakkerig dus ik heb er veel meer bloem bij gedaan. En ik had ze ook een beetje te dun gerold, dus ze waren erg hard geworden. Maar toch was het erg lekker!

  • Sandra
    26 april 2015 om 08:05

    Heel lekker en zo klaar!

  • Nadine Bakker
    25 april 2015 om 17:20

    Ik probeerde dit te maken maar mijn deeg bleef ontzettend plakkerig en werd niet één massa zoals op de foto.. Doe ik iets verkeerd? Heb zelfrijzend bakmeel gebruikt en magere yoghurt volgens de aangegeven hoeveelheid..

  • Meibloempje
    23 april 2015 om 21:27

    Superlekker en supermakkelijk! Bedankt voor dit recept. Heb het met speltbloem en bakpoeder gemaakt, de helft van het recept was genoeg voor zes broodjes,

  • Sophie
    23 april 2015 om 19:45

    Echt heel cool en lekker! Ik heb net zelf gemaakt met paprika hummus. jummie

  • Pauline
    23 april 2015 om 10:15

    Je kunt het proberen. Ik denk dat het met spelt wel gaat lukken.

  • Pauline
    23 april 2015 om 10:14

    Gewoon van IKEA en het is idd een pan voor op je gasfornuis.

  • Pauline
    23 april 2015 om 10:13

    Ja fijn he? ik ben ook hooked.

  • Alex
    22 april 2015 om 13:06

    Oh wat een fijn recept, dank dank dank!! Zojuist gemaakt met half yoghurt, half water, volkorenmeel en bakingsoda, in de koekenpan. Was al lang op zoek naar een makkelijk en snel recept voor naanbrood dus dit blijft zeker een blijvertje! En o, wat zijn die Za'atar kruiden heerlijk :)

  • Lydia
    22 april 2015 om 11:15

    Hoi Pauline, waar heb je die grillpan vandaan? En zie ik het nou goed, dat je die gewoon op je gasfornuis hebt gezet? Alvast dankjewel!

  • irene
    22 april 2015 om 06:33

    Ik ben dol op eenvoudige low budget recepten zoals deze. Dankjewel!

  • miss pixie
    21 april 2015 om 21:54

    Yumyum.

    Zou dit ook lukken met volkoren speltbloem en een theelepeltje bakpoeder denk je?

  • Alcinda
    21 april 2015 om 20:52

    Super!! Ik ga dit snel uitproberen en leuk dat je met de kruidenolie zo kan variëren!

  • Bente
    21 april 2015 om 20:28

    Yum! Heber net even snek 4 van gemaakt en ze zijn heerlijk! Voor de mensen met allergie voor melk (zoals ik) je kunt ze ook prima met soja yoghurt maken! Omen zonder grillen lukte ze bij mij ook! Maar wel iets minder mooi dan die van jou

  • Anna-Karina
    21 april 2015 om 15:51

    Lijkt me ook doenlijk in een koolhydraatarme versie: amandelmeel/kokosmeel, yoghurt en bakpoeder. Ik hou je op de hoogte ;-)

  • Anja
    21 april 2015 om 15:23

    Wat een makkelijk recept! Mijn naanbrood moet inderdaad 3 uur rusten. Ik ga dit zeker proberen!

  • Iris
    21 april 2015 om 11:42

    Oh wat lekker! Dit moet ik snel eens proberen. Ik heb nog een potje za'atar staan, maar ik weet nooit zo goed wat ik ermee moet doen.

  • Hanneke
    21 april 2015 om 11:17

    Super makkelijk recept ik heb hem net gemaakt wel met magere yoghurt en Italiaanse kruiden erdoor. Zou graag jou kookboek willen dus heb de link gedeelt op Facebook zodat mijn familie weet wat ik graag voor mijn verjaardag wil

  • Wendy
    21 april 2015 om 10:45

    Vraagje, waar heb je die witte, kleine deegroller vandaan? Ziet er handig uit.

  • Pauline
    21 april 2015 om 09:20

    Ik weet het niet, heb het zelf niet geprobeerd. Voor mij werkt gewoon tarwe het beste, maar je kunt het proberen.

  • Pauline
    21 april 2015 om 09:19

    Ik denk dat je het zelfs op de bbq kunt maken, lijkt mij een leuk experiment.

  • Pauline
    21 april 2015 om 09:19

    Ja ik hou van makkelijk :) En haha sorry! Gelukkig kan je er nog even mee vooruit!

  • Ellen
    21 april 2015 om 09:06

    Mmmm lekker! :)

  • Linda
    21 april 2015 om 08:53

    Hi Pauline, wat een makkelijk recept zeg. Die van mij moet nl paar uur rusten, dus ga die van jou eens proberen. En dat kruidenmengsel lijkt mij zalig. Door jou ben ik nu ook fan van Za'atar. Voor eeuwig verpest door Souq, lust vast geen andere meer. Zalig door de labne zeg. X

  • All about good food
    21 april 2015 om 08:43

    Wat een heerlijk simpel recept! Lekker voor bij de BBQ, ik ga het snel een keer maken.

  • Sara
    21 april 2015 om 08:16

    Ja goede vraag susanne! Kan je het ook vervangen voor iets anders? Boekweit of quinoameel?

  • Margot
    21 april 2015 om 07:37

    Wat fijn dat je hier zo weinig voor nodig hebt! Ik sla 'm op!

  • Linda delichef
    21 april 2015 om 07:35

    Wat een superleuk recept! Snel eens proberen :)

  • Dita
    21 april 2015 om 07:08

    Wat handig en lekker lijkt me!

  • susanne
    21 april 2015 om 07:04

    Zou t ook kunnen als je de bloem vervangt door quinoameel of kikkererwten meel?

  • gerhilde maakt
    21 april 2015 om 06:58

    Supergemakkelijk, leuk idee!

Reactie plaatsen