Menu
beschuit-met-muisjes.jpg

My life in pictures April #2

Mijn hemel wat was april druk. Althans voor mij dan. Veel persevents, veel afspraken, boekdingen en vooral veel schrijven, koken en video’s maken. Mag ik weer op vakantie? Kidding! Het goede nieuws is, dat het alleen maar hele toffe dingen zijn die ik doe. Kijk je mee naar mijn maand?

my life in pictures

Mijn maand begon op de culi perslunch georganiseerd door Marcus Polman. Dit is de crème de la crème van de persevents. Het is eigenlijk een hele grote markt, in de Kookfabriek, waar alleen maar producenten van foodmerken staan. Super leuk om op deze manier kennis te maken met nieuwe producten. En om je collega’s weer te zien, want heel culi schrijvend Nederland is hier wel bij aanwezig. De volgende keer neem ik een aanhanger mee voor de goodybag, want die wordt ook ieder jaar groter en voller.

my life in pictures

Op de perslunch sprak ik o.a. met Edwin van Desem & Zo. Leuke man en hij maakt verrukkelijk brood. Zoals dit notenbrood dat hij samen met Wouter van Laarhoven ontwikkelde. En hij heeft nu ook een eigen lijn met meel en bloemsoorten. Nee die man zit niet stil.

my life in pictures

Ook werden de nieuwe boeken gepresenteerd die komend jaar uit gaan komen. Leuk dat de boeken van internationale bloggers nu ook in het Nederlands vertaald worden zoals dit boek van Top with Cinnamon. Het is vanaf juni verkrijgbaar via Becht. Ook zag ik het boek van Sarah My new roots liggen en proefde ik goddelijke brownies uit Powerfood 2 van Rens Kroes. Ik zal de recensies uiteraard nog met jullie delen.

my life in pictures

Ik was voor een afspraak in Amsterdam en ik parkeer mijn Uit Pauline’s Keuken mobiel altijd netjes aan de gracht. Meteen even reclame maken voor mijzelf 🙂

my life in pictures lovechock

Ik ging naar het Lifestylelab dat jaarlijks georganiseerd wordt door Miss Publicity en daar proefde ik o.a. de happy makers chocolade van Lovechock. Ik sprak met de  founder van dit merk. Een vrouw vol passie voor goed eten. Inmiddels is Lovechock zo groot geworden dat ze een fabriek gaan openen. Maar de chocolade blijft gewoon goed,  lekker raw, puur natuur en zonder zooi. Mijn favoriet zijn de rocks met kokos en rozijnen. Je kunt deze chocola onder andere bij de Tuinen kopen.

my life in pictures

Hoe leuk is dit? Mijn lieve collega Monique van Culy.nl heeft samen met AH to go een ontbijtshaker samengesteld. Het klinkt misschien een beetje gek, spinazie in de ochtend, maar hij is super lekker. Gevuld met boekweit, kokos, mango en chocola. De vanilleyoghurt dressing maakt het helemaal af. En hij doet het ook goed als toetje, heb ik zelf ondervonden. Nu verkrijgbaar dus bij AH to go. 

my life in picturesWorden jullie ook zo gelukkig van het mooie weer? Ik wel! En dus ging de barbecue aan. Ik maakte wat sardientjes schoon, yes ik kan dat en marineerde ze lekker met wat peper, knoflook en citroen. Jullie krijgen het recept nog van mij.

uit paulines keuken design

En toen ging mijn nieuwe design live! Ik ben er super blij mee. En het grote voordeel is, dat hij nu helemaal responsive is. Dat betekent dat je hem extra goed kunt lezen op je mobiel. De app is de volgende stap, we werken nu hard aan een nieuw jasje en een verbetering van de functies.

my life in pictures vt wonen

Dit vind ik zo leuk. Het Uit Pauline’s Keuken kookboek stond bij de favorieten van VT Wonen. Heb je mijn kookboek al? Bestellen kan hier. 

my life in pictures 24 kitchen and cottages

Ik ging samen met Brenda, Sabine en Monique naar het 24 Kitchen and Cottages weekend. Ik wilde een vlog maken, maar dit bleek halverwege de dag toch niet zo handig. Ik vind het lastig om hier wat over te zeggen, want ik vond het persoonlijk geen aanrader. Het was heel gezellig met de meiden, maar dit event was gewoon niet mijn ding.  Nou heb ik hier wel een aantal kanttekeningen bij. Dit was de eerste keer Center Parcs voor mij en ik ben klaarblijkelijk geen Centerparcs meisje, de huisjes zien er op de foto toch altijd een stuk mooier uit, dan in het echt. Het tweede puntje is dat ik geen workshops heb gevolgd omdat ik een hele drukke week had gehad en ik liever gewoon wilde genieten. Ik denk dat de workshops zeker van toegevoegde waarde waren geweest, het kookcollege van Rudolp was bijvoorbeeld heel leuk en leerzaam, maar zonder de workshops viel het dus een beetje tegen.

my life in pictures 24 kitchen and cottages

Het foodtruck festival bestond uit 5 wagens en verder was er niet zoveel te doen. En dat vond ik dus jammer. De pizza’s van de foodtruck waren erg lekker, maar wel vrij duur, ruim 8 euro voor 1 pizzaatje. En het eten op het park was verder niet bijzonder. Het ging fout met onze reservering bij Nonna’s en het eten was gewoon niet wat ik ervan verwacht had. Maar zoals ik al zei, ben ik geen Centerparcs type en kan het dus voor een ander wel heel leuk zijn. Omdat ik altijd eerlijk tegen jullie wil zijn deel ik dit dus toch. Ondanks dat ik geen goed beeld kan geven omdat ik geen workshops heb gevolgd.

my life in pictures tijn akersloot

Ik ging lunchen met Annika bij Tijn Akersloot in Zandvoort. Een van mijn favo strandtenten.

my life in pictures seinfestijn

En ik bracht eindelijk weer eens een bezoekje aan het Seinfestijn. De leukste feelgood markt van Haarlem. Deze markt wordt al jaren georganiseerd door Hééérlijk en word iedere editie leuker. Ik kocht een hele toffe kalender bij Accessorize your home en super lekkere olie en azijn bij Simones Kitchen. 27 september is de volgende editie, zet alvast maar in je agenda.

my life in pictures nice

Hoe leuk! Ik ging samen met Laura ijsjes maken met Nice bij Beter en Leuk. Ken je hun fruitijsjes al?, ze bestaan voor minimaal 80% uit echt fruit, super lekker. Ik zal mijn tips en tricks nog met jullie delen.

cantina 023

Het enige dat Haarlem nog miste was een goed Mexicaans restaurant. En gelukkig is Cantina 023 nu daar! Een dikke vette aanrader. Alles wordt versgemaakt en dat proef je terug. Ik zal binnenkort nog een uitgebreid report met jullie delen. Maar mocht je je niet in kunnen houden, ga dan vast proeven.


groene smoothie

Ik ging een dagje naar Groningen omdat mijn lieve vriendinnetje bevallen is van een heel leuk meisje. En ik ontdekte nog snel wat nieuwe hotspots in de stad. Wat is Groningen leuk geworden zeg. Ik kom er vandaan dus ik ken de stad op mijn duimpje. Maar er zijn inmiddels heel veel leuke nieuwe plekken bij gekomen. Zo lunchte ik bij No. 25, bracht ik een bezoekje aan de hippe conceptstore Holtbar en shopte ik bij Laif en Nuver! Super leuk om je oude stad zo weer opnieuw te ontdekken.

sprout of the box

 

En toen ik weer thuis kwam, lag dit in de brievenbus. Hoe cool! Het zijn moestuinplantjes die gewoon per post verstuurd kunnen worden. Ik heb een mix van snacktomaten, snackkomkommers en mini paprika’s. Ik ben benieuwd hoe ze het gaat gaan doen. Je kunt deze moestuinpost bestellen bij Sprout of the box. Leuk ook om cadeau te doen!

Zo dit was april alweer! En nu is het Kingsday. Wat zijn jullie plannen? Ik ben niet zo’n party hardy. Ik ga naar het tuincentrum met mijn moeder en aan de slag met mijn moestuin. Living on the edge!

Verder staan er weer leuke dingen op de agenda. I’ll keep you posted.

Volg mij ook op Instagram en Facebook voor nog meer behind the scenes.

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan