Menu

My life in pictures April #1

En zien jullie het? Mijn nieuwe design is live! Achter de schermen was ik hier, samen met Dutchwyse, al een tijdje mee bezig. Het is niet zo gek veel veranderd, want ik ben nog steeds dol op mijn kleuren. Maar het belangrijkste verschil is dat de site nu extra goed leesbaar is op mobiele telefoons en Ipads. En dat is natuurlijk super handig, aangezien we toch de helft van de tijd op onze telefoons zitten toch? Het kan zijn dat er hier en daar nog wat kleine foutjes staan, laat het dan vooral weten via social media. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Maar nu over naar mijn diary.

Ik vond het begin van deze maand leuker dan nu…. Begin april zat ik nog lekker op Curaçao. Lekker eten, drinken en niets doen, precies wat ik nodig had. Eenmaal thuis moest ik meteen weer aan de bak en dat was best even wennen. Ik ben heel gevoelig voor jetlags, dus het duurde wel even voordat ik weer in mijn ritme zat. Maar het is goed gekomen, kijk zelf maar.

tips curaçao

Lekker ontbijten aan het strand bij Papagayo Beach. Ik kom zeker nog eens terug. Normaal zijn wij van de wat actievere vakanties, veel stedentrips en roadtrippen, maar zo’n “helemaal niets doen vakantie” is mij uitermate goed bevallen. Hier kan je deel 1 van mijn foodie avonturen teruglezen. Deel 2 (met heel veel tips) komt donderdag online.

haarlems dagblad

Ondertussen stond ik met een uitgebreid interview in het Haarlems Dagblad. Voor de Haarlemmers onder ons, 9 mei signeer ik van 13.00 tot 15.00 bij boekhandel De Vries. Komen jullie langs?

culy festival

Ik had mijn vakantie precies zo ingericht dat ik net op tijd terug was voor het Culy Food Festival. En dat was tof! Heb je de vlog al gezien?

koffietijd

Dit was leuk! Koffietijd vierde haar 5e verjaardag! En ik mocht speciaal voor Pasen iets lekkers koken in de keuken met Caspar. Heb je het item gemist, je kunt het hier terugzien. Mijn item begint bij 2.20.

paasbrunch

Annika wordt al steeds meer een keukenprinses. Zij verzorgde de paasbrunch deze keer. En maakte croissantcups met ei en homemade cinnabunnies. Super lekker.

gezond eten mag

Ook leuk, een hele spread in Gezond eten magazine. Het blijft toch heel bijzonder om jezelf in tijdschriften en kranten terug te zien.

food we love box

Ik deelde het al even op Instagram. Maar er komt een Food we Love box aan van niemand minder dan…. mijzelf. Hoe cool is dat? Het wordt leuk! Hoewel je van de box van deze maand van Chef Joris ook heel gelukkig wordt. Bestellen kan hier.

adfactor

Zoals jullie weten heb ik campagnes op mijn site draaien. Deze gesponsorde posts zorgen ervoor dat ik dit werk fulltime kan doen. Halleluja! Ik werk hiervoor samen met Adfactor. Zij verzorgen het zakelijke gedeelte hiervan waardoor ik mij volledig kan richten op de inhoud. Eens per jaar houden ze een borrel, waarbij alle aangesloten bloggers aanwezig zijn. Zo ook afgelopen week en dat was weer super gezellig met mijn lieve collega bloggers van 2WMN, De Groene Meisjes, Chicks love food en Laura’s Bakery.  En net als altijd was het eten weer dik in orde.
Joe seph's

De postbode en ik zijn dikke vrienden geworden de afgelopen jaren. Vrijdag stond hij weer op de stoep en deze keer met popcorn van Joe & Seph’s. De salted caramel is mijn favoriet. Je kunt het o.a. kopen bij Shell.

ubuntu beachOh jongens hier word ik toch een partij gelukkig van. Vrijdag was ik met mijn bloggende vriendinnetje Hare Maristeit bij Ubuntu Beach in Zandvoort. Wat een heerlijke dag! Lekker lunchen, koffietjes drinken en borrel met spa rood en Fritz limo. Blijer kun je mij niet maken. Ok een schaaltje bitterballen had niet misstaan.
signeren

Jaaa signeren is zo leuk! Afgelopen zaterdag was ik bij Van Stockum in Den Haag. Ik had de citroen-yoghurtcake en de couscous uit mijn kookboek meegenomen. Heb je mijn boek al? Er staan 100 nieuwe recepten in, die niet op het blog staan of komen. Bestellen kan hier. 

Zo dat was hem alweer! Vandaag heb ik een heel leuk persevent. Ik ga straks naar de Culi Perslunch, waar allemaal foodies bijeen komen. Donderdag heb ik weer een leuk event en zaterdag en zondag zit ik een heel weekend met de girls in Centerparcs, voor het weekend van 24 Kitchen en Cottages. Wie gaat er ook?

Volg mij ook op Instagram en Facebook voor nog meer behind the scenes.

Heb je mijn kookboek al? Bestellen kan hier. 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

14 reacties

 • Ger
  13 april 2015 om 22:13

  De nieuwe lay out is prachtig. De paas tafel zag er heerlijk uit, complimenten voor je zusje.

 • uitpaulineskeuken
  13 april 2015 om 21:27

  De app doet het nu als het goed is ook weer. Nu de website gedaan is, gaan we verder met de app. Dus dat komt ook goed!

 • uitpaulineskeuken
  13 april 2015 om 21:27

  Dankjewel, extra leuk om van jou te horen :)

 • uitpaulineskeuken
  13 april 2015 om 21:26

  Oh nee wat jammer :) Maar ik zie je vast snel weer!

 • Roos
  13 april 2015 om 18:23

  Wat onwijs leuk die laatste foto! En wat is je lay-out prachtig. :) X

 • Reny
  13 april 2015 om 16:33

  Oh nee, ik heb gemist dat je zaterdag in Den Haag was! Ik ben de halve dag in de stad geweest.... had ik geweten dat je er was, had ik zeker even binnengelopen! Wat een leuke foto's, je straalt helemaal!

 • Margot
  13 april 2015 om 16:23

  Wat is je lay-out mooi zo en toch lekker herkenbaar!

 • Het Sushimeisje
  13 april 2015 om 15:17

  Wat leuk dat je in zo veel media te zien was!
  Heeft dit je ook extra bezoekers/volgers opgeleverd? Ben ik altijd zo nieuwsgierig naar ;)

 • Evelyne
  13 april 2015 om 12:43

  Hoi Pauline,
  Ziet er super uit!!
  Idd beter te lezen op m'n mobiel wat superhandig is. Ook ik kon de meeste afbeeldingen niet zien... Helaas. We heb ik je eindelijk bij koffietijd gezien, leuk! Nog de puntjes op de i (denk ik) en dan kokkerellen we vrolijk verder met je recepten.

 • Yamina
  13 april 2015 om 12:34

  De lay-out is mooi geworden, ik zie alleen de meeste afbeeldingen niet. Ik heb hem al een paar keer opnieuw geladen maar het probleem blijft. Ik gebruik trouwens Safari als browerser.

 • Jacqueline
  13 april 2015 om 11:58

  Hoi Pauline,

  Complimenten!! De lay-out is leuk en mooi.

 • Angela
  13 april 2015 om 10:48

  Hai Pauline,
  Het is inderdaad mooi geworden, lekker strak. Alleen wel jammer dat je app zowel op iphone als ipad niet meer op te halen is. Dus dat beter leesbaar.... er is niets te lezen ;-(

 • Ellen
  13 april 2015 om 10:07

  Wat een leuke lay-out! Lekker strak allemaal. Het eten deze maand zag er overigens ook weer fantastisch lekker uit

 • Sanne
  13 april 2015 om 09:35

  Hi Pauline, wat is het mooi geworden zeg. En wat een leuke maand alweer.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.