Menu
my-life-in-pictures-41-710x380.jpg

My life in pictures Maart #2

En toen was maart alweer voorbij! Ik ben as we speak nog op Curaçao. Niet om jullie jaloers te maken hoor, maar heb je mijn Instagram foto’s al gezien? Deze diary is dus ook niet helemaal compleet. Afgelopen donderdag ben ik in het vliegtuig gestapt, dus alles was je hier nu ziet is in de 1,5 week ervoor. Mijn food foto’s van Curaçao ga ik uiteraard ook met jullie delen, maar nu eerst nog een overzichtje van maart in Nederland.

smoothie

Yes! Deze tweede helft van Maart begon gelijk goed. De tweede druk van mijn boek komt eraan! Dit is het beste nieuws wat je als kookboekenmaker kunt krijgen. Heb jij het boek al? Je kunt hem hier bestellen.

stadskantine amsterdam

Maurits is niet alleen mijn allerliefste maar hij is ook mijn business partner in crime. Ik neem hem vaak mee naar zakelijke afspraken zoals hier bij de Stadskantine in Amsterdam. De Stadskantine op de Van Woustraat is echt een leuk concept trouwens als je low profile wat wilt eten of gewoon lekker wilt werken onder het genot van lekkere koffie.

my life in pictures  5Deze bar is echt zo lekker. Ik kocht hem bij Stach food. Where else? Er zit havermout, kokos en banaan in en hij is gezoet met agavesiroop. Yum!

kuhicha haarlem

Ik ontdek steeds meer leuke winkeltjes in Haarlem. Deze tip kreeg ik van Elle van Coeur Blonde. Kukicha is een leuke conceptstore, met allemaal hebbedingen. Ook ideaal voor cadeautjes. En je kunt er koffie drinken. Ik hou van zulke plekken!

staal haarlem

Even lunchen bij één van mijn favo hotspots in Haarlem: Staal. Ik kon weer eens niet kiezen, dus deelden we een broodje zalm en een broodje met geitenbrie. Zo lekker!

tafel barbecueHoe cool is deze tafelbarbecue? Ik hou van design! Ik mocht van XD Design een cadeautje uitzoeken. Kwam dat even goed uit, met Mau zijn birthday in het vooruitzicht. Een tafelbbq stond hoog op zijn, en ook mijn, lijstje. Oh en uiteraard kreeg Mau ook nog een ander cadeautje van mij, namelijk de vakantie naar Curaçao. Niets te klagen heeft die man van mij. Ik trouwens ook niet 🙂
nespresso

De horror, de koffie was op! Gelukkig heb ik boven nog een Nespresso apparaat staan. En ook nog wat cupjes, yes!  Ik ben serieus van slag als de koffie op is. Datzelfde heb ik met bananen en kwark. Herkenbaar?

editen imovie

Voor mijn vakantie moest ik nog even heel hard aan de slag. Want de blogs en video’s gaan natuurlijk gewoon door.

vinnies

Even koffie drinken met mijn lieve vriendinnetje Madelon bij Vinnies Deli in de Haarlemmerstraat. Altijd fijn bij Vinnies.

pakketjes

Ik schaam mij soms best wel ten opzichte van mijn buren. Ze nemen regelmatig pakketjes van mij aan. En dat neemt soms extreme vormen aan, zoals afgelopen vrijdag.

fucking perfect

Yes ik ging naar Fucking Perfect, de docu over Sergio Herman. Ik vond het een indrukwekkend en ook onroerend verhaal. De drang naar perfectie is zo groot, dat hij gewoon vergeet te leven. Ik heb echt diep respect voor die man. Dag in dag uit op dat niveau presteren is gewoon topsport. En als het eenmaal in je zit, dan haal je dat er ook niet zo weer uit. Aanrader dus.

cheesecake recept

Hiep hiep hoera. Maurits was jarig en wilde iets met chocola. Of ik brownies wilde maken? Natuurlijk schatje, maar dan wel met een cheesecake topping er bovenop.

hout haarlemVoor Mau zijn verjaardag gingen we uit eten bij Hout in Haarlem. We hebben wederom genoten van een heerlijk avondje. Vooraf had ik een rouleau van Vitello tonnato, als hoofdgerecht een USA steak met deconstructed hutspot en als nagerecht een mango dessert met kinder bueno ijs. Yum!
koffer

En dit is de laatste foto, koffers gepakt, klaar om te gaan. Ik moet eerlijk bekennen dat ik er ook wel even aan toe ben. Even een weekje niet werken 🙂

Hou ook mijn Instagram in de gaten voor nog meer behind the scenes. Ik zal natuurlijk af en toe een zonnig plaatje met jullie delen.

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan