Menu

My life in pictures Maart #1

In de laatste My life in pictures vertelde ik jullie al dat ik het voortaan tweewekelijks ga doen. Ik heb zoveel foto’s die ik met jullie wil delen. En dan kan ik niet wachten tot het einde van de maand. Daarom nu een foto diary van de eerste twee weken van maart. Vinden jullie dat leuk? Voor mij hele spannende weken, want afgelopen dinsdag was natuurlijk mijn boeklancering. Kijk je mee naar de eerste helft van deze zonnige lentemaand?

showhome

Showhome was bij mij op bezoek voor een binnenkijker. De foto’s van mijn huis en het complete interview kun je hier lezen. Inmiddels heb ik een ander vloerkleed gekocht, want die oude was toch iets te klein voor onze woonkamer. Allemaal de schuld van mijn styliste 😉

lite dark

Ik was in Amsterdam voor een afspraak met mijn uitgeverij. Meestal wip ik dan even bij Lite Dark naar binnen voor een bieten, wortel, appel, gember en citroensapje.

caesar salade

Ik zit in een Caesar salad fase. Tot nu toe vind ik die van Stach Food het lekkerste. En natuurlijk mijn zelfgemaakte Caesar.

lunchen

Maurits en ik hadden een afspraak met mijn mediabureau. Daarna doken we de stad in om ergens te lunchen. Ik had een wrap met gerookte zalm en kruidenkaas en Maurits een panini met tomaat en mozzarella. Ik heb de echte hotspots in Den Haag nog niet ontdekt. Iemand tips?

marks spencer

Oh Marks & Spencer in jou zou ik wel kunnen wonen. Wat een fijne winkel is dit toch. Ik vind de prijs-kwaliteitverhouding van deze winkel ook dik in orde. Ik nam weer een mandje vol mee. Wil je weten wat? Kijk hier dan even.

bloemen

Mooie bloemen van mama voor mijn nieuwe boek.

my little patisserie

Taartje eten in Amsterdam bij My Little Patisserie in de Pijp. Fijne plek met hele lekkere taartjes. Ik had een lekker en licht gebakje met frambozenmousse. En Maurits had een soes met pistache en witte choco. Waarvan ik natuurlijk ook een hap geproefd heb. Mmmm

stadskantine

En daarna koffie drinken bij de Stadskantine op de Van Woustraat. Heel tof concept. Net als in een kantine haal je hier bij de bar je eten en drinken. En ook je afwas berg je netjes op. De koffie smaakt er prima. Je kunt er ook even snel avondeten. Ik hou van zulke plekken. Lekker low profile.

friet

Ik moest toegeven aan mijn cravings naar friet. In Haarlem hebben wij het Friethoes. Daar maken ze hun frieten zelf, from scratch. Ook de mayonaise en piccalilly zijn huisgemaakt. Net als de snacks. Alleen jammer dat ze geen uitjes hadden over mijn speciaal. Maar die frieten zijn helemaal prima.

bloemendaal aan zee

Hallo zon! Net als 3 miljoen andere mensen ging ik op de eerste zonnige dag dit jaar naar het strand bij Bloemendaal. Ik hou zoveel van het strand. In de zomer ben ik hier vaak te vinden. Het geeft mij het ultieme vakantiegevoel.

uit pauline's keuken kookboek

Whoohoo boeklancering! Wat was het een tof feestje bij Par Hasard/Frites uit Zuyd. Die glimlach ging de hele avond niet meer van mijn gezicht. Kijk hier voor een foto impressie.

pizza

Aan het einde van week was ik best moe. En had ik niet zoveel zin meer om te koken. Dus dan er is niets fijner dan een bezorgpizza uit de doos.

boeken signeren

 

Afgelopen zaterdag signeerde ik bij de Bijenkorf in Eindhoven. Zo leuk om jullie te ontmoeten. Het ging heel goed en ik heb heel veel krabbels gezet. Er komen nog wel meer signeersessies aan. Waar en wanneer weet ik nog niet precies, maar ik zal het tijdig laten weten via Facebook.

De komende week word een drukke werkweek, omdat ik 26 maart op vakantie ga. Ik moet dus flink vooruit werken. Maar dat gaat helemaal lukken. En daarna mag ik keihard relaxen op een zonnig strandje. Dus dan heb ik dat er wel voor over natuurlijk.

Volg mij ook op Instagram, voor nog meer behind the scenes.

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

20 reacties

 • Ilse - Phood.nl
  17 maart 2015 om 12:01

  Ooh, die frieten! In Haarlem heb je nog een 'snackbar' waar ze verse frieten verkopen, ik geloof in de Grote Houtstraat. Dat zijn de beste frieten die ik ooit heb gehad, zou er zo het hele land voor doorreizen om ze nog eens te eten, haha.

 • Ger
  16 maart 2015 om 23:19

  Heel leuk dat je het foto dagboek tweewekelijks deelt.
  Die heerlijke foto met die gebakjes, mmmm. Ik heb zin om een dagje Amsterdam te plannen, speciaal voor dat tentje. Haha

 • mirjam
  16 maart 2015 om 21:30

  - Tosti van josti ( naam zegt genoeg of check fb)
  -bloem ( heel gezin baan opgezegd en met zn allen lunchzaakje begonnen)

  Beide vlak bij het plein dus lekker centraal!

 • Lisanne
  16 maart 2015 om 20:44

  Wat een leuke week! Het frambozentaartje ziet er zo lekker uit :-)
  Kom regelmatig in Haarlem, ben al vaker langs het Friethoes gelopen, volgende keer ga ik zeker een patatje eten daar!

 • Marjolein
  16 maart 2015 om 19:59

  Leuk! Mooi foto verslag.
  Lola & Bikes op Noordeinde 91 is een heel fijn en verrassend koffie tentje!

 • Marjolein
  16 maart 2015 om 17:53

  Leuk! Mooi foto verslag.
  Lola Coffee & Bikes op Noordeinde 91 is een heel fijn en verrassend koffie tentje!

 • Roos
  16 maart 2015 om 17:52

  Hele leuke diary! Nu heb ik direct zin in pizza, haha :') X

 • Naomi
  16 maart 2015 om 17:43

  Zo die foto's zien er goed uit :-) Ik zag al een paar top tentjes voor bij komen in Den Haag, maar heb toch nog een topper toe te voegen! Logisch, heerlijk biologisch restaurantje met prachtige eerlijke gerechten en hele leuke eigenaren die zelf in de zaak staan! In de maliestraat, om de hoek van het statige Lange Voorhout en Denneweg. Echt een aanrader!

 • Cath
  16 maart 2015 om 17:24

  Oeh oeh, 'bij hem' is t enorm lekker eten en ligt bij het paleis om de hoek in 1 van de zijstraatjes en 'etenbijwerelds' is ook erg yumm, ligt alleen een beetje uit het centrum van Den Haag.

 • Pauline
  16 maart 2015 om 14:59

  Haha sorry :)

 • Pauline
  16 maart 2015 om 14:59

  Ah thanks! Dit ga ik onthouden voor de volgende keer :)

 • Lisette
  16 maart 2015 om 12:08

  Oooooeeeee ook ik weet nog heel wat leuke tentjes in Den Haag:-)Niet alleen in het centrum, maar ook de Frederick Hendriklaan is erg leuk met oa. de Franse bakker Philippe Galerne met het allerlekkerste stokbrood, lekkere taartjes, chocola...Wat is er eigenlijk niet lekker daar;-) Lunchen bij Delice, of een lekker broodje bij Boosty. Als je zo van het strand houdt, ga dan een keer op een mooie dag naar strandtent de Staat en bestel de Antipasti. Jummmmmmiieee!!
  Lekkere koffietjes drinken bij Lolapalooza, lunchen bij Appeltje eitje, Bij Lot of bijvoorbeeld bij Pim's, high tea bij de Lapsang of wijntjes drinken bij Grapes en Olives. Mocht je nog meer tips willen voor je volgende bezoekje aan Den Haag, mailen mag altijd.

 • JustKristel
  16 maart 2015 om 11:37

  Leuke foto's! Leuk om zo mee te kunnen kijken.

 • Elze
  16 maart 2015 om 10:42

  Altijd lastig om jouw foto's te bekijken, het resulteert altijd in trek in van allllles! ;) Leuke weken heb je gehad, met als hoogtepunt natuurlijk je boek, zo stoer!

 • Margot
  16 maart 2015 om 10:08

  Leuk datje vaker je foto's gaat delen! Wat een leuke weken heb je achter de rug!

 • Heleen
  16 maart 2015 om 09:48

  Super leuk om te zien!

 • Irene
  16 maart 2015 om 09:37

  AH die glimlach. Echt super van oor tot oor

 • Stacey
  16 maart 2015 om 09:14

  Het Friethoes moet ik nog steeds een keertje uitproberen in Haarlem, het ziet er altijd zo gezellig en druk uit! Wat een prachtige foto's zijn er trouwens gemaakt van jou en je huis, echt heel mooi en natuurlijk wat onwijs tof je boeklancering, je straalt echt zo op die foto, prachtig!

 • Ellen
  16 maart 2015 om 08:15

  Wat een leuke en vooral lekkere week! Die boeklancering zal wel nooit te vergeten zijn!

 • Carmen
  16 maart 2015 om 07:54

  In Den Haag heb ik een aantal favo lunchtentjes:
  - Luden (veel keuze en gezellig op het plein)
  - De Boterwaag (biologisch en net een tikje anders op de grote markt)
  - 't Achterommetje (klein maar oh zo fijn verstopt in een zijstraatje naast de passage)
  - Blossom (dichtbij het Vredespaleis en heerlijk zelfgemaakte lekkernijen)

  Al deze restaurantjes hebben een website waar je de menukaart op kan bekijken. Enjoy :)

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.