Menu
Foto-28-02-15-12-44-55-710x380.jpg

My life in pictures Maart #1

In de laatste My life in pictures vertelde ik jullie al dat ik het voortaan tweewekelijks ga doen. Ik heb zoveel foto’s die ik met jullie wil delen. En dan kan ik niet wachten tot het einde van de maand. Daarom nu een foto diary van de eerste twee weken van maart. Vinden jullie dat leuk? Voor mij hele spannende weken, want afgelopen dinsdag was natuurlijk mijn boeklancering. Kijk je mee naar de eerste helft van deze zonnige lentemaand?

showhome

Showhome was bij mij op bezoek voor een binnenkijker.Ā De foto’s van mijn huis en het complete interview kun je hier lezen. Inmiddels heb ik een ander vloerkleed gekocht, want die oude was toch iets te klein voor onze woonkamer. Allemaal de schuld van mijn styliste šŸ˜‰

lite dark

Ik was in Amsterdam voor een afspraak met mijn uitgeverij. Meestal wip ik dan even bij Lite Dark naar binnen voor een bieten, wortel, appel, gember en citroensapje.

caesar salade

Ik zit in een Caesar salad fase. Tot nu toe vind ik die van Stach Food het lekkerste. En natuurlijk mijn zelfgemaakte Caesar.

lunchen

Maurits en ik hadden een afspraak met mijn mediabureau. Daarna doken we de stad in om ergens te lunchen. Ik had een wrap met gerookte zalm en kruidenkaas en Maurits een panini met tomaat en mozzarella. Ik heb de echte hotspots in Den Haag nog niet ontdekt. Iemand tips?

marks spencer

Oh Marks & Spencer in jou zou ik wel kunnen wonen. Wat een fijne winkel is dit toch. Ik vind de prijs-kwaliteitverhouding van deze winkel ook dik in orde. Ik nam weer een mandje vol mee. Wil je weten wat? Kijk hier dan even.

bloemen

Mooie bloemen van mama voor mijn nieuwe boek.

my little patisserie

Taartje eten in Amsterdam bij My Little Patisserie in de Pijp. Fijne plek met hele lekkere taartjes. Ik had een lekker en licht gebakje met frambozenmousse. En Maurits had een soes met pistache en witte choco. Waarvan ik natuurlijk ook een hap geproefd heb. Mmmm

stadskantine

En daarna koffie drinken bij de Stadskantine op de Van Woustraat. Heel tof concept. Net als in een kantine haal je hier bij de bar je eten en drinken. En ook je afwas berg je netjes op. De koffie smaakt er prima. Je kunt er ook even snel avondeten. Ik hou van zulke plekken. Lekker low profile.

friet

Ik moest toegeven aan mijn cravings naar friet. In Haarlem hebben wij het Friethoes. Daar maken ze hun frieten zelf, from scratch. Ook de mayonaise en piccalilly zijn huisgemaakt. Net als de snacks. Alleen jammer dat ze geen uitjes hadden over mijn speciaal. Maar die frieten zijn helemaal prima.

bloemendaal aan zee

Hallo zon! Net als 3 miljoen andere mensen ging ik op de eerste zonnige dag dit jaar naar het strand bij Bloemendaal. Ik hou zoveel van het strand. In de zomer ben ik hier vaak te vinden. Het geeft mij het ultieme vakantiegevoel.

uit pauline's keuken kookboek

Whoohoo boeklancering! Wat was het een tof feestje bijĀ Par Hasard/Frites uit Zuyd. Die glimlach ging de hele avond niet meer van mijn gezicht. Kijk hier voor een foto impressie.

pizza

Aan het einde van week was ik best moe. En had ik niet zoveel zin meer om te koken. Dus dan er is niets fijner dan een bezorgpizza uit de doos.

boeken signeren

 

Afgelopen zaterdag signeerde ik bij de Bijenkorf in Eindhoven. Zo leuk om jullie te ontmoeten. Het ging heel goed en ik heb heel veel krabbels gezet. Er komen nog wel meer signeersessies aan. Waar en wanneer weet ik nog niet precies, maar ik zal het tijdig laten weten via Facebook.

De komende week word een drukke werkweek, omdat ik 26 maart op vakantie ga. Ik moet dus flink vooruit werken. Maar dat gaat helemaal lukken. En daarna mag ik keihard relaxen op een zonnig strandje. Dus dan heb ik dat er wel voor over natuurlijk.

Volg mij ook op Instagram, voor nog meer behind the scenes.

 

Word gratis MEMBER van Uit Paulineā€™s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan