Menu
plantage-710x380.jpg

My life in Pictures Februari

Oh man wat een maand! Ik had continu een soort van adrenaline rush, vanwege mijn kookboek. Ik vind het zo spannend allemaal. Maar hij is er dan eindelijk. Hoe cool! Ik ben echt super blij met het eindresultaat. En ik ben natuurlijk reuze benieuwd wat jullie ervan vinden. Maak vooral foto’s als je hem ergens ziet liggen en tag mij dan op Instagram (@uitpaulineskeuken), daar word ik super blij van!

kookboek

Bestellen kan hier of haal hem in je lokale boekhandel.

seymour

En dat goede nieuws moest natuurlijk meteen gevierd worden. Annika nam ons mee uit eten naar Seymour in Haarlem, waar ik heerlijk gegeten heb. Dit was mijn dessert, een chocoladetruffeltaartje met caramelijs en bloedsinaasappel. Delish!

Dat was natuurlijk het grote hoogtepunt van februari. Maar verder was mijn maand ook heel tof. Kijk je mee?

FoodSoul Festival

Ik ging naar het FoodSoul Festival in Amsterdam en dat was leuk. Ik hou van festivals, culinaire festivals welteverstaan. Deze Brazilian limo smaakte te gek, ik weet nu al dat dit mijn favoriete zomerdrankje gaat worden.  Het is een soort limonade van limoen met kokosmelk. Yum!

Goooische vrouwen 2

Spuit 11 ging ook eindelijk naar Gooische vrouwen 2! En een bioscoopbezoekje is niet compleet zonder zoute popcorn. Ik ben dol op Nederlandse films en ook deze film vond ik leuk. Het begin en het einde vond ik wat ver gezocht, maar verder heel leuk!

Goodybag

Oh yes, de tasjes voor de goodybag voor de boeklancering zijn binnen. Met mijn levensmotto erop! De lancering voor de pers is op 10 maart, zo spannend!

Goodybag

Die goodybag wordt heel tof! Dit is een deel van de inhoud. En jij kunt er eentje winnen. Dus hou de site goed in de gaten, want de winactie volgt snel!

Rode lippen

Ik hou van streepjes en van rode lippen…

Binnenkijker

Showhome kwam op bezoek voor een binnenkijker van mijn huis. Zo leuk! Het resultaat kun je hier bekijken. Ik vind interieur ook heel erg leuk. Ook daar ben ik van kleins af aan al mee bezig! Na het bezoekje van de styliste wilde ik een nieuw vloerkleed, alleen dacht Mau daar anders over. Maar wacht maar af hoor, dat vloerkleed gaat er komen. Edit dat vloerkleed is er al 🙂

Albert bezorgservice

Boodschappen bezorgd tot in je keuken! Ik vind het ideaal. Helemaal als je 24 flessen spa rood bestelt. Daar ga ik toch niet mee sjouwen.

Sissy boy HaarlemEven koffie drinken, met een scone bij Sissy Boy in Haarlem. Ik houd van deze winkel. Vooral de woonspulletjes vind ik leuk!

Jumbo foodmarkt

Nee dit is niet op een Spaanse Mercado, maar gewoon bij de Jumbo. In Amsterdam heb je de Jumbo Foodmarkt, een super uitgebreide winkel. Je kunt er ook vers bereide pizza’s, sushi en wokmaaltijden halen. Heel leuk. Zal ik de rest van mijn foto’s ook met jullie delen?

Pauline in Libelle

Oh yes, ik stond weer in de Libelle met mijn ongezouten mening over superfoods. I do not like!
Hout Haarlem

Van 19.00 tot 00.00 aan tafel en 8 gangen later, daar word ik heel gelukkig van. En Mau ook, maar dat komt omdat hij het wijnarrangement erbij had. We aten bij Hout in Haarlem. Dikke vette aanrader, heel goed eten en een lekkere losse sfeer.

Valentijn

Daarom hou ik zoveel van die jongen! Geen standaard roos met Valentijn, maar 3 krasloten en mijn favoriete ontbijtje. En jawel een vers geperst bieten/wortel/appel/citroensapje uit de slowjuicer. Maar je weet het he, geluk in de liefde, is geen geluk in het spel. Ik won dus niks!

plog

Oh en dan was er ook nog mijn TV optreden bij Max. Ik was wederom te gast en ik maakte deze keer Groningse Poffert. Altijd leuk om bij Max te zijn.

veronica magazine

En mijn eerste kookboek, het Voedselzandloper kookboek is still going strong. Hier werd hij + mijn famous bananabread gefeatured in Veronica Magazine.

luchen

Ik had een hele leuke afspraak met een PR bureau. En ze kennen mij nu al goed, want er werd meteen een lekkere lunch geregeld.

gezond eten mag

En het eerste interview over mijn nieuwe boek is een feit! Gezond Eten Magazine vroeg mij het hemd van het lijf. En waar kan dat nu beter dan bij de Chocolate company in Haarlem. Het interview staat in editie nr. 4, deze ligt eind maart in de winkel.

Nou dit was een bomvolle maand. Daarom heb ik besloten vanaf nu tweewekelijks een update te geven. Vinden jullie dat leuk?

Hou ook vooral mijn Instagram  @uitpaulineskeuken in de gaten voor nog meer behind the scenes.

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan