Fotoverslag van de boeklancering

Afgelopen dinsdag was een hele toffe dag! Ik lanceerde officieel mijn boek voor de pers bij Par Hasard/Frites uit Zuyd. En wat was het een tof feestje. Ik had aan het einde van de avond pijn in mijn kaken van het lachen. En ’s nachts kon ik niet slapen van de adrenaline.

Zoveel lieve mensen waren aanwezig en iedereen was blij. Dat kwam natuurlijk deels door mij, althans daar ga ik maar van uit, maar ook door de frieten van Frites uit zuid. Niemand mocht de deur uit zonder dat ze deze lekkere frieten geproefd hebben. En extra leuk, de Flammkuchen uit mijn boek werden ook geserveerd. Je begrijpt, ik was helemaal in mijn element.

Het eerste exemplaar reikte ik uit aan Yvette van Boven. Yvette is de kookgodin van Nederland en zij inspireert mij enorm. Toen ik net begon met bloggen (2010) heb ik als een soort van Julie Powell (uit de film Julie & Julia) uit Homemade van Yvette gekookt. Ik blogde toen over mijn ervaringen in de keuken. Dus eigenlijk is Yvette al vanaf het begin van mijn blog in mijn foodie bestaan aanwezig. En het is gewoon een ontzettend leuk en lief mens.

Simone van Simones Kitchen (en Fresh Food Photo’s) was zo lief om deze dag in beeld te brengen. Omdat foto’s veel meer zeggen dan 1000 woorden, hierbij een leuke impressie van de dag.

uit pauline's keuken kookboek

Job van Uitgeverij Prometheus reikt een exemplaar aan mij uit.

uit pauline's keuken kookboek

Speechen zal nooit mijn hobby worden.

uit pauline's keuken kookboek

Zo blij was ik.

uit pauline's keuken kookboek

Iedereen kijkt aandacht naar mijn The making of video

 Dit is hem dan..

uit pauline's keuken kookboek

Gezelligheid..

uit pauline's keuken kookboek

Niemand ging met lege handen naar huis. En deze bomvolle goodiebag kan je zaterdag winnen. Dus stay tuned.

uit pauline's keuken kookboek

uit pauline's keuken kookboek uit pauline's keuken kookboek uit pauline's keuken kookboek uit pauline's keuken kookboekMaurits deed het ontvangst. Het wordt nog een keer een familiebedrijf 🙂
uit pauline's keuken kookboek uit pauline's keuken kookboek uit pauline's keuken kookboek

uit pauline's keuken kookboek5 uit pauline's keuken kookboek6 uit pauline's keuken kookboek8 uit pauline's keuken kookboek9

uit pauline's keuken kookboek

Zie je? Alleen maar blije gezichten!

uit pauline's keuken kookboek21En Yvettes hondje Marie vindt mijn boek ook leuk.

Wat een geweldige dag! Ik geniet nog even lekker na. Zoals ik al zei, kan je zaterdag de bomvolle goodybag winnen. Dus hou dat vooral goed in de gaten.

Wil je mijn boek bestellen? Dan kan dat hier of haal hem in je lokale boekhandel.

Signeren bij de Bijenkorf
Aankomende zaterdag 14 maart signeer ik van 13.00 tot 15.00 bij de Bijenkorf in Eindhoven. Kom je langs om kennis te maken? Zou ik hartstikke leuk vinden.

Er komen nog meer signeersessies aan, ik hou jullie op de hoogte via Facebook. 

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in