Menu
plog-10-710x380.jpg

Plog: TV Opnames bij Tijd voor Max

Het leek mij wel leuk om weer eens een fotodagboek bij te houden. Afgelopen woensdag was ik wederom te gast bij Tijd voor Max. In de uitzending mocht ik poffert maken voor Marcel Hensema.

Marcel ken je waarschijnlijk wel van Penoza en Hollands Hoop (beide geniale series). Hij is net als ik geboren in Groningen en dus hadden ze mij gevraagd iets typisch Gronings te maken. En dat werd poffert.

Poffert is een soort broodcake, het wordt au bain marie gebakken. De smaak lijkt een beetje op pannenkoeken, nu snap je wel waarom ik dat lekker vind. Het recept vind je hier. 

Kijk je mee naar mijn dag?
ontbijt

Wakker worden en ontbijten met…. heel verrassend Griekse yoghurt met Zonnatura muesli en een halve banaan. Nog steeds iedere dag mijn favo ontbijtje.

plogIk ben altijd stiknerveus voor televisie uitzendingen. Helemaal als het live is. Het duurt nog even voordat ik weg moet, dus ik werk gewoon wat aan de site. Al ben ik niet echt geconcentreerd bezig.

plogIn de tussentijd komen de pakketjes voor de goodiebag van de boeklancering binnen. Zo cool vind ik het! Het lijkt hier wel een pakhuis inmiddels.

Foto 08-02-15 13 15 26Even lunchen met havermout met appel, kaneel en amandeltjes. Mmm

havermoutmuffin

Nog snel een tussendoortje, ik neem een havermoutmuffin met blauwe bessen.

plog

En ik lak nog snel even mijn nagels met Ultimate Nude van Catrice.
plog

Tijd om te gaan! Deze spullen neem ik allemaal mee. En uiteraard een reeds gemaakte poffert. Dat is de truc van televisie. Een poffert moet minimaal 2 uur koken, dus dat ga je in 45 minuten zendtijd niet redden natuurlijk.

plogThere I go met mijn Uit Pauline’s Keuken mobiel. Wie heeft mij wel eens zien rijden?

plog

Hallo Tijd voor Max daar ben ik weer.

plog

Tijd voor visagie. Heerlijk om opgemaakt te worden. Mijn blotebillen gezicht kan wel wat kleur gebruiken.

plog

Hier kan ik wel aan wennen. Een eigen kleedkamer.

plog

Even alles klaarzetten in de studio. Zo ziet dat er achter de schermen uit.

plog

En actie… Camera Aan! Na de uitzendingen drinken we nog een borreltje. En dan haal ik Mau op uit Utrecht.

plog

Samen de uitzending terugkijken! Het ging allemaal goed!

plogMet nog een snackje. Ik crave naar pindakaas de laatste tijd. Dus ik doe het overál bij! Pindakaas en appel is een gouden combi.

plog

Oh en wil je weten wat er met die poffert is gebeurd die ik in de uitzending maakte? Die heb ik natuurlijk thuis verder afgemaakt.  En om 23 uur ’s avonds nog even geproefd. Yum!

Heb je de uitzending gemist? Je kunt het hier terugkijken!

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan