Menu
my-life-in-pictures-12-710x380.jpg

My life in Pictures Januari

Januari is niet saai, je moet het alleen zelf leuk maken! En dat heb ik wederom gedaan. Waar ik dacht dat het een redelijk rustige maand zou worden, kwam ik meteen al bedrogen uit. Mijn mailboxje was echt niet minder gevuld en de events werden volop georganiseerd. Toch heb ik deze maand qua afspraken zo leeg mogelijk gehouden, even weer orde op zaken stellen. Dat betekent niet dat ik niet lekker gegeten heb, integendeel. Be aware, want het zijn heel veel food-foto’s.

my life in pictures

Mijn vader werd 65 en omdat we kerst niet gegourmet hadden, deden we dat nu. Mijn moeder had lekker vlees bij de slager gehaald. En als je goede producten hebt, dan is gourmetten echt super lekker.

my life in pictures

Whoohoo sneak peak van mijn boek. Dit is de drukproef die ik binnen kreeg en ik ben zo excited. Het wordt echt heel cool. Nog een kleine maand en dan is het boek overal verkrijgbaar. Maar je kunt hem alvast reserveren bij Bol.com. Dan weet je zeker dat je hem als eerste in huis hebt.

my life in pictures

Met mijn lieve vrienden L&M ging ik naar de Foodhallen. Uiteindelijk was het daar zo druk dat we bij Meat West belandden. Ik nam een heerlijk citroenkippetje met daarbij frieten en een super lekkere salade.

my life in pictures

Ik zei toch, je moet het zelf leuk maken. Als toetje een goddelijke Toblerone taart met kaneelijs, die ik deelde met Mau. Dat wil zeggen, hij kreeg ook een stukje taart, het ijs at ik natuurlijk helemaal zelf op. IJsjunkie!

my life in pictures

Ik ben helemaal in mijn nopjes nu wij een Stach in de buurt hebben. Deze shoppings nam ik de eerste keer mee. Ik ben lichtelijk verslaafd aan de quinoachips. En die chocolade met mint vind ik ook delish.

my life in pictures

Ik deed mee aan de eettest van BNN. Ik dacht van tevoren dat mijn kennis over eten wel snor zat. Maar dat viel tegen. Ik ging net als in Havo 4 met de hakken over de sloot en scoorde een mager zesje. Maar ach gezellig was het wel.

my life in pictures

Samen met Annika ging ik een dagje naar Amsterdam. We hadden een afspraak met een PR bureau over de boeklancering en hebben een hele toffe locatie geregeld. En we bezochten de brand new hotspot Coffee & Coconuts, heel cool. Ik heb gevlogd, dus ik zal de video binnenkort met jullie delen. Deze Gado Gado met gerookte makreel was in ieder geval super lekker.

my life in pictures

En de koffie ook, maar dat kan ook bijna niet anders als je Coffee & Coconuts heet.

my life in pictures

In het weekend ging ik borrelen met spa rood bij de Jopen kerk in Haarlem. Als je van biertjes houdt, moet je hier echt naar toe. De Jopen brouwerij staat in de kerk. Heel cool.

my life in pictures

Maurits en ik zouden naar de film gaan, maar het werd Café Colette, waar ik deze heerlijke Black Angus burger at. Colette is één van mijn lievelings resto’s in Haarlem. Maurits nam de zeebaars, waarvan de ober toch echt dacht dat deze voor mij was. Maar nee, doe mij maar een lekkere burger.

my life in pictures

En alsof ik nog niet genoeg gegeten had, prikte ik ook nog een vorkje bij Fleurie in Bloemendaal. Dat is mijn andere lievelings. Gewoon lekker eten, low profile sfeer en hele coole inrichting.

Oh en ik at ook nog een Pizza, met jawel Parmaham en rucola, bij Pizza Revolution in Overveen.
(null)

Dat was mijn maandje en ik heb ervan genoten. Februari wordt ook leuk en druk. Ik moet natuurlijk nog het een en ander regelen voor de boeklancering en de bijbehorende goodybag. Die je uiteraard ook kunt winnen, dus hou mijn blog goed in de gaten. En verder heb ik nog een leuk event op de planning staan.

Wil je nog meer behind the scenes zien, volg mij dan ook op Instagram @uitpaulineskeuken

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan