Menu

Grilled Cheese Sandwich met geitenkaas

Eigenlijk is het gewoon een tosti geitenkaas, maar een grilled cheese sandwich bekt toch een stuk lekkerder. Vind je ook niet? Zoek voor de gein, maar eens op Pinterest op Grilled Cheese Sandwich, het water loopt je in de mond. Echt waar! En zo gewoon is deze tosti eigenlijk niet, want hij bevat heel veel veggies. Dingen die je normaal niet zo snel verwacht op een tosti, maar die super lekker zijn. Avocado op een broodje kennen we natuurlijk wel, maar in een warme tosti is misschien nog wat nieuw. Maar ik kan het je aanraden.

Ik heb de sandwich gemaakt met geitenkaas, pesto, avocado en spinazie en dat is heerlijk. Ik heb plakjes Jong Belegen geitenkaas van Maaslander gebruikt. Die is super romig en smelt heel goed. Perfect dus voor op een tosti. In combinatie met de pesto, spinazie en avocado heb je dan een heerlijk broodje. Ik heb de grilled cheese sandwich geroosterd in mijn mega grill. Heb je die nu niet, dan kan je deze tosti ook heel goed in een klontje boter in de pan bakken. Misschien wordt hij daar nog wel lekkerder van.

grilled cheese sandwich

Ingrediënten voor 1 sandwich
2 plakjes brood (ik nam rogge-desembrood)
1 plak Maaslander geitenkaas
Halve avocado
Handje spinazie
1 el groene pesto
Peper en zout

Zo maak je het
Smeer een boterham in met de pesto.

grilled cheese sandwich

Verdeel daarover de geitenkaas. Het is stiekem nog lekkerder om 2 plakken te nemen.

Halveer de avocado en verwijder de pit. Snij de halve avocado in reepjes. Leg deze op de geitenkaas.

Maak het af met een klein handje spinazie. Breng dit op smaak met wat peper en zout.

grilled cheese sandwich 2

Grill de grilled cheese sandwich in 3 minuten goudbruin. Totdat de geitenkaas lekker gesmolten is.

grilled cheese sandwich

Ziet er lekker uit he?

Dit is een gesponsord bericht, lees mijn disclaimer.

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

19 reacties

 • Gert
  7 oktober 2015 om 11:38

  Ik maak dit receptie met zachte geitenkaas op dit moment, echt heerlijk!

 • Chloe
  21 april 2015 om 13:26

  WOUW! Dit is echt te lekker! Dank je :) Hier word ik nou zo vrolijk van!

 • Marian
  28 februari 2015 om 11:29

  Een blijvertje!

 • Marleen
  26 februari 2015 om 17:04

  Ik maak vaker een tosti met kip kaas paprika en sla! Ga dit ook es proberen

 • Sarah
  24 februari 2015 om 09:48

  Lekker zo een tosti, gebruik meestal andere maas maar dit lijkt mij ook erg lekker!

 • Yvonne
  24 februari 2015 om 09:17

  Zag laatst ook een soortgelijk recept, maar dan op een pitabroodje met een gebakken ei erbij. Klinkt vreemd, maar het was suuuuuper lekker!

 • Judith - myfoodblog.nl
  23 februari 2015 om 21:59

  Een tosti gaat er altijd wel in :-). Zou hem zelf eerder met zachte geitenkaas doen, lijkt het me nog lekkerder! :-D

 • Pauline
  23 februari 2015 om 21:45

  Heel goed, je moet goed voor jezelf zorgen! :)

 • Pauline
  23 februari 2015 om 21:44

  Haha ja eens!

 • Tedje
  23 februari 2015 om 21:13

  Oh my, het water loopt me in de mond!

 • cheyenne
  23 februari 2015 om 18:53

  wat klinkt dit heerlijk! wat een goeie combinatie, ga ik snel eens maken. :)
  xo, cheyenne

 • Michelle
  23 februari 2015 om 15:33

  Jaa top combinatie hè? Eet dit ook regelmatig en het is zo lekker! Van 1 dubbele tosti kan ik uren vol zitten. Jumm

 • Miss happinez
  23 februari 2015 om 15:14

  Omg, dat ziet er heerlijk uit! Avocado is echt favoriet bij mij, dus dit ga ik zeker maken :)

 • Margot
  23 februari 2015 om 08:34

  Wat een heerlijke combinatie!

 • Ellen
  23 februari 2015 om 08:07

  Grilled cheese gaat er bij mij altijd wel in! De lekkerste manier om brood te eten me dunkt!

 • Esmée
  23 februari 2015 om 08:04

  Tostis van de gril zien er altijd nog 10x lekkerder uit dan die uit mijn tosti apparaat, haha! Ik maak deze combi ook vaak, maar dan zonder de spinazie. Dat lijkt me er trouwens wel erg lekker in! X

 • Ageeth
  23 februari 2015 om 07:57

  Echt, dat is een volwassen tosti!
  De ingrediënten gaan op mijn boodschappenlijstje, het is vakantie thuis en ik ga mijzelf (gezond) verwennen.

 • Anna
  23 februari 2015 om 07:44

  Moest stiekem lachen klinkt inderdaad decadenter haha en volgens mij smaakt het daarom nog lekkerder ga hem zeker maken op mijn werk denk dat de cliënten het ook wel lusten thanks en fijne dag

 • kelly van voorden
  23 februari 2015 om 07:03

  OOO..hou ervan!!! Maak tostis regelmatig en zeker altijd met geitenkaas!!! Lust geen avocado , maar met zongedroogde tomaatjes en komkommer ook heerlijk! Foto's zien er weer watertandend lekker uit!!!!

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.